kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε αυτο είναι ένα μικρο δείγμα των γραπτών του
ειναι μεγαλος ανθρωπος και φιλευσπλαχνος δημοκρατικος πολιτης
τυπε αυτο είναι ένα μικρο δείγμα των γραπτών του
Τωρα εσυ γιατι απαντας στον κάθε καθυστερημενο?
Όταν λες "Όλα τα τσογλάνια" τύπε τί ακριβώς εννοείς;
Όλους τους υπαλλήλους του περιοδικού, όλους τους Γάλλους, όλους τους μη Μωαμεθανούς ανά την υφήλιο;
Για πες μας κι εσύ τον πόνο σου.
Πες μας επίσης εσύ πως θα γλύτωνες αν κατά τύχιν βρισκόσουν στην περιοχή, ή το ενδεχόμενο να σε φάει εξαγριωμένος μουσουλμάνος δεν σε ενοχλεί και τόσο;
οι ορεσιβιοι και τυφλα φανατικοί τσέτες έβγαλαν τα χατζαρια μην μας λες οτι θες,που ζούσαν στα βάθη της ασιαςΤα εχουμε ξαναπεί. Και οι "προσαρμοσμένοι" είναι βραδυφλεγης βομβα.
Ετσι και στη Σμυρνη, οι επι δεκαετιες αγαπημενοι γειτονες εβγαλαν τα χατζάρια και εσφαζαν τους χριστιανους όταν ηρθε η ωρα.
Εκτος αν νομιζετε ότι δεν υπαρχει κανενας κίνδυνος εάν μετα από εκατο χρονια οι "προσαρμομενοι" μουσουλμάνοι γινουν πλειοψηφια ή εστω μεγαλη μειοψηφια στην Ευρωπη.
Γιατι οταν οι συνθηκες ευνοούν και προπάντων συμφέρουν πολυ εύκολα ξεπροσαρμόζονταιΤα εχουμε ξαναπεί. Και οι "προσαρμοσμένοι" είναι βραδυφλεγης βομβα.
Δεν τα ξερεις καλα.οι ορεσιβιοι και τυφλα φανατικοί τσέτες έβγαλαν τα χατζαρια μην μας λες οτι θες,που ζούσαν στα βάθη της ασιας
Κατι τετοιο σού ειχα απαντησει κι εγω!!!!Δεν του απαντάω! Τον βάζω πάνω για να μας πει κι άλλα να εκτεθεί περισσότερο! ;)
ναι δεν τα ξέρω εγώ καλά που μαι καθηγητης ιστοριας τα ξέρεις εσύ συμβολαιογραφεΔεν τα ξερεις καλα.
Τωρα τελευταια ξυπνανε οι Ευρωπαιοι.Στη Γερμανια γινονται μεγαλες αντιμουσουλμανικες διαδηλωσεις.Μαλιστα βρεθηκε ενας καμενος και φωναζε για να τους τη σπασει Ποτε πια Γερμανια.Μεσα στη Γερμανια φωναζε Ποτε πια Γερμανια.Τον πηγαν καροτσακι χωρις αλλες συνεπειες αλλα αυτο και μονο του δειχνει τη νοοτροπια.Στην Ελλαδα οταν ειχαν καταλαβει τη πλατεια Αττικης,τα Προπυλαια και αλλα κεντρικα σημεια της Αθηνας οι μουσουλμανοι γιατι φαινεται δε τους φτανουν τα δεκαδες υπογεια τζαμια,περασα απο το σημειο αφοτου αποχωρησαν.Το εικονοστασι απεναντι απο τη πλατεια Αττικης εξω απο το πρακτορειο ΟΠΑΠ,αυτα που υπαρχουν παντου και τα ειχαν φτιαξει παλια υπερ ανεγερσεως εκκλησιων και τα φροντιζουν οι περιοικοι αναβοντας το καντηλι,το ειχαν μαγαρισει.Ο σταυρος στη κορυφη βαναυσα σπασμενος,ελειπε τελειως.Σπασμενο το τζαμακι και αραβικα γραμματα πανω.Αμα παμε εμεις στο Πακισταν και στην Σαουδικη Αραβια θα μαγαριζουμε τα μουσουλμανικα μνημεια;
Οσο είμαι εγω συμβολαιογράφος, άλλο τοσο εισαι κι εσυ καθηγητης ιστοριας.ναι δεν τα ξέρω εγώ καλά που μαι καθηγητης ιστοριας τα ξέρεις εσύ συμβολαιογραφε
οχι τυπε γιατί δεν μας παιρνει να βρεθούμε με κανένα χέρι κομμενοΤωρα τελευταια ξυπνανε οι Ευρωπαιοι.Στη Γερμανια γινονται μεγαλες αντιμουσουλμανικες διαδηλωσεις.Μαλιστα βρεθηκε ενας καμενος και φωναζε για να τους τη σπασει Ποτε πια Γερμανια.Μεσα στη Γερμανια φωναζε Ποτε πια Γερμανια.Τον πηγαν καροτσακι χωρις αλλες συνεπειες αλλα αυτο και μονο του δειχνει τη νοοτροπια.Στην Ελλαδα οταν ειχαν καταλαβει τη πλατεια Αττικης,τα Προπυλαια και αλλα κεντρικα σημεια της Αθηνας οι μουσουλμανοι γιατι φαινεται δε τους φτανουν τα δεκαδες υπογεια τζαμια,περασα απο το σημειο αφοτου αποχωρησαν.Το εικονοστασι απεναντι απο τη πλατεια Αττικης εξω απο το πρακτορειο ΟΠΑΠ,αυτα που υπαρχουν παντου και τα ειχαν φτιαξει παλια υπερ ανεγερσεως εκκλησιων και τα φροντιζουν οι περιοικοι αναβοντας το καντηλι,το ειχαν μαγαρισει.Ο σταυρος στη κορυφη βαναυσα σπασμενος,ελειπε τελειως.Σπασμενο το τζαμακι και αραβικα γραμματα πανω.Αμα παμε εμεις στο Πακισταν και στην Σαουδικη Αραβια θα μαγαριζουμε τα μουσουλμανικα μνημεια;
Άμεση πυρηνική επίθεση σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες.
Nuke the bastards!
Μπιλυ ρίξε κάνα βρωμοξυλο σε κανένα πακι τώρα που θα βγεις στα μπουρδελαΝαπάλμ,γαμώ τη μάνα τους....
Μπιλυ ρίξε κάνα βρωμοξυλο σε κανένα πακι τώρα που θα βγεις στα μπουρδελα
οχι τυπε γιατί δεν μας παιρνει να βρεθούμε με κανένα χέρι κομμενο
Ναπάλμ,γαμώ τη μάνα τους....