zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
ρε αρχίδι έγραψες τέτοιο πράμα ??
Έτσι όπως το γράφει , σημαίνει ότι πάει και παίρνει μάτι ;
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο.
ρε αρχίδι έγραψες τέτοιο πράμα ??
γαμω τη μανα οποιου πουστη υποννοει κατι και ιδιαιτερως σε γριες αδερφεςΈτσι όπως το γράφει , σημαίνει ότι πάει και παίρνει μάτι ;
Έτσι όπως το γράφει , σημαίνει ότι πάει και παίρνει μάτι ;
ειτε οτι δε ξερεις ελληνικα ειτε οτι γαμιεται η μανα σου και καθε πουστη που δε καταλαβαινει ελληνικαγιατι τι σημαινει ρε μαστορα ;
γαμω τη μανα οποιου πουστη υποννοει κατι και ιδιαιτερως σε γριες αδερφες
υγ, δε παει σε σενα τυπε
ειτε οτι δε ξερεις ελληνικα ειτε οτι γαμιεται η μανα σου και καθε πουστη που δε καταλαβαινει ελληνικα
αιντε μωρη γρια αδερφη αδειασε μας τη γωνια,αιντεσύρε και γαμίσου μωρή παιδόφιλη λούγκρα μην σε στριμώξω σε καμμιά γωνιά και σε λιώσω σαν γουστερίτσα...
αιντε μωρη γρια αδερφη αδειασε μας τη γωνια,αιντε
ανωμαλος ειναι ο πατέρας σου,ξερεις εσυ γιατι,σκατοπουσταωρέ σύρε και γαμίσου μην σου κάνω τον κώλο σαν το φουγάρο της χαλυβουργικής ανώμαλη λούγκρα..
ωρέ σύρε και γαμίσου μην σου κάνω τον κώλο σαν το φουγάρο της χαλυβουργικής ανώμαλη λούγκρα..
γιατι τι σημαινει ρε μαστορα ;
Είναι σχόλιο για την εμφάνιση ενός μεγάλου αριθμού κοριτσιών που μεγαλώνουν τώρα στην ελλάδα. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ ΣΕ ... ΔΗΜΟΤΙΚΟ .
Φιλαρακο δε ξερω για τα υπολοιπα,αλλα σιγουρα οσον αφορα το θεμα μουνι ειναι μεγαλη γκαντεμια να εισαι ελληνας.Αυτοι που θα τη περασουν σαφως καλυτερα ειναι οι νεοτεροι ελληνες οι οποιοι θα απολαυσουν τους καρπους των μεικτων γαμων.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι που μιλανε τελεια ελληνικα!
ελα μωρη αφου δε σου βγαινει,φωναξε τη γρια τη ξεκωλιαρα -τη δεξια τη κομματοσκυλη τη κρατικοδιαιτη που το παιζει και φιλελε- να σε βοηθησειχρυσαβγουλο νυχτα πηρες το διπλωμα
[size=30pt]
Ρε Σούργελο ...[/size]
το
[size=16pt]"αν δεις"[/size]
[size=20pt]σημαίνει πάω στα δημοτικά και παίρνω μάτι ;;;;[/size]
καλα συνδυαστικα και σας πηδαγαν οικογενειακώς αρχιπασοκοι για ενα κομματι ψωμιαν το συνδυασεις με την πρωτη φραση αυτο σημαινει
καλα συνδυαστικα και σας πηδαγαν οικογενειακώς αρχιπασοκοι για ενα κομματι ψωμι
δε σε πηδαω εγω εσενα ρε,οι πασοκοι σε πηδανε γιατι τους εχεις υποχρέωσησιγα ρε πηδηκουλα
μην πηδας με την οπισθεν
για λιγο ακομα ας το χαρει το παχυδερμο ,οσονουπω παρεουλα με παλια συντρόφιαβενιζελος τωρα στην βουλη