jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
κριση αυτοσυνειδησηςΤι επαθες ρε?
κριση αυτοσυνειδησηςΤι επαθες ρε?
"ο κυριος Παγκαλος πιστευει οτι θα τον καναμε σαπουνι,μαλιστα ολος του ο ογκος αξιζει για σαπουνι δεν αξιζει για τιποτα παραπανω " η μεγαλυτερη ΤΑΠΑ ever σε εκπομπη Πρεντετερη το 1995 απο μεγα Κων/νο Πλευρη
αλλά οι καιροι αλλαζουν και ο κοσμος προχωρει. Δεν θα ειναι πια οπως παλια".
Για οσους ειναι κατω απο 35 ετων, ειναι λιγο δυσκολο να αντιληφθουν τι ακριβως ηταν το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ηταν κατι σαν εμμονή. Απο αυτες ομως τις εμμονες που μπορει να σε ακολουθουν δεκαετιες, αλλά οταν ενα πρωι φυγουν, δεν επιστρεφουν ποτέ ξανα. Και μενουν ως αναμνηση για διηγηση.
Το ΠΑΣΟΚ καλα θα κανει να αυτοδιαλυθει.
Ο περιφημος χωρος της "κεντροαριστερας" δεν εχει κενο. Καλύπτεται απο τον Συριζα οριστικά πλεον. Η προβλεψη μου ειναι οτι ο νεος φορεας θα παρουσιασει μια μικρη ανοδο στην αρχη και μετα θα εξαφανισθει, ακολουθωντας την τυχη της ΕΔΗΚ. Οπως ελεγε και μια πρωην μου, που της ζητουσα να γυρισει, ..
Καλη η πλάκα κ το τρολαρισμα αλλά όταν διαβάζω Μαλακιες μου ανάβουν τα λαμπάκια!Τι επαθες ρε?
Κατι που δεν έχεις Εσυ..μόνο παθαίνεις κρίση αυτόμαλακιας..!κριση αυτοσυνειδησης
Καλη η πλάκα κ το τρολαρισμα αλλά όταν διαβάζω Μαλακιες
μου ανάβουν τα λαμπάκια!
Εδω μπορείς Εσυ...!μπορειτε και διαβαζετε αναρχοαπλυτα;
απο την πολυ
Κατι που δεν έχεις Εσυ..μόνο παθαίνεις κρίση αυτόμαλακιας..!
Εδω μπορείς Εσυ...!
Ο δεξιός καμινης υποψήφιος για την κεντροαριστερά..ο κηπουρός Γερουλάνος κ ο Θεοχαρόπουλος που αλοιμονο εάν έχει βγει ποτέ στην τηλεόραση ένας από αυτούς θέλω να βγει πρόεδρος. Όχι πως οι άλλοι είναι καλύτερη αλλά με αυτούς σίγουρα θα εξαφανιστείτε από την Βουλή όπως το κηδησο του ΓΑΠ. Α ρε μνημόνια κ Καρανίκες θέλετε μέχρι να βάλετε μυαλό!μην κρινεις απο τον εαυτο σου τους αλλους
δεν σας φτανει κανεις
ειστε το number one
τα απολυτα νουμερα
Και το 19-22 Τσίπρα θα έχουμε ζώα Ε ζώα!ειπε ο τσυριζοαναθρεμμενος αυτοαπατωμενος
που εχουμε καταντησει να μιλαει το διαχρονικο 2%
γ@μω την δεξια σας που μας τους κατσικωσατε στην πλατη μας
και αυτοι οι ογκοι για τι πραγμα θα ηταν αξιοι;
http://[URL unfurl="true"]www.ilovestyle.com/sites/default/files/screenhunter_278_oct._06_17.28_0.jpg[/img[/URL]]
λαμογια φασισταρια :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
[/quote]
ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΤΖΗ πρασινοφρουρε μισθοφορε πρεπει να ξεθαψουμε τα σαπια κοκκαλα του πουστη του Παπανδρεα να τα περνανε περιοδεια στα σχολεια να τα κατουρανε οι νεες γενιες που κατεστρεψε πασοκοΖΟΜΠΙ καθυστερημενε μόγγολε και επειδη βαζεις φωτοσοπαρισμενα παρε την χοντροπουτανα του μπεκρη ΕΒΡΑΙΟΥ Μινεικο να την παιξεις
[MEDIA=youtube]knxGAwxRur4[/MEDIA]
ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ
Και το 19-22 Τσίπρα θα έχουμε ζώα Ε ζώα!
Α ρε μνημόνια κ Καρανίκες θέλετε μέχρι να βάλετε μυαλό!
Η προβλεψη μου ειναι οτι ο νεος φορεας θα παρουσιασει μια μικρη ανοδο στην αρχη και μετα θα εξαφανισθει,
Όχι πως οι άλλοι είναι καλύτερη αλλά με αυτούς σίγουρα θα εξαφανιστείτε