Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω κανα 8μηνο στο site νομιζω...Απλα δεν γραφω συχνα..Κυριως παρακολουθω και ψαχνω...Απανταω μονο οπου θεωρω οτι εχει ενδιαφερον..Γιατι ??? :huh: :sunglasses: :s&m_3: :grin:

επειδη μπαινεις στη διαδικασια και του απαντας :2funny: ειναι παλια καραβανα (και ελαφρως πειραγμενη) μη δινεις σημασια χαλας το σαλιο σου και πιθανοτατα να σου σαλεψει απο αυτα που θα λαβεις ως απαντηση....χαχαχαχα :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να ειμαι παντρεμενος και να κατανταω να κοιταω στο bourdela.com για ρδελα και call girls, ευχαριστω δε θελω... Δε νομιζω οτι οι παντρεμενοι εδω μεσα ειστε ικανοι να υποδειξετε σε μικροτερους τι να κανουν οταν παντρευτουν...Μαθε λοιπον τι σημαινει να σεβεσαι τη γυναικα που ειναι διπλα σου και μετα ελα να πουμε τι σημαινει να συνεργαζεσαι με τον συντροφο σου...

οχουτοοo!! 

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να ειμαι παντρεμενος και να κατανταω να κοιταω στο bourdela.com για ρδελα και call girls, ευχαριστω δε θελω... Δε νομιζω οτι οι παντρεμενοι εδω μεσα ειστε ικανοι να υποδειξετε σε μικροτερους τι να κανουν οταν παντρευτουν...Μαθε λοιπον τι σημαινει να σεβεσαι τη γυναικα που ειναι διπλα σου και μετα ελα να πουμε τι σημαινει να συνεργαζεσαι με τον συντροφο σου...

Χαχαχαχα, ελα παππουλη να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου. Δεν σου αρεσει με το καλο, θα το μαθεις με τον κακο τροπο δεν πειραζει ;)...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
επειδη μπαινεις στη διαδικασια και του απαντας :2funny: ειναι παλια καραβανα (και ελαφρως πειραγμενη) μη δινεις σημασια χαλας το σαλιο σου και πιθανοτατα να σου σαλεψει απο αυτα που θα λαβεις ως απαντηση....χαχαχαχα :)

Oλοι οι καλοί σαμαρείτες εδώ μαζευτήκαντο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ποσο καιρο του δινεις? εγω κανα μηνα....δεν ξερει οτι μπηκε στο στομα του λυκου :P :P το λιγοτερο που θα του κανουν εδω μεσα ειναι φαλαγγα :s&m_3:

κωστα πλακα κανω ε? :2funny:

Άμα γράφει σεντόνια στον 33, ε σε κανά 4άρι μέρες, απλά θα ζητήσει διαγραφή. Δεν είναι για εδώ. :2funny:

σκασε μωρη πια.τρομαζεις τον κοσμο.αντε να ξαραχνιασεις :grin:

Σκάσε φλόμπα.

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε κοριτσακια, χαλαρωστε :grin: :grin:...Ξερω που ειμαι...Εχω μαθει σχεδον ολο το forum απ εξω!! Το οτι γραφω ετσι, δε σημαινει οτι δε μπορω να απαντησω και αλλιως!! Απλα επειδη ειναι ενα θεμα το οποιο χρηζει λεπτων χειρισμων, στην πραγματικη ζωη, ειπα κι εδω να γραψω αναλογα... Απλα οπως εγραψα κι πιο πανω, οχι και να μας πει για τον εγγαμο βιο, ο 30αρης-40αρης-50αρης που σα μαλακας αντι να κραταει τα χρηματα του για να ζησει την οικογενεια του με αξιοπρεπεια, τα ξοδευει στις πουτανες... Θελεις να λεγεσαι μαγκας κυριε ?? Κανε μια τσαρκα στα barακια και στα clubακια και ριξε μια γκομενα με την αξια σου...Μη μας το παιζεις γαμιας επειδη εχεις σουζα τη γυναικα σου ?? (Αν ισχυει οντως αυτο :boobies: :boobies:)

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άμα γράφει σεντόνια στον 33, ε σε κανά 4άρι μέρες, απλά θα ζητήσει διαγραφή. Δεν είναι για εδώ. :2funny:

Σκάσε φλόμπα.
χαχαχαχα καλα αυτο θα το δουμε...Κριος γαρ, ειμαι πολυ ξεροκεφαλος και εγωιστης, για να με αναγκασει καποιος να την κανω απο μονος μου... :zfuck:

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις τοσο πλακα, μολις παντρευτεις ελα να μου δειξεις την ιδια μαγκια. Θα σου βασταει τα παπαρια στο χερι φλωρακο!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ι ενα θεμα το οποιο χρηζει λεπτων χειρισμων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θελεις να λεγεσαι μαγκας κυριε ?? Κανε μια τσαρκα στα barακια και στα clubακια και ριξε μια γκομενα με την αξια σου...

Πολυέξοδο...
Εχει αναλυθεί από ιερά τέρατα του φόρουμ... ;) ;)
Αν το μπουρδελογκουγκλάρεις θα το δεις... ;) ;)

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε...εσυ ξερεις αν ειμαι φλωρος...Μαλλον εσενα η γυναικα σου σε εχει με τα παπαρια στο χερι... Μην κρινεις εξ ιδιων τ' αλλωτρια!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε κοριτσακια, χαλαρωστε :grin: :grin:...Ξερω που ειμαι...Εχω μαθει σχεδον ολο το forum απ εξω!! Το οτι γραφω ετσι, δε σημαινει οτι δε μπορω να απαντησω και αλλιως!! Απλα επειδη ειναι ενα θεμα το οποιο χρηζει λεπτων χειρισμων, στην πραγματικη ζωη, ειπα κι εδω να γραψω αναλογα... Απλα οπως εγραψα κι πιο πανω, οχι και να μας πει για τον εγγαμο βιο, ο 30αρης-40αρης-50αρης που σα μαλακας αντι να κραταει τα χρηματα του για να ζησει την οικογενεια του με αξιοπρεπεια, τα ξοδευει στις πουτανες... Θελεις να λεγεσαι μαγκας κυριε ?? Κανε μια τσαρκα στα barακια και στα clubακια και ριξε μια γκομενα με την αξια σου...Μη μας το παιζεις γαμιας επειδη εχεις σουζα τη γυναικα σου ?? (Αν ισχυει οντως αυτο :boobies: :boobies:)

καλα εγω συμφωνω μαζι σου μεν....αλλα συνειδητοποιεις οτι μιλας στο κενο ετσι? :P :P

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ε καλα και η ΝΔ fuck tour κανει και μοιραζει πιπες μπας και τους πουν οτι ειναι καλο το προγραμμα τους...χαχαχααχχααχαχ :boobies: :boobies: :boobies: Ναι το ξερω οτι μιλαω στο κενο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom