Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.268
Όλοι Παρθένη είστε πια
Σωστα το εθεσες "υπερηφανευεστε"Αλήθεια λες, απλώς είπα αν έχετε κάποια πρόταση, εξάλλου τόσες ερωτικές εμπειρίες υπερηφανεύεστε ότι έχετε...
σε πιο απο τα δυο χερια εκτος αν την εχουν και στα δυοΣωστα το εθεσες "υπερηφανευεστε"
Οι περισσοτεροι στο bou με την υπερηφανεια στο χερι ειναι!
Αναλογα με την πετρια του καθενος!σε πιο απο τα δυο χερια εκτος αν την εχουν και στα δυο
εχει εδω μεσα ψυχακηδεςΑναλογα με την πετρια του καθενος!
Και ζητω συγνωμη απο τα αξιοτιμα μελη του bou!
εχει εδω μεσα ψυχακηδες
ναι απλος θεωρω οτι τωρα που εχει αναλαβει το υπουργειο ο αδωνις σιγουρα θα μας βρει οχι πολλες καμια 200αρια κλινες στο δαφνι
Σε τετοιο επιπεδο δν νομιζω!!!!
Εχει 300θεσεις στη Βουλη!!!!!!ναι απλος θεωρω οτι τωρα που εχει αναλαβει το υπουργειο ο αδωνις σιγουρα θα μας βρει οχι πολλες καμια 200αρια κλινες στο δαφνι
ΥΓ.ρεζερβε
να παω να δουλεψω τοτε στο συγκεκριμενο σταβλο μηπως ξερεις αν οι προσληψεις ειναι μονιμεςΕχει 300θεσεις στη Βουλη!!!!!!
να παω να δουλεψω τοτε στο συγκεκριμενο σταβλο μηπως ξερεις αν οι προσληψεις ειναι μονιμες
Με βασικη προυποθεση ξενων γλωσσων!
ΕντάξειΑλήθεια λες, απλώς είπα αν έχετε κάποια πρόταση, εξάλλου τόσες ερωτικές εμπειρίες υπερηφανεύεστε ότι έχετε...
23 και παρθενος τυπε, καλυτερα κλειστο το μαγαζακι.Γεια σας, είμαι 23 χρόνων και παρθένος. Πρόσφατα ανακάλυψα το site και σκέφτηκα η πρώτη μου φορά να είναι με μια γυναίκα από εδώ. Επειδή κοίταξα λίγο τα προφίλ και τις κριτικές αλλά δεν πολυβγάζω άκρη σε ποια να απευθυνθώ, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια ανεξάρτητη στην Αθήνα, η οποία να δεχόταν να με συναντήσει αλλά και να με ''προσέξει'' ; Δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα, σε λογικά πλαίσια πάντα.
Στα 23 δεν κάνεις γκομενιλίκια να γαμήσεις ξεπέτες .... πάρα πολύ πολύ δύσκολο να πηδήξεις γκόμενα παρθένος στα 23 ..............Να κανει γκομενιλίκια, να γαμησει 2-3 γκόμενες σε ξεπετες, ημισχεσεις/περιπετειες λιγων εβδομάδων, μετα ναι, να παρι σε τανες και να συνεχίσει να γνωρίζει γκόμενες
Να το κλεισει το μαγαζι για ποιο λογο ρε φιλε???Εκεινος φταιει για την κατασταση στην οποια βρισκεται?Λυσεις υπαρχουν και αφθονες μαλιστα για ενα καλο γαμησι.Εστω με λεφτα!Που ειναι το λαθος?Να χαραμιζει δηλαδη το χρονο του προσεγγιζοντας ελεεινιδες?Ασε ρε...Στην καλυτερη ηλικια βρισκεται το παιδι και εχει την ευκαιρια να ριξει τα καλυτερα του γαμησια!23 και παρθενος τυπε, καλυτερα κλειστο το μαγαζακι.
Γενικά στη φάση που είσαι καλύτερα call girl τουλάχιστον για 1 ώρα, αν μπορείς και 2. Το αν προτιμάς milf ή πιο πιτσιρίκα είναι καθαρά υποκειμενικό. Το σημαντικο΄ είναι να είσαι ανοιχτός μαζί της, δεν έχεις κάτι να ντραπείς ειδικά την επαγγελματία, συμφέρον σου θα είναι να το ξέρει θα σε προσέξει καλύτερα. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να το πεις εκ των προτέρων, πες το στο δωμάτιο όταν μπει μέσα και μιλήσετε λίγο.Γεια σας, είμαι 23 χρόνων και παρθένος. Πρόσφατα ανακάλυψα το site και σκέφτηκα η πρώτη μου φορά να είναι με μια γυναίκα από εδώ. Επειδή κοίταξα λίγο τα προφίλ και τις κριτικές αλλά δεν πολυβγάζω άκρη σε ποια να απευθυνθώ, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια ανεξάρτητη στην Αθήνα, η οποία να δεχόταν να με συναντήσει αλλά και να με ''προσέξει'' ; Δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα, σε λογικά πλαίσια πάντα.
Σόι γαμιάδων!Άλλος παρθένος τώρα;;;
Εκείνος που ήταν 32 τι έγινε γαμησε;;;;
Τώρα 23χρονος παρθένος...
Κάποιος έχει βάλει κ αγγελία στο κάνεσεξ 29χρονος παρθένος...
Μλκς γαμηστε κ λίγο,σας έχει φάει....
Που ναι οι εποχές ρε τύπε που ο άντρας γαμουσε από τα 14-16;;;
Δε λέω βέβαια ότι όλοι βγήκαν μλκς ευτυχώς βλέπω τον ανιψιό μου κ τους φίλους του στα 17 να γαμανε περισσότερο απ'οτι 10 από εμάς κ ευτυχώς έχω ακόμα ελπιδες