Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,7%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,5%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 30 6,7%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,5%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,6%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    451

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
CvyiSUgWAAEVz75.jpg:large

ωραια τα λεει ο Αντρεας

Οι ΝΔκρατες σκέφτονται από τώρα τις επόμενες εκλογές που θα είναι στο 1,50%
τι συμμάχους θα έχουν με άλλο 1,50%
για να είναι στη Βουλή !!!!!!!!1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
σαν αυριο 18-10-81

η μεγαλη νικη του ΠΑΣΟΚ και του ηγετη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ekloges03.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.suigenerisoutsider.gr/wp-content/uploads/2014/10/papandreouthessaloniki81.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ρε τζωνυ περασαν 35 χρόνια πλεον, ασε που ολοι αυτοί είναι στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οι ΝΔκρατες σκέφτονται από τώρα τις επόμενες εκλογές που θα είναι στο 1,50%
τι συμμάχους θα έχουν με άλλο 1,50%
για να είναι στη Βουλή !!!!!!!!1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα αυτό να το μεταφερω στο θρεντ για τον MR MALAKAS 2016???  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα αυτό να το μεταφερω στο θρεντ για τον MR MALAKAS 2016???  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Το από πάνω ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ;
Το παπαγαλάκι της ΝΔ που παινεύει το ΛΟμβερδο και το ΠΑΣΟΚ ;;;

Ψάχνει συμμάχους ...

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
τσωνυ....πψοφα ρε σιχαμερη σκουληκαντερα

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
ποσες φορες θα αλλαξει ονομα το ΠΑΣΟΚακι μωρη κουραδα για να πιστολιασει τους πιστωτες του? ξεφτιλα τσωνυ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
στη συνδιασκεψη των προεδρων προχθες το πασοκ ψηφισε θετικα προχθες, μη χασει...

γιατι λεει εμπιστευεται αυτα που ειπε ο κ.βουτσης

η νδ ψηφισε αρνητικα διοτι εμπιστευεται τον βουτση, αλλα δεν εμπιστευετε τον παππα

και σημερα δικαιωνεται...

βγαινει ο παππας το πρωι και λεει στην ουσια επιμενουμε στον αριθμο 4, που ειναι και ολη η ουσια της διαμαχης ολον αυτο τον καιρο, ενω ο βουτσης αλλα διαβεβαιωνε

εκει πηγαινε το ''μη χασει'' που εγραψα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
στη συνδιασκεψη των προεδρων προχθες το πασοκ ψηφισε θετικα προχθες, μη χασει...

γιατι λεει εμπιστευεται αυτα που ειπε ο κ.βουτσης

η νδ ψηφισε αρνητικα διοτι εμπιστευεται τον βουτση, αλλα δεν εμπιστευετε τον παππα

και σημερα δικαιωνεται...

βγαινει ο παππας το πρωι και λεει στην ουσια επιμενουμε στον αριθμο 4, που ειναι και ολη η ουσια της διαμαχης ολον αυτο τον καιρο, ενω ο βουτσης αλλα διαβεβαιωνε

εκει πηγαινε το ''μη χασει'' που εγραψα
  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Και να σου πω παλι θα πεταξεις μια μαλακια για να αποφυγεις οποτε δεν εχει νοημα Αρχιμαλακα
ρε βλακα, αφου δεν εχεις καταλαβει καν τι γινεται και γραφεις απλα ετσι για να γραφεις

τι θες και απαντας, δε πα να βρεις κατι καλυτερο να κανεις λεω εγω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε βλακα, αφου δεν εχεις καταλαβει καν τι γινεται και γραφεις απλα ετσι για να γραφεις

τι θες και απαντας, δε πα να βρεις κατι καλυτερο να κανεις λεω εγω
Να σε σπασω στο ξυλο ειναι το αμεσως καλυτερο που μπορω να κανω εκτος απο το να γραφω εδω..!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]Να σε σπασω στο ξυλο[/glow] ειναι το αμεσως καλυτερο που μπορω να κανω εκτος απο το να γραφω εδω..!
χαιρομαι που εχασες την ψυχραιμια σου

ηταν ομως μεγαλο fail,  adiós...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χαιρομαι που εχασες την ψυχραιμια σου

ηταν ομως μεγαλο fail,  adiós...
Αχαχαχα δεν εχασα καμια ψυχραιμια ποσο για βλακες σαν εσενα...!Με ρωτησες τι καλυτερο θα ειχα να κανω ρε βλακα κ σου απαντησα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Γ. Παπανδρέου προανήγγειλε συνάντηση με την Φ. Γεννηματά

Παρών στις διεργασίες για την Κεντροαριστέρα δηλώνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών υπογράμμισε την ανάγκη οικοδόμησης μίας νέας προοδευτικής κοινωνικής συμμαχίας που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και προανήγγειλε νέα συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά.
«Η χώρα, για να βγει οριστικά από την κρίση, πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων. Και προοδευτικά. Αυτό είναι το χρέος που έχουν να φέρουν σε πέρας οι προοδευτικές δυνάμεις. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλω – έχω πάρει ήδη πρωτοβουλίες. Συναντήθηκα με τον κ. Θεοχαρόπουλο και θα συναντηθώ πολύ σύντομα με την κ. Γεννηματά» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Εγώ θέλω να καλέσω όλα τα στελέχη μας και τα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών, να δουλέψουμε συλλογικά, σε αυτή την κοινή προσπάθεια, γιατί είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς. Μακριά από πολιτικές στρατηγικές και επιδιώξεις, και, επιτέλους ας βάλουμε το «Εμείς» πάνω από το εγωιστικό και εντελώς αδιέξοδο «Εγώ» δήλωσε η κ. Γεννηματά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
«Εγώ θέλω να καλέσω όλα τα στελέχη μας και τα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών, να δουλέψουμε συλλογικά, σε αυτή την κοινή προσπάθεια, γιατί είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς. "
δε γεμιζετε ταξι μωρη κοπροφωφωκα τι ανασυγκροτηση τσαμπουνας ωρε πασοκικο παρασιτικο ζωντοβολο,ετσι και κανεις πως φέρνεις πισω το τζεφρυ ο χοντρος θα σας πάει γαμιωντας όλους εκει μέσα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom