kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Ποσο ασχετος και μαλακας ο παρουσιαστης της παρελασης. Γαμω το δημοσιο γαμω με τα παρασιτα του;
Και τον κολοκοτρωνη και τον Βελουχιωτη αριστεροι τους καθαρισαν ρεεεεεεεε
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΛΗΡΟ ΠΡΟΕΣΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΗ
Τυπε εχεις υποψη σου τι ειναι η μαντηλα?
Πολυ καλα κανει το Αγιο Ορος και απαγορευει τις γυναικες.
Τύπε πολύ κακώς που η μετάδοση δεν έγινε από την ΥΕΝΕΔ.
Τέτοια λάθη δεν γίνονταν.
Πάνε τα καλά τα χρόνια που ήταν Όλα σε τάξη και παράταξη!
Σωστός!! Απόλυτα σωστός!!Οτι μας εχει ερθει απο τον βοθρο της Μ.Ανατολης ειναι
καταστροφικο
Όχι τυπε, περιμένω εσένα τον πολύμαθη να μου εξηγήσει τι ειναι η μαντήλα.
Εγω να σου πω δεν ξέρω δεν τη φοράω και δεν τη γουστάρω. Αλλα σε οσους αρεσει μεγια τους, αρκεί να φαίνεται η φάτσα.
Επιςης για να δουμε και την επιχειρηματολογία σου με το Αγιο Ορο, αλλα τη κόβω για Μουσουλμανικού τύπου θεώρηση.
Ζωγραφιζεις τύπε.Εχεις την εντυπωση πως οποια φοραει μαντηλα γουσταρει και το κανει;
Γιατι σε παρα πολλες χωρες, αν οχι σε ολες, αν δεν φορανε μαντηλα παιζει να φανε και μαστιγωμα, πανιβλακα.
Μας εχει φαει η πολιτικη ορθοτητα και δεν βλεπουμε τιποτα.
Στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι τρομοκρατες, αλλά ολοι οι τρομοκρατες ειναι μουσουλμανοι. Πώς να το κανουμε δηλαδη. Ο Χριστιανισμος, ή καλύτερα ο δυτικος πολιτισμος, ειναι σε πολεμο με το Ισλαμ. Και αυτο δεν το αποφασισαμε εμεις αλλά οι Ισλαμιστες. Παρε θεση λοιπον. Ουδετερότητες δεν χωρούν. Ή εστω κι αν χωρούν ακομη, σε λιγο ΔΕΝ θα χωρούν. Δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται "πολιτικα μη ορθό" και σε στραβωνει να δεις το αυτονοητο, οτι αυτη τη στιγμη ο Ισλαμισμος μας απειλει και πρεπει να πολεμηθει. Και με χλιαρες ουδετεροτητες ΔΕΝ πολεμιεται.
Εξω οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπη.
Εγω? Χρόνια τα λεω αυτα.τι έπαθες; είναι δυνατόν;;;