Στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ φίλε οι κοπέλες δουλεύουν one at a time. Απαγορεύεται λόγω Νόμου. Σου προτείνω να πάρεις 2 visites είτε στο σπίτι σου είτε σε Ξενοδοχείο.
Αυτό δέν το ήξερα. Για ποιό λόγο συμβαίνει;
Στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ φίλε οι κοπέλες δουλεύουν one at a time. Απαγορεύεται λόγω Νόμου. Σου προτείνω να πάρεις 2 visites είτε στο σπίτι σου είτε σε Ξενοδοχείο.
μολις στριψεις στην πιπινου προς Γ' Σεπτεμβριου
η μια ειναι γυρω στα 50 βυζαρου η αλλη ειναι πολυ μεγαλυτερη
πιπινου μολις στριψεις απο πατησιων στο δεξι σου χερι ειναι ενα ημιυπογειο εχει δυο πουρα τα κανουν ολα πρωινη βαρδια
αν δεν στο προτεινουν το ζητας
εγω παιωνιου που εχω παει προσφατα και εχω ρωτησει ειναι κατοσταρα η παρτουζαΣτο στούντιο της Παιωνίου 10 παίζει κατα καιρούς αυτό το πρόγραμμα και πάει με 2 γκόμενες στα 150 Ε. Στην Καρέα 30 δεν πέτυχα τέτοιο σκηνικό...αλλά όποιος μάθει κάτι ενημερώνει
Καλημέρα και πάλι....κάνω άλλη μια προσπάθεια...
Επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρουσ α περίπτωση αυτή στην Πιπίνου (τι να κάνουμε...β ίτσια είναι αυτά!!),
προσπάθησα να το εντοπίσω αλλά δεν υπάρχει τίποτα..μόν ο ένα στην γωνία Πίπίνου & 3ης Σεπτεμβρίου ...αρκετά χαμηλά δηλάδη και όχι μόλις στρίψεις απο Πατησίων όπως αναφέρεται εδώ...
Υπάρχει κάποιος συναγωνιστή ς που έχει πάει και μπορεί να μας δώσει με κάποιον τρόπο ακριβείς πληροφορίες (για το πού είναι ακριβώς καθώς και ενα review υπηρεσιών) για να το τσεκάρουμε και εμείς?
ευχαριστώ πολύ...
Φιλε μου εχω περασει προσφατα απο Μοναστηριου 220 οι κοπέλες είναι ουτε να τις κοιταξεις δεν το συζητω για να κανεις παρτουζα και να σε ερεθήσουν.......ισως εχουν αλλαξει καποια πραγματα;;;ΔΕΣ στο θεμα καλο sex στην Θεσσαλονικη..Μιας που το έφερε η κουβέντα αν και αφορά περισσότερο τους Μακεδόνες: πριν ένα χρόνο Θεσσαλονίκη Μοναστηρίου 220 αν θυμάμαι καλά, παρτούζα μελαχρινή - ξανθιά 100 ευρώ 2 γαμίσια!1 με την μία 1 με την άλλη και στο ενδιάμεσο μέχρι να σου σηκωθεί χαιδεύονται οι τύπισσες
Φιλε μου εχω περασει προσφατα απο Μοναστηριου 220 οι κοπέλες είναι ουτε να τις κοιταξεις δεν το συζητω για να κανεις παρτουζα και να σε ερεθήσουν.......ισως εχουν αλλαξει καποια πραγματα;;;ΔΕΣ στο θεμα καλο sex στην Θεσσαλονικη..
Δευκαλίωνος 63 θωδου 5Ος ΌΡΟΦΟς και πάρε την ΓαλήνηΔευκαλίωνος 63 Πατήσια τηλ 2029843 κουδ. Θώδου