str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
η σφαγή στο ΠΑΣΟΚ είναι πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά....δεν έχει ξαναγίνει τέτοιος πόλεμος...υπ΄σρχει πλέον ορατός κίνδυνος διάσπασης μεγάλης του κινήματος μετά την εκλογή αρχηγού....πάντως μετά την ανοιχτή στήριξη του Λαμπράκη στον μπένυ που σημαίνει σε κάνω αρχηγό αλλά εγώ κυβερνώ την ελλάδα,πιστεύω ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος αν εκλεγεί αρχηγός για το πολίτευμα, μιλάμε για πλήρη επικράτηση των συμφερόντων...προτιμώ τον Γεώργιο από τούς δύο.....πάντως γνώμη μου ,,,αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάει μπροστά ένας είναι ο πιο κατάλληλος--για εμένα βέβαια---ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ..νέος άφθαρτος,σοβαρός και με ορθό πολιτικό λόγο......anyway...προβλέπεται να γίνει η νύχτα του αγίου βαρθολομαίου...θα βρίζονται σε λίγο στον αέρα.....ε ρε τί θα δούμε...
Υ.Γ. παλιοκουφάλα podo με πρόλαβες ...ήμουν έτοιμος να ανοίξω τέτοιο θέμα.....γαύρε...ε γαύρε..
Το πασόκ έχει περάσει και χειρότερα το 1996- τότε έπεφτε και ξύλο- αλλά έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης κατσαρίδας σε πυρηνική καταστροφή...
Όσο για τα ΜΜΕ, αυτά ανέβασαν το Γιωργάκη το 2004, αυτά θα τον ρίξουν διότι διαπίστωσαν ότι πόνταραν σε κουτσό άλογο...
Το ζήτημα είναι όμως ότι οι πασόκοι έχουν κλείσει 3,5 χρόνια χωρίς εξουσία και με γιωργάκη στην ηγεσία μπορεί να κλείσουν και άλλα τόσα, ειδικά αν τα πασοκικά ΜΜΕ άρουν τη γεναιοδωρη υποστήριξή τους...
Και ένα κατεξοχήν κρατικοδίαιτο κόμμα δεν θα αντέξει πολύ χωρίς εξουσία, όποτε σε ενδεχόμενη εκλογή προέδρου θα επικρατήσει ο πιο κατάλληλος για να τους φέρει στην εξουσία, δεν πάει να έχει πουλήσει την ψυχή του στο διαΔΟΛο.