Νέα

Παρθένος 21 χρονων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikaelvol
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikaelvol

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
Μάγκες θα ηθελα μαζεμένες απόψεις.Είμαι παρθένος 21 χρονών.Μετά απο μια αποτυχημένη προσπάθεια που είχα αυτό με άγχωσε πάρα πολύ και άρχισα να έχω θέμα και με θέματα που δεν με απασχολούσαν(τύψεις για κακές συνήθειες του παρελθόντος)εκοψα το πορνό και τώρα θα κόψω και τον αυνανισμό γιατί δεν έχω συχνά καλές στύσεις και τελειώνω γρήγορα.Οι αιματολογικές και ουρολογικές μου ήταν ενταξει.έχω κιρσοκήλη και θελω να τσεκαρω και τη τεστοστερονη μου αλλα αν κρινω απο την αρκετη τριχοφυια δεν εχω θεμα.το θεμα μου ειναι ψυχολογικο πιστευω αγχος επιδοσης.τι μου προτεινετε πιστευω ξερετε πραγματα να πειτε και να προτεινετε για πρωτη φορα αν ειναι καλυτερα με cg η μασαζ.

RedRadar

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
πρώτη φορά καλύτερα πήγαινε ένα στουντιάκι . CG ακριβό σπόρ για να ξεκινήσεις , σαν να παίρνεις μερσεντέσ πρώτο αμάξι. Τεστοστερόνη δεν έχεις θέμα 99.9% , απλά τα ψυχοσωματικά είναι μυστήρια πράγματα. Ξεκίνα γυμναστήριο , καλή διατροφή , κόψε ζάχαρες και ζύμες, μη κάθεσαι πολλές ώρες στο pc και θα δεις που θα είσαι μια χαρά σε λίγο καιρό :wink: ( πάρε βιταμίνη d και ένα ZMA από κανένα μαγαζί με συμπληρώματα , πολυβιταμίνες δεν κάνουν τπτ σχεδόν)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
Δεν έχεις τίποτα παλικάρι μου απλά το γαμησι σε πολλούς την πρώτη φορά είναι σαν την μίζα στα παλιά αυτοκίνητα μπορεί να χρειαστεί να την γυρίσεις μερικές φορές για να πάρει μπροστά γυρνά την λοιπόν και εσυ όσες φορές χρειαστεί μέχρι να ξεκινήσει κι αν ξεκινήσει ποιος σε πιάνει καλό βόλι τύπε

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.458
Πόντοι
6.955
Δεν εχεις τιποτα παρα πρεπει να χειρουργησεις την κιρσοκοιλη.
Πρωτη φορα σε μαδαζ η βιζιτα για να μην υπαρχει το στοιχειο της βιασυνης.
Πανε σε ενα μασαζ να σου παιξουν μια μαλακια να αισθανθεις ομορφα να εκλιματιστεις και καποια επομενη φορα που θα πας γαμας κιολας.

trio_stuges

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Like
175
Πόντοι
1
Καθαρά ψυχολογικό είναι το θέμα φιλαράκι. Σταμάτα να το σκέφτεσαι (ξέρω δεν είναι εύκολο). Δοκίμασε το εξής. Πήγαινε σε ένα μασατζιδικο, βρε κάποια που να γουστάρεις και μην σκεφεσαι το γαμησι και τις επιδόσεις σου και αν θα τα καταφέρεις και αν και αν... Απλά απόλαυσε το ότι θα σου κάνει μασάζ μια ωραία γκόμενα και θα χαιδεψεις το κορμάκι της και να σου παίξει και μια ωραία μαλάκια να αισθανθείς ωραια. Μην σκέφτεσαι κάτι άλλο. Θα δεις ότι σιγά σιγά θα σου φύγει από το μυαλό. Κι εγώ την πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο (πάνε πάνω από 25 χρόνια) δεν μου έκανε κούκου από το άγχος μου. Αργότερα με γκόμενες του έδινα και καταλάβαινε γιατί δεν είχα άγχος. Μετά από χρόνια , ξεκίνησα το σπορ και στην αρχή πάλι δεν λόγω άγχους. Όμως πήγα ξανά και ξανά μέχρι που δεν με ένοιαζε πια και ως δια μαγείας πουφ. Όλα καλά. Εννοείτε να κόψεις το πορνό. Και κάνε ότι νομίζεις ότι θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Κόψε την συχνή μαλακία. Γυμνασου. Και το σημαντικότερο. Προσπάθησε ξανά και ξανά. Μην το αφήσεις να περάσει έτσι.σουνευχομαι το καλύτερο και περιμένουμε να μας γράψεις πως ήταν η πρώτη σου φορά :)

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Μπες σε ένα μπαρ και το ξημέρωμα ενημέρωσε τη μπαργούμαν πως είσαι παρθένος. Είναι βέβαιο πως πολλά κορίτσια θα θέλουν την εμπειρία μαζί σου.

OP
OP
M

mikaelvol

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
θα κοψω και τη μαλακια να δω πως θα παει εμενα με ανησυχει οτι δεν βλεπω ιδιαιτερη σκληροτητα στο πεος πολλες φορες αλλα ολες οι εξετασεις ηταν ενταξει και θελω να δω τεστοστερονη που μπορει να την επηρεαζει η κιρσοκηλη ειναι το μονο που μπορει να επηρεασει σχετικα με τη στυση ετσι μου ειπε ο ουρολογος.Απο οκτωβρη νοεμβρη λεω να παρω καποια cg εχετε καμια να ξερετε καλη για τετοια περισταση?

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Δες ποιο cg σου αρεσει και πες της οτι εισαι παρθενος. Σιγουρα τους εχει τυχει ξανα. Μην ανησυχεις. Αυτες ξερουν τι να κανουν για να νιωσεις ανετα.

• Like
Αντιδράσεις: mick11

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
939
Πόντοι
311
Φίλε εγώ θα σου πρότεινα καλύτερα να πάρεις call girl. Δε θα σου πρότεινα studio, διότι εκει ο χρόνος ειναι περί τα 20 λεπτά και μπορεί να σε αγχώσει. Όπως, επίσης, και πολλες κοπέλες στα studio είναι ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Δεν κάθονται να ασχοληθούν.
Και εγώ προσωπικά είχα θεματάκι. Θα σου πρότεινα αν είναι να πας σε στούντιο, πρώτα πήγαινε σε ενα μπαρ/κλαμπ πιες 2-3 ποτάκια να φτιάξεις κεφάλι, να χαλάρώσεις, να πέσουν οι αναστολές και καπάκι πήγαινε να ρίξεις εναν. Εγώ έτσι είχα καταφέρει να ολοκληρώσω και μετά απο αυτο μου πέρασε το όλο θέμα που είχα.
Παρόλα αυτά, για εμένα η καλύτερη λύση ειναι να πάρει ενα call girl. Πήγαινε στο ξενοδοχείο πιες ενα κρασάκι και πες στην κοπέλα οτι εισαι παρθένος και σίγουρα θα κάνει οτι μπορεί για να σε βοηθήσει.
Και φυσικά όπως είπε και ένας συναγωνιστής απο πάνω προσπάθησε ξανα και ξανα αν δεν πετύχει την πρώτη.
Αν θες στείλε μου pm να σου προτείνω και κάποια call girls που σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις πως είσαι με την κοπέλα σου.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Φίλε εγώ θα σου πρότεινα καλύτερα να πάρεις call girl. Δε θα σου πρότεινα studio, διότι εκει ο χρόνος ειναι περί τα 20 λεπτά και μπορεί να σε αγχώσει. Όπως, επίσης, και πολλες κοπέλες στα studio είναι ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Δεν κάθονται να ασχοληθούν.
Και εγώ προσωπικά είχα θεματάκι. Θα σου πρότεινα αν είναι να πας σε στούντιο, πρώτα πήγαινε σε ενα μπαρ/κλαμπ πιες 2-3 ποτάκια να φτιάξεις κεφάλι, να χαλάρώσεις, να πέσουν οι αναστολές και καπάκι πήγαινε να ρίξεις εναν. Εγώ έτσι είχα καταφέρει να ολοκληρώσω και μετά απο αυτο μου πέρασε το όλο θέμα που είχα.
Παρόλα αυτά, για εμένα η καλύτερη λύση ειναι να πάρει ενα call girl. Πήγαινε στο ξενοδοχείο πιες ενα κρασάκι και πες στην κοπέλα οτι εισαι παρθένος και σίγουρα θα κάνει οτι μπορεί για να σε βοηθήσει.
Και φυσικά όπως είπε και ένας συναγωνιστής απο πάνω προσπάθησε ξανα και ξανα αν δεν πετύχει την πρώτη.
Αν θες στείλε μου pm να σου προτείνω και κάποια call girls που σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις πως είσαι με την κοπέλα σου.

Στα στούντιο δεν είναι <<ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε>> αν επιμείνεις να κάτσει 20 λεπτά η κοπέλα..Μπορείς επίσης κάποιος μπορεί να σταματήσει για λίγο εάν του έρχεται να χύσει πριν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα..Εγώ όταν πάει κάποια να με ξεπετάξει,την πείθω αναλόγως,ότι δε γίνεται να δίνω 50 ευρώ για λίγα λεπτά γαμήσι.

OP
OP
M

mikaelvol

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
ποσα καιρο ειναι καλο να κοψω τον αυνανισμο?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.011
Πόντοι
6.030
Εγω θα προτεινα στο φιλο να παει για μασαζακι σε συγκεκριμενες κοπελες milf που σιγουρα θα περασει καλα.

Δοκιμασμεμα καλα milfακια ειναι

Απο Λαγουμιτζη
Ζωη,Μαιρη, και Πρωην Σοφι στουρναρη 29

Απο Στουρναρη 29
Λια ,Ελενη

Και Απο Στουντιο
Αλυσιδα στουντιο 80,Κωνσταντινουπολεως 92 κλπ
Μικαελα

Απο κασανδρας
Κατια

Ειναι κι αλλες που δεν θυμαμαι τωρα,αλλα για μενα πηγαινε με καποια απο αυτες εξηγησε οτι εισαθ παρθενος και θα περασεις κατα 99,9% σουπερ
Και σε μπουρδελα μπορεις να βρεις κατι καλο οπως πχ γ Μικαελα απο Φωκαιας α,αλλα το προτεινω περισσοτερο μονο για μια γρηγορη πιπα,οποτε γι αρχη μσαζακι ή στουντιο

geraki

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
214
Πόντοι
21
Για πάντα.

Εξαρτάται. Για κάποιους που τελειώνουν γρήγορα μία μαλακία πριν το ραντεβού τους βοηθά να μην τελειώνουν στα 5 λεπτά και να κρατάνε πιο πολύ.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Για πάντα.

Εξαρτάται. Για κάποιους που τελειώνουν γρήγορα μία μαλακία πριν το ραντεβού τους βοηθά να μην τελειώνουν στα 5 λεπτά και να κρατάνε πιο πολύ.

Σωστός.Το έχω σκεφτεί και εγώ..Όντως,όταν χύνεις μία φορά,τη δεύτερη χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να ξαναγίνει το ίδιο.

Έτσι,δε θα εκμεταλλευτεί η άλλη το γεγονός ότι πάει κάποιος να χύσει εύκολα και ως εκ τούτου,η σεξοσυνεδρίαση μπορεί να κρατήσει άνετα μέχρι τα 20 λεπτά και να μην ισχύει το "ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom