You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζες για μέσα ή κοντά στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Puddin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 17K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
εω ειμαστε αλλα φως δεν βλεπωωωπου ειστε ρε παιδες??
Λοιπόν... πρέπει να συμπληρώσω 5 αναρτήσεις στο φόρουμ για να μπορώ να στέλνω προσωπικά μηνύματα, λέει το σάιτ...
Σε όσους μου έγραψαν, να πω πως πρώτον δε μπορώ να σας απαντήσω με μήνυμα, εκτός κι αν μου γράψετε κάοποιο μαιλ να σας απαντήσω εκεί.
Κατά δεύτερο λόγο, "το κάνω για την καύλα μου" σημαίνει μη με ρωτάτε πόσο... ελληνικά το είπα...
Τέλος, παρτούζα σημαίνει περισσότεροι του ενός... οπότε, μην κάνετε τον κόπο με μηνύματα του τύπου "θα περάσουμε καλά οι δυο μας" - ΔΕ ΘΕΛΩ 1-1...
Σε όσους μου έγραψαν, να πω πως πρώτον δε μπορώ να σας απαντήσω με μήνυμα, εκτός κι αν μου γράψετε κάοποιο μαιλ να σας απαντήσω εκεί.
Κατά δεύτερο λόγο, "το κάνω για την καύλα μου" σημαίνει μη με ρωτάτε πόσο... ελληνικά το είπα...
Τέλος, παρτούζα σημαίνει περισσότεροι του ενός... οπότε, μην κάνετε τον κόπο με μηνύματα του τύπου "θα περάσουμε καλά οι δυο μας" - ΔΕ ΘΕΛΩ 1-1...
Binbin20202
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Και εγω ειμαι μεσα
Thess3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Μέσα και τώρα άμα θεςΓειά σας και από μένα.
Ξέρω πως είναι παλιο θεμα αλλά επειδή είμαι τρομερά μαζοχας θέλω να ζήσω την εμπειρία του bukkake τουλάχιστον από 3 άτομα
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
yparxeiw??Λοιπόν... πρέπει να συμπληρώσω 5 αναρτήσεις στο φόρουμ για να μπορώ να στέλνω προσωπικά μηνύματα, λέει το σάιτ...
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Μαρια την λενε;, μελαχρινη με πιασιματα;;Καλησπερα Σαλονικα.
Ειμαι Αθηνα κ παντρεμενος δυστυχως κ δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο.
Μιλαω εδω κ αρκετο καιρο συχνα, οχι καθε μερα με Σαλονικια παντρεμενη 28, 29 χρονων.
Την ενδιαφερει παρτουζα με 4 η κ 5 κ περισοτερα ατομα.
Την εχω δει σε καμερα "να παιζει" ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Φυσικα δεν ζηταει χρηματα τα κανει ολα δωρεαν.
Την ενδιαφερουν κυριως πανω απο 30 κ εως πολυ μεγαλοι ηλικιακα.
Και οσο πιο πολλα ατομα μαζι με παρελκομενα πολλα κ διαφορα.
Μην τα λεμε ολα εδω, δεχεται τα παντα οπως λεει συνεχεια.
Φυσικα δεν την εχω δει ποτε απο κοντα, κ δεν ζηταω απολυτως τιποτα.
Οποιος ενδιαφερεται ειναι εντελως δωρεαν φυσικα.
Οποιος ενδιαφερεται πμ.