Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εκείνη η νύχτα με σημάδεψε.... :tits: :tits: :tits: :tits:  :2funny:

χαχαχαχαχα ηρθες τωρα προστυχε αντρα και παλι με προκαλεις να σπαμαρω :2funny: θα προσπαθησω να αντισταθω στα θελγητρα σου και σε ολα τα υπολοιπα σου :P

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα ηρθες τωρα προστυχε αντρα και παλι με προκαλεις να σπαμαρω :2funny: θα προσπαθησω να αντισταθω στα θελγητρα σου και σε ολα τα υπολοιπα σου :P

:rolleyes: :rolleyes:

Τα λέμε καυλοράπανο :grin: :grin:

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε...εσυ ξερεις αν ειμαι φλωρος...Μαλλον εσενα η γυναικα σου σε εχει με τα παπαρια στο χερι... Μην κρινεις εξ ιδιων τ' αλλωτρια!!

Ενω εσυ ξερεις οτι εγω τα φοραω στη γυναικα μου και τρεχω στις πουτανες? Χαχα ο κλασσικος πανηλιθιος που τα ξερει ολα για τους αλλους και οι αλλοι τιποτα για αυτον!

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απο που στη φραση μου, ειπα οτι εσυ τρεχεις στις πουτανες ?? Γενικα μιλισα.. Οχι συγκεκριμενα...Ξαναδιαβασε τι εγραψα γιατι θα σε εξετασω!! Εκτος αν δεν καταλαβες την τελευταια φραση, οποτε αναδιατυπωνω...Μην κρινεις το τι κανουν οι αλλοι με βαση αυτα που κανεις εσυ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τί  μαθαίνει ο άθρωπας ...

το εχω και στο CV μου αμα θες σου στελνω μια κοπια :grin: :grin: τον Καζακη δεν τον σχολιαζεις ε? τις πιπες μου τις ανακαλυψες ομως και τις κανεις και παραθεση :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
το εχω και στο CV μου αμα θες σου στελνω μια κοπια :grin: :grin: τον Καζακη δεν τον σχολιαζεις ε? τις πιπες μου τις ανακαλυψες ομως και τις κανεις και παραθεση :2funny:

Αγοράκι  είμαι  κι εγώ !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ότι αξίζει σ'εσένα, είναι αυτό! :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έρχεσαι  να  μου βάλεις  βίντεο  Καζάκη  να  χαλαρώσουμε ?

θα βαλεις και ποτακι οσο παρακολουθουμε?

Ότι αξίζει σ'εσένα, είναι αυτό! :cheesy:

οι πιπες μου?????? μετα απο τοσο καιρο αυτο ειναι η εκτιμηση σου στο προσωπο μου???? :P :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τον νεο μελος "κωστα"που μπηκε ας τον χαρουμε οσο προλαβαινουμε.μια βδομαδα μαξιμουν δινω. :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
οι πιπες μου?????? μετα απο τοσο καιρο αυτο ειναι η εκτιμηση σου στο προσωπο μου???? :P :P

Οι εγκεφαλικές σου λειτουργίες, έρχονται πρώτες στην προσωπική μου προτίμηση αγαπητή μου. Τα υπόλοιπα... έπονται!

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τον νεο μελος "κωστα"που μπηκε ας τον χαρουμε οσο προλαβαινουμε.μια βδομαδα μαξιμουν δινω. :sunglasses:
Ειμαι εδω, κανα 8μηνο περιπου...Μη κοιτας που δε γραφω πολυ...Ειμαι κρυφοπληγη :s&m_3: :s&m_3: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom