Νέα

Παραβίαση απαράβατων πουτανικών κανόνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα βρέθηκα με μια ημιεπαγγελματία εκδιδόμεη, η οποία που ανέφερε διάφορους παλαιούς πελάτες της ονομαστικά. Δύο από αυτούς που είναι επώνυμοι, από τομ μπασκετικό χώρο, τους ήξερα.
Δεν αποτελεί αυτό παραβίαση απαράβατου πουτανικού κανόνα ;

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.439
Πόντοι
25.186
Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα βρέθηκα με μια ημιεπαγγελματία εκδιδόμεη, η οποία που ανέφερε διάφορους παλαιούς πελάτες της ονομαστικά. Δύο από αυτούς που είναι επώνυμοι, από τομ μπασκετικό χώρο, τους ήξερα.
πες μας κι εσυ το ονομα της να παρεις εκδικηση....:sunglasses::sunglasses::sunglasses:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
ασε τους κανονες και παιξε μπαλα με εσπρεσσοφυλλαδα και αλλα γκοσιποειδη μαστορα, να βγαλεις μεμε για κανα φρι γαμησακι :mati:
βιαστηκες και εσυ παντως... πεμπτη σημερα :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κάνε της καταγγελια να περασει πουτανοδικείο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
μια και μόνο παραβίαση για μένα: ποτέ συχνά με την ίδια, μαξ 1 φορά την εβδομάδα μην τσιμπηθείτε και έχετε δράματα! Είναι σκληρά κορίτσια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.346
Πόντοι
2.356
και εγω τυπε τους λεω ειτε οτι ειμαι μπασκετμπολιστας ειτε οτι ειμαι ο αλεξ71 (για να βλεπω αν μπαινουν στο φορουμ-τοσα κιλα δεν εχω)! οποτε μη τα παιρνεις και στα σοβαρα τις απαντησεις της ταναπου

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.395
Πόντοι
3.346
Τυπε ημιεπαγελματιας τι ειναι?
Σαν τους ποδοσφαιριστες του γιβραλταρ που κανουν και αλλη δουλεια για να τα βγαζουν περα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
αα ξεχασα...
αν δε γνωριζεις ποια ειναι η' ποια θεωρουνται τα πιο χοτ γκοσιποειδη, ρωτα τον πιμποδικηγορο.
ειναι μανουλα σε αυτα, μεχρι και τα καστινγκ απο τα τουρκικα ξερει η μαλαγανα.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.832
Πόντοι
7.185
μήπως σου είπε και για εμένα ? σε μερικές έλεγα, ότι είμαι ο κώστας καραμανλής, με μούσι για να μην με αναγωρίζουν και ότι αν μου καθώντουσαν τζάμπα, θα τις διόριζα σε υπουργείο

redb

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
12.552
Πόντοι
24.331
Εγώ αναρωτιέμαι υπάρχουν απαράβατοι πουτανοκανόνες?
Όσες και να έχω πάει μου μιλάνε από τα γκομενικά τους μέχρι τους προηγούμενους που όλο και κάτι είχαν να παραπονεθούν.
Δεν ανησυχώ, θα παραπονεθούν και αυτές για μένα στον επόμενο.:2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom