Νέα

Παράνομο κατέβασμα ταινιών και μουσικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piagos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
δεν μιλαω μονο για το κατεβασμα.κατα καποιο τροπο συνδρομη θα πληρωνεις και σε ιστιοτοπους οπως το youtube κτλ
εγω δεν προκειται να πληρωσω φραγκο...κ αυτο γιατι εφτασα 30 για να εχω ιντερνετ στο σπιτι μου,οποτε εχω μεγαλωσει αλλιως...δεν εχω εθιστει κ μεχρι τωρα τελευταια χρονια εμαθα τα κολπα....αν ειναι να πληρωνω για να χαζευω κανα βιντεακι στο you tube, οχι αλλα εγω δεν θα παρω...προτιμω να βγω καμμια τσαρκα να περπατησω,να χαζεψω κανα γυναικειο κωλαρακι ή να παω καμμια μπουρδελοτσαρκα,παρα να ανοιξω λογαριασμο σε τετοια φαση... ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ας ρωτήσω κάτι ευαίσθητο
κάποιο σάιτ να κατεβαζουμε παιδικές ταινίες (κατά το δυνατόν τελευταίες υπάρχει;
Γιατί εγώ για κατέβασμα μόνο το greekz.gr ξερω.
με ραπιντσερ εννοείται
και μιλαω για ελληνικούς υπότιλους ή audio

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ας ρωτήσω κάτι ευαίσθητο
κάποιο σάιτ να κατεβαζουμε παιδικές ταινίες (κατά το δυνατόν τελευταίες υπάρχει;
Γιατί εγώ για κατέβασμα μόνο το greekz.gr ξερω.
με ραπιντσερ εννοείται
και μιλαω για ελληνικούς υπότιλους ή audio

τωρα για υποτιτλους εσεις που κατεβαζετε φανταζομαι τους βρισκετε μετα.....

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
1
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απαντωντας στο πρωτο ποστ γενικα εχω να πω οτι το κ@τεβασμα-ανεβασμα οντως ειναι π@ρ@νομο καθως υπαρχει εκμεταλευση πνευματικων δικαιωματων. Δεν ξερω τι ισχυει με την υπαρχουσα νομοθεσια αλλα αν θελουν νομιζωοτι μπορουν να στην κανουν τη ζημεια.

στο Ελλάντα δεν τους παίρνει να κάνουν τέτοια κυνήγια....δλδ φανταστήτε να γίνει θέμα για το παράνομο download και να μην γίνει για την ηρωίνη που οι μπάτσοι πουλάνε και αφήνουν στην Αθήνα να ρέει ελεύθερη....δεν τους παίρνει.δεν τους ξεπλένει ούτε ο νιαγάρας.βέβαια αν διορθώνανε όλα τ άλλα θα τους έπερνε να κυνηγήσουν και το παράνομο download.αλλά εντό Ελλάντα!!!! :grin:
οπότε σε 100-200 θα γίνουν εδώ τέτοιου είδους κόλπα.τελικά η Ελληνική λαμογιά έχει και τα θετικά της.....εμείς κατεβάζουμε ελεύθερα και το κράτος κλέβει ελεύθερα τον κάθε κακομοίρογλου και πουλάει ελεύθερα την πρέζα του....ζήτω η Ελλάς κύριοι!!!!! :2funny:

Αληθεια? Δεν υπαρχει παρανομη διακινηση σε ολη την αττικη(απο διαφορους)? Την ιδια στιγμη δε σε σταματανε και σου κοβουν κληση για παρανομο παρκαρισμα, γιατι δεν εχεις κρανος, γιατι δε φορας ζωνη κτλ? Τι τους εμποδιζει να σε κυνηγησουν για παρ@νομο κατεβασμα? Οπως λες και συ, στη Ελλαδα βρισκομαστα. Ολα μπορουν να συμβουν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom