Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
για να θέλει να προκαλεί τόσο πολύ για να πουλήσει της πούτσας περιοδικό θα είναι :jerking:
Εγω ουτε καν χαμογελασα :S

Ο αρκας ετη φωτος πιο μπροστα :rockon:
arkas+1.png

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
..ειδες δηλωσεις απο το κοπροσκυλο τον λεπεν????
Εγω διαβασα οτι η Λεπεν εγραψε στο τουιτερ οτι θα προτεινει επαναφορα της θανατικης ποινης αν βγει προεδρος ή νωριτερα, δε ξερω. Θανατικη ποινη ως αντιμετωπιση των ...... επιθεσεων αυτοκτονιας... Καταλαβαινουμε ολοι σε τι επιπεδο ανθρωπων απευθυνεται. :2funny: :headbang: Περιμενω με αγωνια τι μαργαριταρι πεταξε ο μπαμπας. :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
@ Fidele
Ξέρεις πού στάθμευε τό ειδικό τάγμα εξόντωσης τού Χίμλερ προορισμένο γιά εθνοκάθαρση στή Μέση Ανατολή άν περνούσε ό Ρόμελ; Στήν Αθήνα. Οί σπλάτερ επιθέσεις αντιποίνων στά Ελληνικά χωριά δέν θυμίζουν ακριβώς τακτικό στρατό, έτσι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
@ Fidele
Ξέρεις πού στάθμευε τό ειδικό τάγμα εξόντωσης τού Χίμλερ προορισμένο γιά εθνοκάθαρση στή Μέση Ανατολή άν περνούσε ό Ρόμελ; Στήν Αθήνα. Οί σπλάτερ επιθέσεις αντιποίνων στά Ελληνικά χωριά δέν θυμίζουν ακριβώς τακτικό στρατό, έτσι;

Tην ειχα υποψη μου την εν λογω πληροφοριω διχως ομως να την εχω ψαξει η διασταυρωσει περαιτερω... ενδιαφερον!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Εγω διαβασα οτι η Λεπεν εγραψε στο τουιτερ οτι θα προτεινει επαναφορα της θανατικης ποινης αν βγει προεδρος ή νωριτερα, δε ξερω. Θανατικη ποινη ως αντιμετωπιση των ...... επιθεσεων αυτοκτονιας... Καταλαβαινουμε ολοι σε τι επιπεδο ανθρωπων απευθυνεται. :2funny: :headbang: Περιμενω με αγωνια τι μαργαριταρι πεταξε ο μπαμπας. :grin:
«Σήμερα, λένε: "Όλοι μας είμαστε Σαρλί, εγώ είμαι Σαρλί". Σε ό,τι αφορά εμένα, λυπάμαι, δεν είμαι Σαρλί», είπε ο Λεπέν.

«Με έχει συγκινήσει ο θάνατος 12 Γάλλων συμπατριωτών μας (…) όμως «εγώ δεν πρόκειται να αγωνιστώ προκειμένου να υπερασπιστώ το πνεύμα της Σαρλί Εμπντό που είναι ένα αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό με την πολιτική ηθική» επισήμανε ο Λεπέν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, όπου υπενθύμισε επίσης ότι η εφημερίδα είχε ζητήσει τη διάλυση του Εθνικού Μετώπου.

....μεσες ακρες ο γερο γαλλος ναζι θυμισε λακη33 στα παραληρηματα του...."δεν πα να γαμηθουνε ,κουμμουνια ,αναρχικοι και εβραιοι στο κατω κατω της γραφης δολοφονηθηκαν"....
Οταν γραφω πως μια χαρα τα χουνε οι δεξιοι με τους μουλαδες και τους γαμιω κελεμπιες,πεταγετε καμια δεξια πορδη του σαιτ και μου τους γραφει επενδυτες ....για τις καραβιες ημιθανων εξαντλημενων κακομοιρηδων, απο αυτα τα μουνια, που καταφτανουν αρων αρων προς τα δω για να γλυτωσουν ,ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ..... Ο γελοιος που εχουμε για πρωθυπουργο,βγηκε λιγες ωρες μολις μετα το μακελειο και εκανε σπεκουλα ,ενω το αιμα αθωων κυλουσε ακομα ζεστο....δηθεν οτι αν χασει τις εκλογες το αντιπαλο πολιτικο κωμα θα γεμισει τη χωρα αιμοδιψεις τρομοκρατες....ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ πρωθυπουργιας του εγλυφε νυχθημερον τα παπαρια του καθε φραγκατου συφιλιαρη κελεμπια ,που στην πραγματικοτητα αυτοι ειναι οι εξαγωγεις μισους ,θρησκευτικης τρομοκρατιας και κυριοι υπευθυνοι εξαθλιωσης των λαων τους....δεν το κελαηδησε κανα δεξο παπαγαλακι 106 σελιδες ως τωρα...ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
«Σήμερα, λένε: "Όλοι μας είμαστε Σαρλί, εγώ είμαι Σαρλί". Σε ό,τι αφορά εμένα, λυπάμαι, δεν είμαι Σαρλί», είπε ο Λεπέν.

«Με έχει συγκινήσει ο θάνατος 12 Γάλλων συμπατριωτών μας (…) όμως «εγώ δεν πρόκειται να αγωνιστώ προκειμένου να υπερασπιστώ το πνεύμα της Σαρλί Εμπντό που είναι ένα αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό με την πολιτική ηθική» επισήμανε ο Λεπέν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, όπου υπενθύμισε επίσης ότι η εφημερίδα είχε ζητήσει τη διάλυση του Εθνικού Μετώπου.

....μεσες ακρες ο γερο γαλλος ναζι θυμισε λακη33 στα παραληρηματα του...."δεν πα να γαμηθουνε ,κουμμουνια ,αναρχικοι και εβραιοι στο κατω κατω της γραφης δολοφονηθηκαν"....
Οταν γραφω πως μια χαρα τα χουνε οι δεξιοι με τους μουλαδες και τους γαμιω κελεμπιες,πεταγετε καμια δεξια πορδη του σαιτ και μου τους γραφει επενδυτες ....για τις καραβιες ημιθανων εξαντλημενων κακομοιρηδων, απο αυτα τα μουνια, που καταφτανουν αρων αρων προς τα δω για να γλυτωσουν ,ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ..... Ο γελοιος που εχουμε για πρωθυπουργο,βγηκε λιγες ωρες μολις μετα το μακελειο και εκανε σπεκουλα ,ενω το αιμα αθωων κυλουσε ακομα ζεστο....δηθεν οτι αν χασει τις εκλογες το αντιπαλο πολιτικο κωμα θα γεμισει τη χωρα αιμοδιψεις τρομοκρατες....ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ πρωθυπουργιας του εγλυφε νυχθημερον τα παπαρια του καθε φραγκατου συφιλιαρη κελεμπια ,που στην πραγματικοτητα αυτοι ειναι οι εξαγωγεις μισους ,θρησκευτικης τρομοκρατιας και κυριοι υπευθυνοι εξαθλιωσης των λαων τους....δεν το κελαηδησε κανα δεξο παπαγαλακι 106 σελιδες ως τωρα...ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

παραλήρημα... :S :S :S

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ΡΕ τραβα γαμησου μαλακα λαδακη....
τα χάπια σου μην ξεχνάς και συγχύζεσαι τζάμπα.
μπερδεύεις και τα νικ....

για σένα το λέω...μην ξεχάσεις και την ημέρα των εκλογών τα χάπια σου και ρίξεις καμιά ΝΔ και φρικάρεις άγρια μετά! ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

capitalism rulezzzzz  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:thumbsup:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τύποι μπορεί νά τό είπα από μνήμης, αλλά τό βρήκα πάλι πού τό είχα δεί αφού είστε ιστοριοδίφες καί θέλετε πηγή:
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε, ειδικα για το μπακαλη. :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν λεει για δραση στην Ελλαδα :rolleyes:

Ούτε εγώ είπα. Αναρωτήθηκα όμως. Κατά πόσον έπαιξαν κάποιο ρόλο, σκεφτόμουν ίσως παρασκηνιακό, ή συντονιστικό, λόγω τής άγριας μορφής πού πήρε ή μορφή τής βίας διαφόρων αντιποίνων.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ούτε εγώ είπα. Αναρωτήθηκα όμως. Κατά πόσον έπαιξαν κάποιο ρόλο, σκεφτόμουν ίσως παρασκηνιακό, ή συντονιστικό, λόγω τής άγριας μορφής πού πήρε ή μορφή τής βίας διαφόρων αντιποίνων.

Για αυτο λεγεται πολεμος, ειναι ακραια μορφη βιας  ;)

Στην Ελλαδα εδρασαν και τα ss polizei φτιαγμενα απο πρωην δεσμοφυλακες στρατοπεδων συγκεντρωσης, στρατιωτικης αστυνομιας και καταδικων. Hταν και παραστρατιωτικες ομαδες οπως αυτη του καμινσκι, γεματες απο κλεφτες βιαστες και μεθυσους. Δεν εγιναν ομως εγκληματα πολεμου μονο απο αυτες αλλα και απο την βερμαχτ και απο "κανονικα" ss, οπως και απο βουλγαρους ιταλους αλβανους και τα ρεστα

Νομιζω φτανουμε στα ακρα και χωρις να υπαρχει ισλαμ μεσα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Eιχαν σκασει αρκετα μπουμπουκιος  
Μια ματια μονο φτανει
http://[URL unfurl="true"]www.lauritzen-hamburg.de/fotosekke/paul_kaminski_sen3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/7/72/Paul_Radomski.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Eιχαν σκασει αρκετα μπουμπουκιος 
Μια ματια μονο φτανει

Πώ κάτι φάτσες λέμε τύπε... Real Death Cult Orcs. Κομπλέ μέ τίς νεκροκεφαλές τους στά καπέλα. :S

Έτσι καί περνάγανε τότε οί κολλητοί τού Μουφτή θά κάναν Middle Earth τήν Middle East σέ χρόνο dt.

Azog_the_Defiler.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom