Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
θα χει μεγαλη επιτυχια το παρτυ παντως :S :S :S
Και μετά πάμε τσάρκα όλοι μαζί..
θα χει μεγαλη επιτυχια το παρτυ παντως :S :S :S
Το ξεκινάω σαν ιδεα και λέω να γινει το event οταν θα χουν πιάσει οι ζέστες..
Σε στιπτιτζάδικο θα γίνει.. θα πάρουμε προσφορά να πάμε μια Τετάρτη ή Πέμπτη..
Στοχος 100+ μέλη να παρευρεθούν στο πάρτυ.. προφανώς θα πάρουμε απ το μαγαζί προσφορά πχ απο ενα - δυο χορούς δώρο ανα μέλος και ενα ποτο δώρο.. προφανώς το μαγαζί θα χει κέρδος απο το event..
Επίσης κληρώσεις Free Fuck και εκπτωτικών απο πρακτορεία.. θα μοιραστούν κουπόνια με νουμεράκια στους παρευρισκόμενους και θα γινει κλήρωση στο stage..
Αν το σαιτ θέλει μπορει να βγάλει 100 t shirts με τον γλομπεο και τα αφήνει στο μαγαζι να τα μοιράσουν..
Βασικό οτι δεν ειναι αναγκη κανεις σε κανέναν, να δηλώσει ποιο μέλος ειναι.. στοχος να περάσουμε καλά οχι να μας φύγει περιέργεια ποιος ειναι ποιός ;)
Αν πετύχει το concept θα ειναι προς όφελος μας.. αρκει να έχει κέρδος κ το μαγαζι.. οπότε το επαναλαμβάνουμε.. ;)
Τι λέτε? Το τρέχω? Ποστάρετε να δώ ποσοι μπορούμε να μαζευτούμε κ τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου
τυπε αν τελικα οργανωσεις το παρτυ θα κανει ντου το Αθλητικης Βιας πριν τα ραντεβου θανατου :S :S :S
Και μετά πάμε τσάρκα όλοι μαζί..
Τυποι ελάτε στο πάρτυ σας παρακαλώ πρέπει να πληρωσω ένα δάνειο που χω πάρει.. κάντε το για μένα..
Δέχομαι παραγγελίες μπλουζάκια γλομπεο και από πίσω το nickname σας και έναν αριθμό πχ Αμπελαλες 10.. έπαιζα 10ρι στα νιάτα μου
ρε μαγκες συγγνωμη για το εκτος θεματος...φιλε η ολγα παρακολουθει
θα στειλει τους ραμπο της ααδε
ρε μαγκες συγγνωμη για το εκτος θεματος...
αλλα που ειναι ο αλεξ71??ξερει κανεις????
ανησυχω μπεσα.....ηταν τυπας κ ευγενεστατος....φανταζομαι στο μοσχατο να σιδερωνει τα κουστουμια των νεων υπουργων του κουλη
Θα ερθει ανανεωμενος καποια στιγμη ελπιζω
Τύποι χωρις πλάκα θα γινει μπόμπα το παρτάκυ, Θα γινουν κληρώσεις δωράκια freefuck και εκπτωτικά..
Θα έχουμε guest καλεσμένους.. Ποτάκι κ χορούς απ το μαγαζί κτλ
Οσοι δε θα το χάσετε με τίποτα κάνετε ενα ποστ για να δώ τη απήχηση μπορει να έχει..
μεσα αλλά με την προυποθεση να φοραμε ολοι μπλουζακια t-shirts με τον λογοτυπο του site.
Πρόεδρε δεν οργανώνεις ξανά το διαδικτυακό FFBB που ήταν πολύ πετυχημένο ως ιδέα;
μεσα αλλά με την προυποθεση να φοραμε ολοι μπλουζακια t-shirts με τον λογοτυπο του site.
Αυτο θα ηταν το ιδανικο, για τη φάση κ μόνο
οργάνωση σωστή αν υπάρχει όλα γίνονται
μόνο μια παράκληση φίλε Αμπελαλε θέλω να έχει πολλές ρωσίδες το πάρτι.
οργάνωση σωστή αν υπάρχει όλα γίνονται
μόνο μια παράκληση φίλε Αμπελαλε θέλω να έχει πολλές ρωσίδες το πάρτι.