redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
;)Και σένα τι σε κόφτουν ρε φίλε όλα αυτά?
;)Και σένα τι σε κόφτουν ρε φίλε όλα αυτά?
ωραιοςΔε νομίζω.
Σε διορθώνω:
Είναι Ο ΤΡΟΠΟΣ για να ακούγεσαι ότι υπάρχεις, ότι κάτι λες, ότι κάτι κάνεις, ενώ στην πραγματικότητα ούτε λες, ούτε κάνεις τίποτα.
Δε νομίζω.
Σε διορθώνω:
Είναι Ο ΤΡΟΠΟΣ για να ακούγεσαι ότι υπάρχεις, ότι κάτι λες, ότι κάτι κάνεις, ενώ στην πραγματικότητα ούτε λες, ούτε κάνεις τίποτα.
Και σένα τι σε κόφτουν ρε φίλε όλα αυτά?
Είμαι κομματόσκυλο του Πα.Σο.Κ και διορισμένος
http://[URL unfurl="true"]www.anekdotakias.gr/wp-content/uploads/2013/04/komatoskylo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτό ακριβώς σε αρσενικό!
μαλάκα μετακόμισε εδώ... είναι ο παράδεισος του βυζολάτρη....
Που ξέρεις ότι το κοματόσκυλο δεν είναι αρσενικό?
Δε φαίνεται ο κώλος του.
Για τη γκόμενα έλεγα...
θα ακούσεις για 100-200 χιλιάδες όμως.
Γιατι το ιδιο δεν εγινε οταν ηταν ο μοναδικος υποψηφιος για το ΠΑΣΟΚ? Κατσε να δεις οτι οι ψηφοι θα ειναι 1,5-2 μυρια φηφοι!Λίγα πράγματα από εμένα...
[li]Μέχρι τις τελευταίες βραδινές ώρες δεν υπήρχε ενημέρωση για το πού μπορείς να πας να ψηφίσεις[/li]
[li]Δεν υπήρχε on-line σύνδεση κι έτσι δεν διασφαλιζόταν το ότι κάποιος θα ψηφίσει μόνο μια φορά αφού μπορούσε να πάει και να ψηφίσει όπου ήθελε.[/li]
[li]Σε εκλογικά τμήματα δεν υπήρχε ούτε καν ταμπέλα[/li]
[li]Μέσος όρος ηλικίας 60...[/li]
[li]Ψηφοδέλτια χωρίς φάκελο[/li]
[li]Κατάντια...[/li]
Θεωρώ πως ο Βενιζέλος θα έπρεπε να διασφαλίσει το αδιάβλητο της ψηφοφορίας ώστε να γίνει ομαλή διαδοχή
Με τη γκόμενα συγκρίνεσαι δηλαδή?
Να το συζητήσουμε....
Γιατί ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το από-κομμα;
Γιατί είμαστε ανώμαλοιΓιατί ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το από-κομμα;
Mεχρι να πάρουν το δρόμο που τους πρέπει για τον Κορυδαλλό και επιστρεψουν τα κλεμμένα,Γιατί ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το από-κομμα;
Mεχρι να πάρουν το δρόμο που τους πρέπει για τον Κορυδαλλό και επιστρεψουν τα κλεμμένα,
μετα θα τους γράψουμε στα @@ μας