Νέα

Παρελάσεις και Εθνικές Εορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείται με τις παρελάσεις (στρατιωτικές - μαθητικές) στις Εθνικ

• Συμφωνώ απολύτως. Να διατηρηθούν

Ψήφοι: 26 40,0%
  • Συμφωνώ μόνο με τις στρατιωτικές παρελάσεις.

Ψήφοι: 20 30,8%
  • Συμφωνώ μόνο με τις μαθητικές παρελάσεις.

Ψήφοι: 4 6,2%
  • Διαφωνώ απολύτως. Να καταργηθούν.

Ψήφοι: 15 23,1%
  • Δεν Ξέρω - Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καθόσον κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Δυστυχώς λόγω βροχής δε μπόρεσα να κατέβω Σύνταγμα. Από τις δώδεκα περίπου συνεχώς πετούν ελικόπτερα και αεροπλάνα και σε μερικές περιπτώσεις οι διευλεύσεις είναι αρκετά χαμηλές, κουνήθηκε όλη η Κυψέλη!
Ωρέ πατριώτες!
Δεν ξέρω τι γινόταν επί της πατριωτικής Ν.Δ. καθόσον δεν ήμουν εδώ.
gamay και δερνει ο συριζα μαν

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά, καλή Λευτεριά σε ολους τους Έλληνες.
Αθάνατοι οι αγωνιστές του 1821, αθάνατη η θυσία τους και ολων των υπόδουλων Ελλήνων ολα τα χρόνια της τουρκικής μαύρης κατοχής.
Εκείνη η γενιά έπραξε το ιστορικό της καθήκον κάνοντας τη μεγάλη εθνεγερσία που χρειαζόταν για να αναπτυχθεί ο Ελληνικός κόσμος ελεύθερος απο ξένη, άγρια και εχθρική κατοχή. Η αποστολή του 1821 δεν τελείωσε. Το όραμα των Φιλικών συνεχίζεται, ο σκοπός πρέπει να επιτευχθεί. Νίκη ή θάνατος αδέρφια.

%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7+%CE%AE+%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.jpg

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
στην χουντο-παρελαση βρισκοταν και ο καραβανο-υπουργος της Κυπρου.
Μεγαλη διαφορα απο τον παντελως καμμενο.
Ηξερε να πει 2 λογια και σταθηκε περισσοτερο στην συνεργασια των κρατων
και οχι στην μισαλοδοξια.

Επισκέπτης
gamay και δερνει ο συριζα μαν
Ειλικρινά, ικανοποιήθηκα σήμερα. Μέχρι και δύο θείοι μου αξιωματικοί του Στρατού & της Χωροφυλακής (Αντιστράτηγοι αμφότεροι, ηλικίας 75+ αμφότεροι).
Θέλω όμως να δω τι θα πει ο Γιατρός μας!

Ηξερε να πει 2 λογια και σταθηκε περισσοτερο στην συνεργασια των κρατων
και οχι στην μισαλοδοξια.
Ελλάς - Κύπρος ένωσις!
Γαμιέται η τουρκία!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
77-42 καλά πάει το θέμα  :grin: :grin:.Μια τεράστια μαλακία για όσους αναγκάζονται να συμμετέχουν,και τις 4 φορές που έχω πάει αηδίασα την ζωή μου αλλά κατάλαβα κιόλας πόσο μαλακισμένη νοοοτροπία παίζει γενικά στους μόνιμους  :jerking: :jerking:.Για να μάθουνε κιόλας όσοι δεν το ξέρουν οι πρόβες για την παρέλαση τουλάχιστον στον ναυτικό ξεκινάνε 3 μήνες νωρίτερα,κάθε μέρα για ένα 3ωρο τουλάχιστον ταλαιπωρούν τον κόσμο χωρίς λόγο με ατέλειωτες βόλτες από τις οποίες οι 1-2 πρώτες πάνε καλά και οι επόμενες για τον πούτσο καβάλα μιας και κανείς πλέον δεν γουστάρει και όλοι κάνουν απλά την αγγαρεία τους.Εννοείται πως το φταίξιμο πάει πάντα στους νεότερους ότι και να γίνεται στο τμήμα.Μια φόρα την βδομάδα θα ρθει κι ένας μαλάκας διοικητής να πει την γνώμη του και πως γίνεται στις αρχές των δοκιμών όλοι να κράζουν και όσο πλησιάζει η παρέλαση όλοι να ενθουσιάζονται  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία,αλλά αφού το σύστημα έχει αποφασίσει ότι όπως και να πας κάθε μέρα θα κάνεις πρόβες,οι παλιοί τα γράφουν στ'αρχίδια τους και καβατζώνονται στη μέση και απλά κάνουν το χαβαλέ τους και κράζουν τους καινούριους,οι οποίοι και τρώνε όλο το αγγούρι :rockon: :rockon:.Αυτό βλέπεται στις παρελάσεις κι αυτό χειροκροτάτε πατριωτάρες,μέχρι να έρθει η ώρα να βρεθείτε εσείς σε αυτή την θέση που  κράζετε τους πάντες σιχαίνεστε κι εσείς τη ζωή σας,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
kostakis27 παραιτησου αμα δε γουσταρεις. Υπάρχουν αλλοι έξω άνεργοι που ψάχνουν δουλεια.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
kostakis27 παραιτησου αμα δε γουσταρεις. Υπάρχουν αλλοι έξω άνεργοι που ψάχνουν δουλεια.

Όλοι θέλουν να παραιτηθούν μπόλντη όσο είναι νέοι και τους χώνουν  :S :S.Μετά που κοροιδεύεις,κάνεις χαβαλέ και παίρνεις και τα 1000 γιατί να παραιτηθείς  :2funny: :2funny:.Που θα βρεις τέτοια φάση αλλού  ;) ;) :rockon: :rockon:.Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα όμως,απαξίωση και τραμπούκα στις παρελάσεις  :birdman: :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοστακη αν εισαι ΕΠΟΠ (και οχι μονο) προσεχε την συμπεριφορα σου και να εισαι τυπικος. Τα ποινολογια μετράνε στην μονιοποιηση οταν οι εποπ φτάσουν στην 7ετια.

Να σέβεσαι τα λεφτά που σου δινει η πατριδα και ο πολιτης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω για το καλο σου το λεω φιλε επειδη έχω δει ατομα να φευγουνε απο το ναυτικο στην 7ετια και δεν μονιμοποιηθηκαν.

Επισης ο στρατος έχει και τον ΣΠΚ δεν ειναι δημοσιο καλο ειναι να μην εισαι προκλητικος προς τους ανωτέρους. Η ιεραρχια ισχυει παντού οχι μονο στο στρατο ειδικα στις ιδιωτικές να δεις τι γινεται. Και σε μια ιδιωτική δεν έχει ποινολογιο φευγεις απευθειας. Στο στρατο βρισκεις το δικιο σου αμα έχεις δικιο.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Πορνοπαπε..... εξουσιαστη.... ελα λιγο ρε συ να μας πεις για την καταργηση των παρελασεων,απο τοτε που εγινε εξουσια ο ΣΥΡΙΖΑ κανετε φιεστες που μεχρι και ο δικτακτωρας παπαδοπουλος μοιαζει αριστερος μπροστα σας

petrosarhodas

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πορνοπαπε..... εξουσιαστη.... ελα λιγο ρε συ να μας πεις για την καταργηση των παρελασεων,απο τοτε που εγινε εξουσια ο ΣΥΡΙΖΑ κανετε φιεστες που μεχρι και ο δικτακτωρας παπαδοπουλος μοιαζει αριστερος μπροστα σας
Οι παρελασεις πρεπει να υπαρχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom