jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
δεν τα γράφανε τυχαία τότε τα συνθήματα τύπε
δεν εσωσε κανενα τυπε
τα αυτονοητα εκανε και αυτα που ηταν στο προγραμμα του και ψηφιστηκε απο το 48%
δεν τα γράφανε τυχαία τότε τα συνθήματα τύπε
Γιατί πήρε τόσο χαμηλό ποσοστό στις τελευταίες εκλογές όταν η Δεξιά που επίσης εφάρμοσε μνημόνιο συρρικνώθηκε αλλά δεν διαλύθηκε;δεν εσωσε κανενα τυπε
τα αυτονοητα εκανε και αυτα που ηταν στο προγραμμα του και ψηφιστηκε απο το 48%
Γιατί πήρε τόσο χαμηλό ποσοστό στις τελευταίες εκλογές όταν η Δεξιά που επίσης εφάρμοσε μνημόνιο συρρικνώθηκε αλλά δεν διαλύθηκε;
Τύπε μου έχω φίλους Πασόκους,οι οποίοι είναι εντελώς απογοητευμένοι με την παράταξή τους.Και μην μου πεις ότι τους έκοψαν τη μάσα γιατί σου μιλάω για ανθρώπους μικρομεσαίους που ποτέ δεν έβγαλαν πολλά χρήματα,ούτε στις προηγούμενες χρυσές εποχές,ούτε τώρα.Με τον τρόπο που λειτουργούσε το ΠΑΣΟΚ τα έχουνε και με τα στελέχη του.Οπότε μην μου λες ότι με ψέματα τους <<ψάρεψε>> ο ΣΥΡΙΖΑ,σιχάθηκαν και έφυγαν μόνοι τους.πλακα μου κανεις
Τύπε μου έχω φίλους Πασόκους,οι οποίοι είναι εντελώς απογοητευμένοι με την παράταξή τους.Και μην μου πεις ότι τους έκοψαν τη μάσα γιατί σου μιλάω για ανθρώπους μικρομεσαίους που ποτέ δεν έβγαλαν πολλά χρήματα,ούτε στις προηγούμενες χρυσές εποχές,ούτε τώρα.Με τον τρόπο που λειτουργούσε το ΠΑΣΟΚ τα έχουνε και με τα στελέχη του.Οπότε μην μου λες ότι με ψέματα τους <<ψάρεψε>> ο ΣΥΡΙΖΑ,σιχάθηκαν και έφυγαν μόνοι τους.
αν ητανε πασοκα και σε βολευε πουθενα θα ηταν μοντελο?σιγα την φακλανα ορκα
αν ητανε πασοκα και σε βολευε πουθενα θα ηταν μοντελο?
"μια φασιστω ειναι και τραβελομουρα"ουτε πασοκα ειναι ουτε μοντελο
μια φασιστω ειναι και τραβελομουρα
ΤΣΟΛΙ Μ' αρχιβλακα του σαιτ παραφερεσαι....στα μουτρα σου
στα μουτρα σου
τσονι ψοφησατε βρωματε και θα πατε φυλακη παρτο χαμπαρι