Νέα

Πάράξενες /μυστηριώδεις περιπτώσεις ιερόδουλων που μας εχουν τύχει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ έχω μία ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται πολύ τακτικά.

Αυτό είναι και το μυστήριο στην όλη υπόθεση, το ότι επαναλαμβάνεται.

Γίνεται τόσο συχνά, που ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλό μου.

Δλδ....μήπως είναι ντεζαβού?

Μήπως απλά έχω πάθει κάτι και νομίζω ότι ζώ καταστάσεις που επαναλαμβάνονται ενώ στην πραγματικότητα η ιστορία συμβαίνει μία φορά και απλά μπερδεύομαι?

Μήπως είμαι τρελός?

Η φάση που νομίζω ότι επαναλαμβάνεται είναι η ακόλουθη:

"Διαβάζω, ακούω, μαθαίνω για κάποιο θηρίο, μουνάρα, γαμάτη, αστέρι πουτάνα και πάω να την επισκεφτώ. Ανοίγει η πόρτα και δεν βλέπω τίποτα (είναι κοντή), κοιτάω κάτω και βλέπω ένα τέρας. Της λέω "συγγνώμη, λάθος δωμάτιο" και την κάνω. Επιστρέφω στο pc μου μπαίνω στο bourdela.com και διαβάζω πόσο μουνάρα, αστέρι κλπ είναι."

Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι τρελός?

:2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μήπως είμαι τρελός?

"Διαβάζω, ακούω, μαθαίνω για κάποιο θηρίο, μουνάρα, γαμάτη, αστέρι πουτάνα και πάω να την επισκεφτώ. Ανοίγει η πόρτα και δεν βλέπω τίποτα (είναι κοντή), κοιτάω κάτω και βλέπω ένα τέρας. Της λέω "συγγνώμη, λάθος δωμάτιο" και την κάνω. Επιστρέφω στο pc μου μπαίνω στο bourdela.com και διαβάζω πόσο μουνάρα, αστέρι κλπ είναι."

Κάτσε να σου γράψω ένα φαρμακάκι να σιάξεις

Ξεπρομοτόρ   : ένα κάθε πρωί, με άδειο στομάχι, για δυό μήνες ! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ έχω μία ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται πολύ τακτικά.

Αυτό είναι και το μυστήριο στην όλη υπόθεση, το ότι επαναλαμβάνεται.

Γίνεται τόσο συχνά, που ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλό μου.

Δλδ....μήπως είναι ντεζαβού?

Μήπως απλά έχω πάθει κάτι και νομίζω ότι ζώ καταστάσεις που επαναλαμβάνονται ενώ στην πραγματικότητα η ιστορία συμβαίνει μία φορά και απλά μπερδεύομαι?

Μήπως είμαι τρελός?

Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι τρελός?

:2funny:

αφου δεν εβγαλες το βρακι να δεις μια μουναρα ΝΑ και δε γαμησες να δεις τι αστερι ειναι μη μας κολλας  :2funny:

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Εγω μια φορα στην Κολοκυνθους πηδηξα μια ποθτανα που ειχε ολα τα δοντια και μαλιστα κατασπρα, και μαλιστα οταν την πηρα για γκωνλικον ερωτα μετα το τσιμοθκι, δεν εβγαλε μερεντα!!
δεν ειναι μεταφθσικο???? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω μια φορα στην Κολοκυνθους πηδηξα μια ποθτανα που ειχε ολα τα δοντια και μαλιστα κατασπρα, και μαλιστα οταν την πηρα για γκωνλικον ερωτα μετα το τσιμοθκι, δεν εβγαλε μερεντα!!
δεν ειναι μεταφθσικο???? :think:
αυτο φτανει στα ορια της ανωμαλιας τυπε :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Mαλλον γεννησε γι'αυτο δεν την ξαναειδες  :2funny:

Μια φορα ειχα κατεβει κεντρο και ενω περναγα απο ενα σπιτι βγηκε μια πολυ ομορφη ξανθουλα που φοραγε ασπρα ρουχα και μου κανει:ελα μωρο μου μονο 15.000 δραχμες,εχω δικο μου μερος.
Εγω καυλωσα αμεσως και μπηκα μεσα και επειτα απο κανα 20 λεπτο βγηκα.Ηταν απο τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου απο πιατσα!
Μετα απο 2-3 μερες αποφασισα να ξαναπαω αλλα δεν ηταν!Μια βδομαδα,δυο βδομαδες,ενας μηνας οσο περναγε ο χρονος αυτη ειχε χαθει,επειδη μου αρεσε παρα πολυ αποφασισα να χτυπησω τη πορτα να δω τι παιζει...
Χτυπαω και βγηκε μια γρια,οχ η τσατσα λεω εγω,της συστηνομαι και της λεω για την κοπελά με ακριβης περιγραφη κτλπ...
Μου λεει:καρδια μου αυτη ετσι οπως μου την περιγραφεις ειναι η κορη μου η οποια εχει πεθανει εδω και 13 χρονια απο aids  :huh: :S

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, ζουν αναμέσα μας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τυπε κοιτα μην σε δουμε σε κανα ποστερ :2funny:
friends-joey-vd-poster.jpg

AXAXAXAXAXA
εισαι απολυτος αχαχαχαχα :2funny: :2funny:
ποσο γαματο επεισοδιο

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Το πιο μεταφυσικο γαμήσι το χω κάνει με γκόμενα με την τηλεόραση να παίζει Χαρδαβέλα που έψαχνε ΑΤΙΑ

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mαλλον γεννησε γι'αυτο δεν την ξαναειδες  :2funny:

Μια φορα ειχα κατεβει κεντρο και ενω περναγα απο ενα σπιτι βγηκε μια πολυ ομορφη ξανθουλα που φοραγε ασπρα ρουχα και μου κανει:ελα μωρο μου μονο 15.000 δραχμες,εχω δικο μου μερος.
Εγω καυλωσα αμεσως και μπηκα μεσα και επειτα απο κανα 20 λεπτο βγηκα.Ηταν απο τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου απο πιατσα!
Μετα απο 2-3 μερες αποφασισα να ξαναπαω αλλα δεν ηταν!Μια βδομαδα,δυο βδομαδες,ενας μηνας οσο περναγε ο χρονος αυτη ειχε χαθει,επειδη μου αρεσε παρα πολυ αποφασισα να χτυπησω τη πορτα να δω τι παιζει...
Χτυπαω και βγηκε μια γρια,οχ η τσατσα λεω εγω,της συστηνομαι και της λεω για την κοπελά με ακριβης περιγραφη κτλπ...
Μου λεει:καρδια μου αυτη ετσι οπως μου την περιγραφεις ειναι η κορη μου η οποια εχει πεθανει εδω και 13 χρονια απο aids  :huh: :S
γνωστο το story

OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Αφού το άντεξες φίλε μπράβο σου. Εμένα θα μου έπεφτε με τη μία. Είναι πάντως μια φοβρρή ιστορία

Kοίταξε,δεν φαινότανε να εχει κοιλιά,ισως ήτανε στους πρωτους μηνες.Οπως δε εγραψα ηδη,ητανε ιδιαιτερη περιπτωση απο συμπεριφορα.Δε  νομιζω ομως οτι ηταν κατι το τοσο φοβερό, θα  εχει τυχει σε πολλους.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μου έχει τύχει με μια πουτάνα πριν 5-6 χρόνια στο Φυλής 65, η οποία με παρόρτυνε να την γαμάω "με λύσσα και με δύναμη"!!! Ανταποκρίθηκα λοιπόν και πάνω στο ζενίθ του ξεμουνιάσματος (σε missionary στάση ήμασταν), μου τραβάει μια χαστούκα...άλλο πράμα!!! Δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα αλλά σίγουρα ξαφνιάστηκα! Ούτε που κατάλαβα πως μου ήρθε! Την βουτάω λοιπόν κι εγώ από τον λαιμό και την γαμάω με ταχύτητα διπλού τούρμπο! Αυτή μου έχωσε κανα-δυο σφαλιάρες ακόμα αλλά όχι όπως την πρώτη (πάλι καλά!). Μόλις έχυνα έφαγε το βρισίδι της αρκούδας, και να με σκυλοβρίζει κ αυτή! "Πάρτα μωρή ξεκωλιασμένη γαμιόλα!" να λέω εγώ, "γάμα με ρε σκατομαλάκα πιο δυνατά!" να λέει αυτή!
Όταν έφευγα μου λέει "δεν πιστεύω να πόνεσες με τα χαστούκια". Της λέω "όχι, ελπίζω κι εγώ να μην σε έπνιξα πολύ!". Κι έφυγε μια χαρά χαμογελαστή, μου έδωσε και φιλάκι στο μάγουλο!
Είναι τρελές οι γυναίκες ρε παιδί μου.. ΠΟΛΥ τρελλές... ΟΛΕΣ!!!

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.212
Πόντοι
3.067
Παίδες μια μεταφυσικη εμπειρία που μου συμβαίνει συχνά είναι ότι μερικές πουτάνες ορκίζονται ότι είναι από Ρωσία, Ελλάδα, Σερβία, Ιταλία, Μολδαβία κτλ και η ταυτότητα τους γράφει Αλβανία. Αυτό κι αν είναι μυστιριώδες και μεταφυσικό ε? Εσάς σας έχει τύχει; (ρητορικό το ερώτημα)
μου θυμησες κατι ωραιο...πριν απο 5-6 χρονια ειχα παρει μια στο δυδιμου 8 κατω η οποια ρε πουστη μου στο δωματιο οσο τη παρατηρουσα αλβανοφερνε....οταν την ρωτησα απο που ειναι μου απαντησε....απο τεσαλονικη ειμι,απ τη τουμπα....ημαρτον ρε πουστη μου λεω,εχει και αλβανια τουμπα???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom