Νέα

Παρέα με πουστράκια για να γνωρίσεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Αφορμή για αυτό το thread είναι ένα δροσερό αγοράκι που είδα πριν λίγο να περπατάει και να χασκογελάει με ένα νετο που ήταν άνετα 9αρι.

Πιστεύετε είναι καλή τακτική το να παρεσφρησεις σε πουστρόπαρεα με απτότερο σκοπό να γνωρίσεις γκομενακια;
φίλε με το μπαρδόν, αλλά οι ελεεινίδες με φίλους στράκια είναι κομπλεξικές και μπάζα. Αν είδες εννιάρι σημαίνει ο τύπος είναι VIP (εκτός κι είδες ανήλικα)
Σε κάθε περίπτωση καλό σεξ θα δεις μόνο σε τρίο, να σαι προετοιμασμένος ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Την απάντηση την δίνει ο Ζαφείρης, στην τσόντα με την Ρουσάκη.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
τυπε δεν παίζει αυτο, παράδειγμα ο γνωστός πουστης - δροσερο αγοράκι @xenitemenos :effemine: ολο πουτσους τρώει δεν κυκλοφορει με γυναίκες :undecided:
Μωρή παλιοπουστα πάλι μπουκωμενος μιλάς κάτω εκεί στην υπογα που τρυπιεστε μεταξύ σας με το άλλο το σκουπίδι; :badair:

Συνημμένα

• sescoula.jpg
    sescoula.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 81

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Εγω σκεφτομαι νηματοθετη μου την περιπτωση που στην παρεα προκυψει παρτουζα .Σε αυτη την περιπτωση τι κανεις;
Απλό ρε τυπε.
Έχει γίνει πολλάκις.
Τάζεις τόπ ξέσκισμα σε δροσερό αφού γαμήσεις-χύσεις νέτο.
Μετά Χουσάιν Μπόλτ....
:tooth:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τύπος μπούστης νηματοθέτης ψάχνει για θύματα αλληλομαλακία και έτσι....
Σταγόνα σπέρματος δεν θα πάρεις από το πιο στρέιτ φόρουμ τύπε Χάρη/Χαρούλα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τύπος μπούστης νηματοθέτης ψάχνει για θύματα αλληλομαλακία και έτσι....
Σταγόνα σπέρματος δεν θα πάρεις από το πιο στρέιτ φόρουμ τύπε Χάρη/Χαρούλα.
Ε! μη στοχοποιεις το χαρη/χαρουλα επειδη ειναι γαυρος, ολες οι οικογενειες εχουν και ενα μαυρο προβατο που ντρεπονται και το κρυβουν, παιξε δικαια :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ε! μη στοχοποιεις το χαρη/χαρουλα επειδη ειναι γαυρος, ολες οι οικογενειες εχουν και ενα μαυρο προβατο που ντρεπονται και το κρυβουν, παιξε δικαια :2funny:
Στο γαυρονήμα μακάρι να ήταν ένα το μαύρο πρόβατο...:effemine:

:confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Είσαι μόνος και προσπαθείς να βρείς κοπέλα;;;;;;;;;;;;;
Πήρες την απόφαση να κάνεις παρέα με πουστράκια μήπως αλλάξει η τύχη σου;;;;;
To bourdela.com έχει και γι αυτό τη λύση!!!!

:dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:@JOHN-PLAYER-SPECIAL :dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

Εγγυημένη λύση!!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Αφορμή για αυτό το thread είναι ένα δροσερό αγοράκι που είδα πριν λίγο να περπατάει και να χασκογελάει με ένα νετο που ήταν άνετα 9αρι.

Πιστεύετε είναι καλή τακτική το να παρεσφρησεις σε πουστρόπαρεα με απτότερο σκοπό να γνωρίσεις γκομενακια;
Εδώ είσαι τύπε

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Ακόμα ένα τόπ θρέντ Κυριακής που έσκασε πρίν καλά καλά έρθει Σάββατο.

Εγώ λέω να ρίξεις τα σχέδια με τον πωλαβαρή να κανονίσει με το μωρό σε δωμάτιο και καλά για άκυρο λόγο,τον έχεις έτοιμο και σηκωμένο. Τσούπ εμφανίζονται και τον πετάς έξω. Αν ο λόρδος δεν καταφέρει να κάνει το νέτο να τον φάει και καλά για το καλό της,άνετα θα στον δαγκώσει αυτός. Τώρα αν εσένα σου έχουν φτάσει οι καύλες ταβάνι και του πατήσεις δυο μανίκια κοίτα μην σε τραβάει Μύκονο για μπανάκι μαζί με τα άλλα αγοράκια της παρέας.
Αν τελικά τον χώσεις στο μωρό χωρίς παράπλευρες απώλειες σπέρματος σε άλλον φίλο της,εδώ είμαστε να διαβάσουμε τον άθλο που κέρδισες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Υποθετικός διάλογος σε φόρουμ αγάμητων φεμιναζί, lifo κτλ :vomit: (ας με συγχωρήσουν οι φίλοι για το κλοπι παστε και το edit)

Βάλια: Αφορμή για αυτό το thread είναι ένα δροσερό αγοράκι που είδα πριν λίγο να περπατάει και να χασκογελάει με έναν παίδαρο που ήταν άνετα 9αρι. Πιστεύετε είναι καλή τακτική το να παρεσφρησεις σε λοατκόπαρεα με απτότερο σκοπό να γνωρίσεις γκόμενους;

Σόνια: Ναι φυσικα. Και αν δν τα καταφερεις σου μενει ο δροσερουλης

Τόνια: εγω αναρωτιεμαι πως η νηματοθέτρια θα πλησιασει τους παίδαρους χωρις να το παιξει ΛΟΑΤΚΙ. Ποια θα ειναι η προσεγγιση δηλαδη, ελα αραξε μαζι μου να γνωρίσω τους παίδαρους;

Λατινοπούλου: Προτιμώ να μείνω στο ράφι παρά να κάνω παρέα με φούστιδες για να γνωρίσω παίδαρους που μπορεί και να μη δαγκώσω.

J ΤΟΥΝΗ:
φιλενάδα με το μπαρδόν, αλλά οι ελληναράδες με φίλους ΛΟΑΤΚΙ είναι κομπλεξικοί και μπάζα. Αν είδες εννιάρι σημαίνει ο τύπος είναι VIP.
Σε κάθε περίπτωση καλό σεξ θα δεις μόνο σε τρίο, να σαι προετοιμασμένη...

Αν υπάρξει ποτέ τέτοιος διάλογος ας μου σφυρίξει κάποιος κλέφτικα. Καλύτερα να το παίξεις μεταννοημένος γκει μπας και πέσεις σε καμιά ψυχοπονιάρα παρά σενάρια επιστημονικής φαντασιας.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125

Δηλαδή μας λες πρώτα θα πας με τον δροσερο και μετά θα πας με τη ναρα? γιατί άλλο τρόπο παρείσφρησης δεν βλέπω.... και τι θα της πεις δηλαδή? είμαι λίγο γκει αλλά ώρες ώρες γίνομαι και στρειτ?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Θα της πεις "είμαι πολύ ανοιχτόμυαλο άτομο, όλοι είναι ίσοι για μένα"

τι απόγνωση είναι αυτή ρε παιδιά; Ποιος σας είπε ότι είναι πιο εύκολο οι γκέι να κάνουν παρέα με ένα στρέιτ από ότι να γνωρίσεις μια γκόμενα;

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Προσοχη γιατι μπορει να πεσεις σε καμια που να σε βαλει να γαμησεις τον πουστη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Υποθετικός διάλογος σε φόρουμ αγάμητων φεμιναζί, lifo κτλ :vomit: (ας με συγχωρήσουν οι φίλοι για το κλοπι παστε και το edit)

Βάλια: Αφορμή για αυτό το thread είναι ένα δροσερό αγοράκι που είδα πριν λίγο να περπατάει και να χασκογελάει με έναν παίδαρο που ήταν άνετα 9αρι. Πιστεύετε είναι καλή τακτική το να παρεσφρησεις σε λοατκόπαρεα με απτότερο σκοπό να γνωρίσεις γκόμενους;

Σόνια: Ναι φυσικα. Και αν δν τα καταφερεις σου μενει ο δροσερουλης

Τόνια: εγω αναρωτιεμαι πως η νηματοθέτρια θα πλησιασει τους παίδαρους χωρις να το παιξει ΛΟΑΤΚΙ. Ποια θα ειναι η προσεγγιση δηλαδη, ελα αραξε μαζι μου να γνωρίσω τους παίδαρους;

Λατινοπούλου: Προτιμώ να μείνω στο ράφι παρά να κάνω παρέα με φούστιδες για να γνωρίσω παίδαρους που μπορεί και να μη δαγκώσω.

J ΤΟΥΝΗ:
φιλενάδα με το μπαρδόν, αλλά οι ελληναράδες με φίλους ΛΟΑΤΚΙ είναι κομπλεξικοί και μπάζα. Αν είδες εννιάρι σημαίνει ο τύπος είναι VIP.
Σε κάθε περίπτωση καλό σεξ θα δεις μόνο σε τρίο, να σαι προετοιμασμένη...

Αν υπάρξει ποτέ τέτοιος διάλογος ας μου σφυρίξει κάποιος κλέφτικα. Καλύτερα να το παίξεις μεταννοημένος γκει μπας και πέσεις σε καμιά ψυχοπονιάρα παρά σενάρια επιστημονικής φαντασιας.
γιατι εγω να ειμαι η Τονια τυπε; Τοσα ωραια ονοματα, ελισαβετ, νεφελη, εμμανουελα....Τονια;;;; Αντωνια δηλαδη;;; Η μονη τονια που ανεχομαι ειναι οι Katatonia :rockon:
nasos_konstantinou_kai_elenis.jpg
:2funny:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Πλάκα πλάκα πάντως έχω ένα φίλο gay που όλο μου προτείνει προξενιά. Καμιά φορά το σκέφτομαι αλλά δε γουστάρω σχέση αυτή τη περίοδο
Φίλε ο gay τις γκόμενες από τι κύκλο τις γνώρισε ; Μήπως είναι τίποτα ΛΟΑΤΚΙ bi, non binary, sapiosexual, metrosexual, lesbian exploring κτλ και αυτές; Αν ναι κάνε την καρδιά σου πέτρα και ενέδωσε. Μπορεί να βγάλεις γούστα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Φίλε ο gay τις γκόμενες από τι κύκλο τις γνώρισε ; Μήπως είναι τίποτα ΛΟΑΤΚΙ bi, non binary, sapiosexual, metrosexual, lesbian exploring κτλ και αυτές; Αν ναι κάνε την καρδιά σου πέτρα και ενέδωσε. Μπορεί να βγάλεις γούστα.
Και τι σόι γκόμενες κάνουν παρέα συχνά, και στα σοβαρά, με τους (γ)Καίει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom