Νέα

Παρουσιάσεις γυναικείων ενδυμάτων από επίδοξα μοντέλα με δικό τους δίαυλο στο διαδίκτυο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.893
Πόντοι
25.467
Τελευταία πληθαίνουν οι κοπέλες που φτιάχνουν δικό τους κανάλι στο διαδίκτυο προκειμένου να παρουσιάσουν ενδύματα. Και πλάι στις μπουλντοζοφακλάνες που τρέφουν την αυταπάτη πως τυγχάνουν υπερμούναροι, βγαίνουν και μερικές που αξίζει τον κόπο να τους ρίξεις μια ματιά.

Αρχίζω με δυο τρείς τέτοιες περιπτώσεις, και όσοι το επιθυμούν ας συνδράμουν. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.893
Πόντοι
25.467
δεν φτανει που σου δειχνουν γυμναστικες τσαμπα , εχουμε και παραπονα ?

Τι να πει κανείς;;;

Αχάριστα γομάρια αυτοί οι άντρες... :confused:

Γι αυτό και εγώ αποφάσισα να πηδάω μόνο γυναίκες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.360
Πόντοι
3.346
Εγω παρακολουθω τις δασκαλες :P .. εχει ενα νιμου απο κατερινη, ειδικα τα καλοκαιρινα βιντεο που ανεβασε ολα τα λεφτα!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.457
Πόντοι
14.936
Τελευταία πληθαίνουν οι κοπέλες που φτιάχνουν δικό τους κανάλι στο διαδίκτυο προκειμένου να παρουσιάσουν ενδύματα. Και πλάι στις μπουλντοζοφακλάνες που τρέφουν την αυταπάτη πως τυγχάνουν υπερμούναροι, βγαίνουν και μερικές που αξίζει τον κόπο να τους ρίξεις μια ματιά.

Αρχίζω με δυο τρείς τέτοιες περιπτώσεις, και όσοι το επιθυμούν ας συνδράμουν. :)

Ο αγαπημένος θειουλης μας χτύπησε με ενα νήμα φωτιά πάλι ...
Εύγε θειουλη μας μεγάλο εύγε..

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.110
Πόντοι
216
Έχω δει από περιέργεια κάποια τέτοια κανάλια,έτσι,για μερικά δευτερόλεπτα...Μου είναι τελείως αδιάφορα...Προτιμώ να δω καμμιά πορνοστάρ να μιλάει για την ζωή της ή να συμμετέχει σε χαζοσυζητήσεις όπως στο no jumper.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.750
Πόντοι
456
Αυτά είναι τα ορεκτικά, να σου ανοίξει η όρεξη και μετά να κάνεις εγγραφή στο onlyfans που έχουν συνήθως όλες τους.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τι να πει κανείς;;;

Αχάριστα γομάρια αυτοί οι άντρες... :confused:

Γι αυτό και εγώ αποφάσισα να πηδάω μόνο γυναίκες.
οπισθοδρομικη ακου μονο γυναικες :think: μονο ο τζιμμης ηταν ανοιχτομυαλος και συλλεκτης εμπειριων :wink: :gay:για αυτο δεν προκοψατε πολλοι σαν του λογου σας αγιε :undecided-old:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom