Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,7%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,5%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 30 6,7%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,5%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,6%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    451

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΓΗΚΕ ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΑΣ
Φίλε μου,πιτσιρικάς είμαι,φοιτητής.Δεν πρόλαβα τα ταραχώδη χρόνια του 80.Όσα ξέρω προέρχονται από διάβασμα και περιγραφές μεγαλύτερων.Χρειάστηκε να περάσουν 9 χρόνια από τη Μεταπολίτευση και να έρθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ για να αποποινικοποιηθεί η μοιχεία,που  μέχρι τότε τιμωρούνταν με φυλάκιση και πρόστιμο.Γιατί δεν το είχε κάνει αυτό η Δεξιά που κυβερνούσε από το 74;Μήπως γιατί η ελληνική Δεξιά ήταν πάντοτε δέσμια στις προκαταλήψεις του παρελθόντος και φορέας αναχρονιστικών αντιλήψεων;Το παράδειγμα που ανέφερα είναι ασήμαντο,δεν καταστράφηκε η χώρα από αυτά,ούτε άλλαξε ο Έλληνας από κάτι τέτοια.Το θέμα είναι πως ίσως η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ κατά τη Μεταπολίτευση να μην οφείλεται αποκλειστικά στον λαϊκισμό όπως θεωρείς,αλλά να είχε πολύ βαθύτερες αιτίες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
pasok_flag1.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Έχω πολλά παραδείγματα ανθρώπων που το αίμα τους είναι ΠΑΣΟΚ, δεν μιλάω για το κόμμα που ψηφίζουν.

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ψηφίζει με γνώμονα τον λαϊκισμό. Αυτό είναι το point

ναι και ο αλεξ71 εχει 1000 σελιδες για τα σκανδαλα του πασοκ

ακομα περιμενω εδω και μερικα χρονια να τις φερει

αστο μαστορα δεν μπορεις

με χαζα συνθηματακια δεν γινεται

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
και υστερα ξυπνησες

αστο ρε μαστορα δεν μπορεις

Ξέρω έναν ασπρομάλλη γνωστό μου που έβγαλε γαμώ τα λεφτά με τις ευλογίες Πασοκ, και αυτός ναι, ακόμα οπαδίζει με το ΠΑΣΟΚ. Είναι ντροπή και αίσχος να υπάρχουν άνθρωποι που να μην θέλουν να ξεριζωθεί αυτό το καρκίνωμα που μας κατέστρεψε. Να ξεριζωθεί σαν πολιτικός λόγος και όσοι είναι ακόμα ΠΑσόκοι στη συνείδηση και δεν μετανιώνουν πρέπει να ντρέπονται.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Φίλε μου,πιτσιρικάς είμαι,φοιτητής.Δεν πρόλαβα τα ταραχώδη χρόνια του 80.Όσα ξέρω προέρχονται από διάβασμα και περιγραφές μεγαλύτερων.Χρειάστηκε να περάσουν 9 χρόνια από τη Μεταπολίτευση και να έρθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ για να αποποινικοποιηθεί η μοιχεία,που  μέχρι τότε τιμωρούνταν με φυλάκιση και πρόστιμο.Γιατί δεν το είχε κάνει αυτό η Δεξιά που κυβερνούσε από το 74;Μήπως γιατί η ελληνική Δεξιά ήταν πάντοτε δέσμια στις προκαταλήψεις του παρελθόντος και φορέας αναχρονιστικών αντιλήψεων;Το παράδειγμα που ανέφερα είναι ασήμαντο,δεν καταστράφηκε η χώρα από αυτά,ούτε άλλαξε ο Έλληνας από κάτι τέτοια.Το θέμα είναι πως ίσως η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ κατά τη Μεταπολίτευση να μην οφείλεται αποκλειστικά στον λαϊκισμό όπως θεωρείς,αλλά να είχε πολύ βαθύτερες αιτίες.

και μεχρι το 82 υπηρχε ο νομος 4000 του "εθναρχη"

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
ναι και ο αλεξ71 εχει 1000 σελιδες για τα σκανδαλα του πασοκ

ακομα περιμενω εδω και μερικα χρονια να τις φερει

αστο μαστορα δεν μπορεις

με χαζα συνθηματακια δεν γινεται

Πες μου ότι απλά τρολλάρεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ξέρω έναν ασπρομάλλη γνωστό μου που έβγαλε γαμώ τα λεφτά με τις ευλογίες Πασοκ, και αυτός ναι, ακόμα οπαδίζει με το ΠΑΣΟΚ. Είναι ντροπή και αίσχος να υπάρχουν άνθρωποι που να μην θέλουν να ξεριζωθεί αυτό το καρκίνωμα που μας κατέστρεψε. Να ξεριζωθεί σαν πολιτικός λόγος και όσοι είναι ακόμα ΠΑσόκοι στη συνείδηση και δεν μετανιώνουν πρέπει να ντρέπονται.

αφου δεν μπορεις τι το παιδευεις

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Είναι ντροπή και αίσχος να υπάρχουν άνθρωποι που να μην θέλουν να ξεριζωθεί αυτό το καρκίνωμα που μας κατέστρεψε. Να ξεριζωθεί σαν πολιτικός λόγος και όσοι είναι ακόμα ΠΑσόκοι στη συνείδηση και δεν μετανιώνουν πρέπει να ντρέπονται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φίλε μου,πιτσιρικάς είμαι,φοιτητής.Δεν πρόλαβα τα ταραχώδη χρόνια του 80.Όσα ξέρω προέρχονται από διάβασμα και περιγραφές μεγαλύτερων.Χρειάστηκε να περάσουν 9 χρόνια από τη Μεταπολίτευση και να έρθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ για να αποποινικοποιηθεί η μοιχεία,που  μέχρι τότε τιμωρούνταν με φυλάκιση και πρόστιμο.Γιατί δεν το είχε κάνει αυτό η Δεξιά που κυβερνούσε από το 74;Μήπως γιατί η ελληνική Δεξιά ήταν πάντοτε δέσμια στις προκαταλήψεις του παρελθόντος και φορέας αναχρονιστικών αντιλήψεων;Το παράδειγμα που ανέφερα είναι ασήμαντο,δεν καταστράφηκε η χώρα από αυτά,ούτε άλλαξε ο Έλληνας από κάτι τέτοια.Το θέμα είναι πως ίσως η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ κατά τη Μεταπολίτευση να μην οφείλεται αποκλειστικά στον λαϊκισμό όπως θεωρείς,αλλά να είχε πολύ βαθύτερες αιτίες.
Κι ομως οφειλεται μονο στον λαϊκισμό.
Αφου δεν τα εζησες και αντλεις αποψη μονο απο τις πηγές, ερεύνησε καλύτερα.
Η "αναχρονιστική" Δεξια να θυμισω οτι εκανε την δημοτικη επισημη γλωσσα.
Και νομιμοποιησε το ΚΚΕ.

Και ψηφισε ενα απο τα πλεον συγχρονα Συνταγματα της Ευρωπης.

Και εβαλε την Ελλαδα στην ΕΟΚ, οταν καποιοι αλλοι ελεγαν "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο".
Να τα λεμε αυτα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
αφου δεν μπορεις τι το παιδευεις
Συνέχισε να τρολλάρεις εσυ. Τι δε μπορώ; Δε καταλαβαίνω. Θα σου φέρω ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ. Αλλά όχι εδώ. Έχουν γραφτεί βιβλία για τις αλητείες του ΛΑΪΚΙΣΜΟΎ και γράφονται ακόμα. ΨΑΞΕ να ξεστραβωθείς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τον γερο της δημοκρατιας τον εριξε ο βρυκολακας σας ουτε χρονο δεν προλαβε
Ηθελε πολυ χρονο για να καταργησει ενα νομο?

Υ.Γ. Μονος του παραιτηθηκε. Ο Μητσοτακης του ελεγε να ΜΗΝ παραιτηθει.
Αυτα ειναι ιστορικα δεδομενα. Θα τα αλλαξουμε ολα τωρα?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Ξεστραβωθείτε λέμε. Δεν λέω και δεν στηρίζω κανένα κόμμα. Απλά όχι και να λέμε οτι το ΠΑΣΟΚ τα κάμωσε σωστά... Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ξεκίνησε τα πάντα... Αυτός ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΌ. Εξαιτίας του έγινε ότι έγινε και ήρθαν οι άλλοι ΝΔ ΠΑΣΟΚ του Σημιτη να αποτελειωσουν και μετα ο Καραμανλής και μετά ο Γιωργάκης. ΟΛΟΙ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η "αναχρονιστική" Δεξια να θυμισω οτι εκανε την δημοτικη επισημη γλωσσα.
Και νομιμοποιησε το ΚΚΕ.

Και ψηφισε ενα απο τα πλεον συγχρονα Συνταγματα της Ευρωπης.

Και εβαλε την Ελλαδα στην ΕΟΚ, οταν καποιοι αλλοι ελεγαν "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο".
Να τα λεμε αυτα.

και για να βαλεις ενα τηλεφωνο ηθελες 10 χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom