Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εγω ουτε καν χαμογελασα :Sγια να θέλει να προκαλεί τόσο πολύ για να πουλήσει της πούτσας περιοδικό θα είναι
Ο αρκας ετη φωτος πιο μπροστα
Εγω ουτε καν χαμογελασα :Sγια να θέλει να προκαλεί τόσο πολύ για να πουλήσει της πούτσας περιοδικό θα είναι
Εγω διαβασα οτι η Λεπεν εγραψε στο τουιτερ οτι θα προτεινει επαναφορα της θανατικης ποινης αν βγει προεδρος ή νωριτερα, δε ξερω. Θανατικη ποινη ως αντιμετωπιση των ...... επιθεσεων αυτοκτονιας... Καταλαβαινουμε ολοι σε τι επιπεδο ανθρωπων απευθυνεται. Περιμενω με αγωνια τι μαργαριταρι πεταξε ο μπαμπας...ειδες δηλωσεις απο το κοπροσκυλο τον λεπεν????
@ Fidele
Ξέρεις πού στάθμευε τό ειδικό τάγμα εξόντωσης τού Χίμλερ προορισμένο γιά εθνοκάθαρση στή Μέση Ανατολή άν περνούσε ό Ρόμελ; Στήν Αθήνα. Οί σπλάτερ επιθέσεις αντιποίνων στά Ελληνικά χωριά δέν θυμίζουν ακριβώς τακτικό στρατό, έτσι;
«Σήμερα, λένε: "Όλοι μας είμαστε Σαρλί, εγώ είμαι Σαρλί". Σε ό,τι αφορά εμένα, λυπάμαι, δεν είμαι Σαρλί», είπε ο Λεπέν.Εγω διαβασα οτι η Λεπεν εγραψε στο τουιτερ οτι θα προτεινει επαναφορα της θανατικης ποινης αν βγει προεδρος ή νωριτερα, δε ξερω. Θανατικη ποινη ως αντιμετωπιση των ...... επιθεσεων αυτοκτονιας... Καταλαβαινουμε ολοι σε τι επιπεδο ανθρωπων απευθυνεται. Περιμενω με αγωνια τι μαργαριταρι πεταξε ο μπαμπας.
«Σήμερα, λένε: "Όλοι μας είμαστε Σαρλί, εγώ είμαι Σαρλί". Σε ό,τι αφορά εμένα, λυπάμαι, δεν είμαι Σαρλί», είπε ο Λεπέν.
«Με έχει συγκινήσει ο θάνατος 12 Γάλλων συμπατριωτών μας (…) όμως «εγώ δεν πρόκειται να αγωνιστώ προκειμένου να υπερασπιστώ το πνεύμα της Σαρλί Εμπντό που είναι ένα αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό με την πολιτική ηθική» επισήμανε ο Λεπέν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, όπου υπενθύμισε επίσης ότι η εφημερίδα είχε ζητήσει τη διάλυση του Εθνικού Μετώπου.
....μεσες ακρες ο γερο γαλλος ναζι θυμισε λακη33 στα παραληρηματα του...."δεν πα να γαμηθουνε ,κουμμουνια ,αναρχικοι και εβραιοι στο κατω κατω της γραφης δολοφονηθηκαν"....
Οταν γραφω πως μια χαρα τα χουνε οι δεξιοι με τους μουλαδες και τους γαμιω κελεμπιες,πεταγετε καμια δεξια πορδη του σαιτ και μου τους γραφει επενδυτες ....για τις καραβιες ημιθανων εξαντλημενων κακομοιρηδων, απο αυτα τα μουνια, που καταφτανουν αρων αρων προς τα δω για να γλυτωσουν ,ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ..... Ο γελοιος που εχουμε για πρωθυπουργο,βγηκε λιγες ωρες μολις μετα το μακελειο και εκανε σπεκουλα ,ενω το αιμα αθωων κυλουσε ακομα ζεστο....δηθεν οτι αν χασει τις εκλογες το αντιπαλο πολιτικο κωμα θα γεμισει τη χωρα αιμοδιψεις τρομοκρατες....ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ πρωθυπουργιας του εγλυφε νυχθημερον τα παπαρια του καθε φραγκατου συφιλιαρη κελεμπια ,που στην πραγματικοτητα αυτοι ειναι οι εξαγωγεις μισους ,θρησκευτικης τρομοκρατιας και κυριοι υπευθυνοι εξαθλιωσης των λαων τους....δεν το κελαηδησε κανα δεξο παπαγαλακι 106 σελιδες ως τωρα...ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
ΡΕ τραβα γαμησου μαλακα λαδακη....παραλήρημα... :S :S :S
τα χάπια σου μην ξεχνάς και συγχύζεσαι τζάμπα.ΡΕ τραβα γαμησου μαλακα λαδακη....
«Σήμερα, λένε: "Όλοι μας είμαστε Σαρλί, εγώ είμαι Σαρλί". Σε ό,τι αφορά εμένα, λυπάμαι, δεν είμαι Σαρλί», είπε ο Λεπέν.
«Με έχει συγκινήσει ο θάνατος 12 Γάλλων συμπατριωτών μας (…) όμως «εγώ δεν πρόκειται να αγωνιστώ προκειμένου να υπερασπιστώ το πνεύμα της Σαρλί Εμπντό που είναι ένα αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό με την πολιτική ηθική» επισήμανε ο Λεπέν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, όπου υπενθύμισε επίσης ότι η εφημερίδα είχε ζητήσει τη διάλυση του Εθνικού Μετώπου.
....μεσες ακρες ο γερο γαλλος ναζι θυμισε λακη33 στα παραληρηματα του...."δεν πα να γαμηθουνε ,κουμμουνια ,αναρχικοι και εβραιοι στο κατω κατω της γραφης δολοφονηθηκαν"....
Οταν γραφω πως μια χαρα τα χουνε οι δεξιοι με τους μουλαδες και τους γαμιω κελεμπιες,πεταγετε καμια δεξια πορδη του σαιτ και μου τους γραφει επενδυτες ....για τις καραβιες ημιθανων εξαντλημενων κακομοιρηδων, απο αυτα τα μουνια, που καταφτανουν αρων αρων προς τα δω για να γλυτωσουν ,ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ..... Ο γελοιος που εχουμε για πρωθυπουργο,βγηκε λιγες ωρες μολις μετα το μακελειο και εκανε σπεκουλα ,ενω το αιμα αθωων κυλουσε ακομα ζεστο....δηθεν οτι αν χασει τις εκλογες το αντιπαλο πολιτικο κωμα θα γεμισει τη χωρα αιμοδιψεις τρομοκρατες....ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ πρωθυπουργιας του εγλυφε νυχθημερον τα παπαρια του καθε φραγκατου συφιλιαρη κελεμπια ,που στην πραγματικοτητα αυτοι ειναι οι εξαγωγεις μισους ,θρησκευτικης τρομοκρατιας και κυριοι υπευθυνοι εξαθλιωσης των λαων τους....δεν το κελαηδησε κανα δεξο παπαγαλακι 106 σελιδες ως τωρα...ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
@ Fidele
Ξέρεις πού στάθμευε τό ειδικό τάγμα εξόντωσης τού Χίμλερ προορισμένο γιά εθνοκάθαρση στή Μέση Ανατολή άν περνούσε ό Ρόμελ; Στήν Αθήνα.
AYTOI ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΤΟΤΕ...ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ...οι ξυπολητοι πεινασμενοι μικροι ΗΡΩΕΣ...
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε, ειδικα για το μπακαλη.Τύποι μπορεί νά τό είπα από μνήμης, αλλά τό βρήκα πάλι πού τό είχα δεί αφού είστε ιστοριοδίφες καί θέλετε πηγή:
Τύποι μπορεί νά τό είπα από μνήμης, αλλά τό βρήκα πάλι πού τό είχα δεί αφού είστε ιστοριοδίφες καί θέλετε πηγή:
Δεν λεει για δραση στην Ελλαδα
Ούτε εγώ είπα. Αναρωτήθηκα όμως. Κατά πόσον έπαιξαν κάποιο ρόλο, σκεφτόμουν ίσως παρασκηνιακό, ή συντονιστικό, λόγω τής άγριας μορφής πού πήρε ή μορφή τής βίας διαφόρων αντιποίνων.
Eιχαν σκασει αρκετα μπουμπουκιος
Μια ματια μονο φτανει