Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγώ έχω μία ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται πολύ τακτικά.
Αυτό είναι και το μυστήριο στην όλη υπόθεση, το ότι επαναλαμβάνεται.
Γίνεται τόσο συχνά, που ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλό μου.
Δλδ....μήπως είναι ντεζαβού?
Μήπως απλά έχω πάθει κάτι και νομίζω ότι ζώ καταστάσεις που επαναλαμβάνονται ενώ στην πραγματικότητα η ιστορία συμβαίνει μία φορά και απλά μπερδεύομαι?
Μήπως είμαι τρελός?
Η φάση που νομίζω ότι επαναλαμβάνεται είναι η ακόλουθη:
"Διαβάζω, ακούω, μαθαίνω για κάποιο θηρίο, μουνάρα, γαμάτη, αστέρι πουτάνα και πάω να την επισκεφτώ. Ανοίγει η πόρτα και δεν βλέπω τίποτα (είναι κοντή), κοιτάω κάτω και βλέπω ένα τέρας. Της λέω "συγγνώμη, λάθος δωμάτιο" και την κάνω. Επιστρέφω στο pc μου μπαίνω στο bourdela.com και διαβάζω πόσο μουνάρα, αστέρι κλπ είναι."
Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι τρελός?
Αυτό είναι και το μυστήριο στην όλη υπόθεση, το ότι επαναλαμβάνεται.
Γίνεται τόσο συχνά, που ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλό μου.
Δλδ....μήπως είναι ντεζαβού?
Μήπως απλά έχω πάθει κάτι και νομίζω ότι ζώ καταστάσεις που επαναλαμβάνονται ενώ στην πραγματικότητα η ιστορία συμβαίνει μία φορά και απλά μπερδεύομαι?
Μήπως είμαι τρελός?
Η φάση που νομίζω ότι επαναλαμβάνεται είναι η ακόλουθη:
"Διαβάζω, ακούω, μαθαίνω για κάποιο θηρίο, μουνάρα, γαμάτη, αστέρι πουτάνα και πάω να την επισκεφτώ. Ανοίγει η πόρτα και δεν βλέπω τίποτα (είναι κοντή), κοιτάω κάτω και βλέπω ένα τέρας. Της λέω "συγγνώμη, λάθος δωμάτιο" και την κάνω. Επιστρέφω στο pc μου μπαίνω στο bourdela.com και διαβάζω πόσο μουνάρα, αστέρι κλπ είναι."
Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι τρελός?