Νέα

Παρτούζα με Eλληνίδα Call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αυριο συναγωνιστες εχω κανονισει με ενα κολλητο φιλο να καλεσουμε σπιτι του ελληνιδα call girl για παρτουζα!
Δεν το εχω ξανακανει αυτο ουτε κ ο κολλητος επισης.  Παντως η ελληνιδα call girl απαντησε αμεσα κ δεχτηκε μετα χαρας !!! 2Χ 100ε για 1 ωρα. Εχω κανει 3 ραντεβου με την κοπελα πριν καιρο μονος μου κ ειναι καλη περιπτωση.
Εχω λιγο αγχος ! Δεν ξερω γιατι !!!
Τι να προσεξουμε;
Καμια καλη ιδεα καποιος συναδελφος ;;
Παρομοιες εμπειριες απο συναδελφους;;

δεν είναι τίποτε, άσε που θα πέσει πολύ πλάκα με τον φίλο σου.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
να ρθω και εγω να κοουτσαρω την ομαδα  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Επεστρεψα τωρα! Η παρτουζα εγινε το απογευμα. Μετα την παρτουζα πηγαμε για μπυρες κ φαγητο με τον φιλο μου. Η κοπελα εδωσε ρεσιταλ!! Μας εκανε να νιωσουμε ανετα κ ο φιλος μου ενθουσιαστηκε με την κοπελα σε τετοιο βαθμο που οταν η κοπελα αποχωρησε, μου ειπε " Μουρλαθηκα με την κοπελα ! Να το καθιερωσουμε για καθε 3-4 βδομαδες."
1 ωρα γεματη πηδαγαμε μια κωλο κ μια μουνι μετα μας επαιρνε τσιμπουκι μια εμενα κ μια του φιλου. Χαμος...

Τωρα ειμαι κομματια απο εξαντληση με δυσκολια γραφω αυτες τις γραμμες...

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ελληνιδα?? που την βρηκες βρε θηριο!!! αν θες στειλε pm. ;)

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Βασικα εγερνα απο νυστα κ ο καρπος του χεριου επεσε πανω στην τελεια κ πατηθηκε

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Ο Φιλος μου ειπε 3 λεξεις αφου αποχωρησε η κοπελα " Συγχαρητηρια-Μουρλαθηκα-Καθιερωνεται" !
Επεξηγηση : Συγχαρητηρια για την συγκεκριμενη κοπελα που προτεινες, Μουρλαθηκα απο καυλα, Καθιερωνεται σε μηνιαια βαση η παρτουζα με την συγκεκριμενη κοπελα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Φιλος μου ειπε 3 λεξεις αφου αποχωρησε η κοπελα " Συγχαρητηρια-Μουρλαθηκα-Καθιερωνεται" !
Επεξηγηση : Συγχαρητηρια για την συγκεκριμενη κοπελα που προτεινες, Μουρλαθηκα απο καυλα, Καθιερωνεται σε μηνιαια βαση η παρτουζα με την συγκεκριμενη κοπελα.
τα συχαρήκια τα έριξε σε σένα ή την γκόμενα;

Επισκέπτης
τα συχαρήκια τα έριξε σε σένα ή την γκόμενα;

Αφου σου εξηγησε ο ανθρωπος σε αυτον τα ειπε για την γκομενα που του βρηκε για παρτουζα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Οπως θα με ευχαριστεις και εσυ σε λιγα χρονια να σου δινω κανενα ψιχουλο απο ρωσιδες  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Η αληθεια ειναι οτι μουρλαθηκα κ εγω επισης. Η συγκεκριμενη κοπελα ειναι μοναδικο φαινομενο για τα ελληνικα δεδομενα. Ο επομενος μισθος θα κατατεθει ατοφιος σε συνευρεσεις με την συγκεκριμενη κοπελα. Ζητω η Ελλαδα κ οι καλες (αλλα σπανιες) ελληνιδες call girls !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα ειναι να κατατεθει ατοφιος ο μισθος να φωναξεις εμενα να σας κανω και ακροβατικα, να φτυσω και φωτιες απο το στομα, να κανω και μονοτροχο ποδήλατο να σας μαγειρεψω μετα και να στρωσω και το κρεβατι :2funny:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αμα ειναι να κατατεθει ατοφιος ο μισθος να φωναξεις εμενα να σας κανω και ακροβατικα, να φτυσω και φωτιες απο το στομα, να κανω και μονοτροχο ποδήλατο να σας μαγειρεψω μετα και να στρωσω και το κρεβατι :2funny:
ελα σε φωνάζω εγώ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ δινεις ατοφιο το μισθο σου ομως? :P
αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας.....

Stories