tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
τί χωρίζει τον ντεμέκ φιλελεύθερο αστό από το ρατσιστή φασίστα?![]()
Στ' αρχίδια μας πως θα μας χαρακτηρίσεις. Την άποψή μας θα την λέμε!!
Στ αρχιδια μας.τί χωρίζει τον ντεμέκ φιλελεύθερο αστό από το ρατσιστή φασίστα?![]()
...δεν την εγραψες την αποψη σου ρε μεσιε????γιατι τσιτωσες με τον ππ?σου κραταει το πληκτρολογιο?Στ' αρχίδια μας πως θα μας χαρακτηρίσεις. Την άποψή μας θα την λέμε!!
Eξω οι μουσουλμάνοι από την Ευρωπη.
Πού είναι ο γκρεγκορυ να μου την πει για τον "φανατισμο" μου?
Στα τσακιδια ολοι.
Και να παρουν μαζι και τους αριστερούς διανοητικα καθυστερημένους υποστηρικτες τους.
....σωστος.....εξω και οι νορβηγοι...οι νορβηγικες αξιες δεν ειναι δυνατον να συνυπαρξουν με τις ευρωπαικες!
η άποψη σας οδηγεί στο επόμενο πογκρόμ και στο μεθεπόμενο απαρτχαϊντ...Στ' αρχίδια μας πως θα μας χαρακτηρίσεις. Την άποψή μας θα την λέμε!!
η άποψη σας οδηγεί στο επόμενο πογκρόμ και στο μεθεπόμενο απαρτχαϊντ...![]()
Και η δικη σας στο να μακελεύονται αθωοι.η άποψη σας οδηγεί στο επόμενο πογκρόμ και στο μεθεπόμενο απαρτχαϊντ...![]()
Να κάνουμε κι ένα προσυνέδριο για να αναλύσουμε τον κίνδυνο της ισλαμοφοβίας...τί χωρίζει τον ντεμέκ φιλελεύθερο αστό από το ρατσιστή φασίστα?![]()
δεν ειναι το ιδιο
οι μουσουλμανοι εχουν θρησκευτικο φανατισμο
Eξω οι μουσουλμάνοι από την Ευρωπη.
Πού είναι ο γκρεγκορυ να μου την πει για τον "φανατισμο" μου?
Στα τσακιδια ολοι.
Και να παρουν μαζι και τους αριστερούς διανοητικα καθυστερημένους υποστηρικτες τους.
Εχει πολεμο η Γαλλια με καποια μουσουλμανικη χωρα?οι θρησκεία στην περίπτωση τους είναι μόνο ένα εργαλέιο για να τονώνει το ηθικό των λιγότερο μορφομένων εν καιρώ πολέμου
όπως και κάθε περιοχή έχει και κάτι διαφορετικό να τονώνει το ηθικό των ανθρώπων σε εποχές πολέμου.
Φυσικα περιλαμβάνεσθε, οικειοθελώς.διευρύνεται ο "εχθρός"...
περιλαμβάνονται και οι αριστεροί τώρα...
πυρφόρε,
θα πας μόνος στη χα ή με το σαμαρά, μετά την ήττα?
τι ενας ρε ντοκτωρ????πλακα κανεις....εδω βαρανε 20αρια στις εκλογικες αναμετρησεις....Οι βαρεμένοι φανατικοί έξω από την Ευρώπη, ναι!
Ο Νορβηγός που επικαλείσαι ήταν ΕΝΑΣ και βρίσκεται στην φυλακή.
Οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και βρίσκονται παντού στην Ευρώπη.