You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Θειο εξαφανιστηκες;;
Παρε και αυτο για να δεις τι λεει η μαμα ντορα
https://[URL unfurl="true"]www.thepresident.gr/wp-content/uploads/dorabak.jpg[/img[/URL]]
15-16 σειρα για τον Σημιτη
Θα σας λαχταρισω πρωινιατικα ολα τα γαλαζια λειψα
Παρε και αυτο για να δεις τι λεει η μαμα ντορα
https://[URL unfurl="true"]www.thepresident.gr/wp-content/uploads/dorabak.jpg[/img[/URL]]
15-16 σειρα για τον Σημιτη
Θα σας λαχταρισω πρωινιατικα ολα τα γαλαζια λειψα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ελα θειο παρεκαιαυτο
Στο αρχείο η υπόθεση με την έρευνα στους λογαριασμούς Σημίτη
Στο αρχείο η οικονομική έρευνα της Αρχής κατά της Νομιμοποίησης εσόδων για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και δύο υπουργούς του.
Στο αρχείο η υπόθεση με την έρευνα στους λογαριασμούς Σημίτη
Στο αρχείο η οικονομική έρευνα της Αρχής κατά της Νομιμοποίησης εσόδων για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και δύο υπουργούς του.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Δεν απάντησες στην ερώτηση σύγκρισης και μου απαντάς με κάτι πίπες.
Όταν απαντήσεις, θα σου απαντήσω κι εγώ
5% and keeps falling!
Όταν απαντήσεις, θα σου απαντήσω κι εγώ
5% and keeps falling!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Θειο τι να συγκρινω εναν πρωθυπουργο του 48% με εναν φασιστακο που ειχε βουλευτες τον μπουμπουκο τον τσεκουρατο κσι τον κηραλοιφο
Εγω παντως εβαλα βιντεο για βαλε και συ για τιςσαχλαμαρες και ψεμματα που ποσταρεις
Θειο σαλτα και σαλαγατα τα γιδια και τα προβατα
Εγω παντως εβαλα βιντεο για βαλε και συ για τιςσαχλαμαρες και ψεμματα που ποσταρεις
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Θειο τι να συγκρινω εναν πρωθυπουργο του 48% με εναν φασιστακο που ειχε βουλευτες τον μπουμπουκο τον τσεκουρατο κσι τον κηραλοιφο
Aαααααα μάλιστα εντάξει! Λόγια του αέρα. καμία απάντηση, ΓΤΠ δηλαδή, 5% δηλαδη, πέφτει κι άλλο!
Καληνύχτα (για σένα νύχτα είναι κάθε μέρα!)
Eίστε νεκροί πλέον!
Καλά σαράντα!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ο θειος θελει να απαντησω σε μη ερωτηση
Εκτος αν θεωρει επειδη πεταξε κατι ο φασιστακος χουντολαγνος καρατζαφυρερ οτι κατι ειπε καποιος ανυπαρκτος στον καναδα πρεπει να το παρουμε στα σοβαρα και να απανταμε στα μυθευματα
Καλα κρασια
Εκτος αν θεωρει επειδη πεταξε κατι ο φασιστακος χουντολαγνος καρατζαφυρερ οτι κατι ειπε καποιος ανυπαρκτος στον καναδα πρεπει να το παρουμε στα σοβαρα και να απανταμε στα μυθευματα
Καλα κρασια
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Που είσαι? Δεν σε βλέπω όχι με κυαλια... ούτε με τηλεσκόπιο! Που είσαι? Εκεί κάτω στο 5%! Όταν πας στο 10% ίσως σου απαντήσω. Θέλω να βλέπω τον άλλον όταν συζητάω. Τώρα είσαι κουκιδα!Ο θειος θελει να απαντησω σε μη ερωτηση
Καλα κρασια
Περαστικά!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ξεφτυλισμα θειου και αλλων γαλαζιων προβατων
Μητσοτάκης: Τη φράση “Καλωσορίζω τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό” δεν πρόκειται ποτέ να την ακούσετε από τα δικά μου χείλη
Το πρώτο το οποίο θα κάνω ως επόμενος πρωθυπουργός είναι ότι δε θα απεμπολήσω το δικαίωμα της Ελλάδας να ασκήσω βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων. Επίσης την φράση «καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό» δε θα την ακούσετε ποτέ από μένα.
Χτες ακουσαμε τι ειπε το γυφτοσκοπιανο
Παντως θειο ο λαος οχι σε 10 δεν θα το θυμαται αλλα για παντα
Θα θυμομαστε για παντα τον νεο εφιαλτη της μεκεδονιας
Ελα γρυλισε τωρα σαν καλο κομματοσκυλο
Μητσοτάκης: Τη φράση “Καλωσορίζω τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό” δεν πρόκειται ποτέ να την ακούσετε από τα δικά μου χείλη
Το πρώτο το οποίο θα κάνω ως επόμενος πρωθυπουργός είναι ότι δε θα απεμπολήσω το δικαίωμα της Ελλάδας να ασκήσω βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων. Επίσης την φράση «καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό» δε θα την ακούσετε ποτέ από μένα.
Χτες ακουσαμε τι ειπε το γυφτοσκοπιανο
Παντως θειο ο λαος οχι σε 10 δεν θα το θυμαται αλλα για παντα
Θα θυμομαστε για παντα τον νεο εφιαλτη της μεκεδονιας
Ελα γρυλισε τωρα σαν καλο κομματοσκυλο
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Ωραία.
Αλλά ανέβασες λάθος link. Μπορείς να ανεβάσεις αυτό που λέει "Καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό"???
Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν το κάνεις, όλα αυτά που έλεγες για τα "γαλάζια πρόβατα" θα τα λουστείς εσύ, θα ξεφτυλιστείς (ok, αυτό δεν θα σου κάνει και μεγάλη διαφορά, συνέχεια ξεφτυλίζεσαι) και θα το ανεβάζω ΚΑΘΕ φορά σε οτι κι αν λες! Έχει γίνει ήδη screenshot
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Θειτσο μην λες συνεχώς αερολογιες,το πασοκ επι ανδρεα εφαρμοσε σοσιαλισμό και η χωρα αναπτυχθηκε και εφαγε ο λαουτζικος ψωμακι,τωρα ο γεροκουλης σας το 90 ηθελε να εφαρμοσει ενα συντηρητισμο ο οποιος ταχα θα ηταν για την εξοικονομηση μια οικονομια χωρις ανοιγματα και συντηρητικη αλλα γερμανια ελα ομως που ο λαος τον έστειλε και εκατσε το πασοκ επανω 2 τετραετιες και ειχατε απελπιστεί οτι δεν θα ξαναδειτε εξουσια.Πασίγνωστη δήλωση... μόνο που δεν την ολοκλήρωσε:Στοκε γνωστη η δηλωση του ηγετη γνωστη
"Λεφτά υπάρχουν για να σας τα πάρουμε πίσω, ξέρετε... όλα αυτά τα λεφτά που δανείστηκε ο αρχιγαμιόλης ο πατέρας μου για να σας μετατρέψει από τσοπαναραίους σε πρωτευουσιάνους, ηλίθιοι ψηφοφόροι!!!!"
Μια ζωη έλλειμματα θα δημιουργητε και θα σπαταλατε εδψ και εκει το δημοσιο χρημα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εβαλε την ουρα στα σκελια,αφου η ελλαδα απο τότε που βγηκε η νδ η παραπληροφορηση απο τα καναλια εχει αυξηθει.
Αν θελετε να ακουτε αληθεις καλυτερα να παρακολουθειτε bbc
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Θειο παιδιαριζεις επικινδυνα
Επαναλαμβάνω:
Ανέβασε το link όπου ο Μητσοτάκης να λέει:
"Καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό"
Αλλιώς.... Ξ Ε Φ Τ Υ Λ Ι Σ Τ Η Κ Ε Σ όσο δεν πάει άλλο, είσαι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ Ψ Ε Υ Τ Η Σ και η όλη Π Ι Π Α που έγραψες είναι FAKE NEWS σαν εσένα, το κόμμα σου, την αριστερά όλη!!!
Ρούφα αριστεροσταλινικό απολίθωμα!!!!
Συνημμένα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Με δανεικά λεφτά. Τα οποία τώρα ζητάνε πίσω.Θειτσο μην λες συνεχώς αερολογιες,το πασοκ επι ανδρεα εφαρμοσε σοσιαλισμό και η χωρα αναπτυχθηκε και εφαγε ο λαουτζικος ψωμακι,τωρα ο γεροκουλης σας το 90 ηθελε να εφαρμοσει ενα συντηρητισμο ο οποιος ταχα θα ηταν για την εξοικονομηση μια οικονομια χωρις ανοιγματα και συντηρητικη αλλα γερμανια ελα ομως που ο λαος τον έστειλε και εκατσε το πασοκ επανω 2 τετραετιες και ειχατε απελπιστεί οτι δεν θα ξαναδειτε εξουσια.
Μια ζωη έλλειμματα θα δημιουργητε και θα σπαταλατε εδψ και εκει το δημοσιο χρημα.
Ρούφα κι εσύ!
Τα υπόλοιπα σε άλλα ποστς, τράβα βρες τα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
χαχαχα α ρε πασοκε πας να βαλεις μυαλο στο θειτσο?Για τον θειο που παιδιαριζει επικινδυνα ελπιζω να δει το βιντεο και να καταλαβει αλλιως θα επανελθω να του δωσωτην κρεμουλα του
Αυτος δικαιολογει τα παντα στη νδ.
Εδω αν ο αδωνης τον βιάσει και τον κανει κοπελιτσα θα βγει ο θειτσος και θα πει οτι καλα του εκανε.
Τετοιο ξεφτιλικι μιλαμε.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
θειτσο το φαγες και απο τον πασόκο 1-0Θειο παιδιαριζεις επικινδυνα
Επαναλαμβάνω:
Ανέβασε το link όπου ο Μητσοτάκης να λέει:
"Καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό"
Αλλιώς.... Ξ Ε Φ Τ Υ Λ Ι Σ Τ Η Κ Ε Σ όσο δεν πάει άλλο, είσαι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ Ψ Ε Υ Τ Η Σ και η όλη Π Ι Π Α που έγραψες είναι FAKE NEWS σαν εσένα, το κόμμα σου, την αριστερά όλη!!!
Ρούφα αριστεροσταλινικό απολίθωμα!!!!
Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι δημοσια
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Kι άλλο screenshot!!! ΔΕΥΤΕΡΟ fake news από τον χώνη, είναι fake ο ίδιος από πάνω μέχρι κάτω.
Δείτε το video και αν μου πει κάποιος ότι ακούει την ατάκα "καλωσορίζω τον Μακεδονα πρωθυπουργό", εγώ κλείνω λογαριασμό!
Ρ Ο Μ Π Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!!!!!
Δείτε το video και αν μου πει κάποιος ότι ακούει την ατάκα "καλωσορίζω τον Μακεδονα πρωθυπουργό", εγώ κλείνω λογαριασμό!
Ρ Ο Μ Π Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!!!!!