Νέα

Παράνομο Αλβανικό κανάλι στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προς eidafoskaimpika, φιλε μου χαιρομαι που εισαι ενημερωμενος.  Και θα ηθελα να προσθεσω οτι εγω προσωπικα δεν ενοχλουμαι απο το οτι ενας Αλβανος, οπως ο Τσεναϊ σπουδαζει στο Harvard, αλλα με το οτι αυτο γινεται με χρηματα του ελληνικου δημοσιου. Ας πληρωσει το αλβανικο κρατος για τον Αλβανο πολιτη και οχι το ελληνικο. Αντι το ελληνικο κρατος να δωσει χρηματα σε ατομα που βιωνουν καθημερινα την εξαθλιωση, αντιθετως υστερα απο πολυμηνη προπαγανδα σε οφελος του Τσεναϊ πριν χρονια, προκαλωντας συμπαθεια και ευμενεια στο προσωπο του, τωρα τον στελνει να σπουδασει στο Harvard. Αυτο ειναι λιγο περιεργο και κυριως εξοργιστικο, αν σκεφτει ποσοι αξιολογοι Ελληνες πολιτες στερουνται της ευκαιριας των σπουδων σε ενα απο τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου, για να σπουδασει ενας Αλβανος.
με χρήματα του ελληνικού δημοσίου;;;
Πλάκα κάνεις;
Να ήξερες τί τράβηξα εγώ φίλε μου για να μπορέσω να φύγω έξω...
προφανώς και δεν με στήριξε το ελληνικό κράτος και μάλιστα κάποιος καθηγητής προσπάθησε να μου κόψει τα φτερά...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το καναλι παιζει καμια αλβανικη τσοντουλα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με χρήματα του ελληνικού δημοσίου;;;
Πλάκα κάνεις;
Να ήξερες τί τράβηξα εγώ φίλε μου για να μπορέσω να φύγω έξω...
προφανώς και δεν με στήριξε το ελληνικό κράτος και μάλιστα κάποιος καθηγητής προσπάθησε να μου κόψει τα φτερά...

δλδ λες οτι τα ελληνικα πανεπιστημια δεν ειναι καλα?
δεν εχουν  σωστους καθηγητες?

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε samy, εθιξες ενα ωραιο θεμα λεγοντας οτι υπαρχουν πολλοι Ελληνες γλυφουν τους Αλβανους χαρακτηριζοντας τους ως δευτερης γενιας Ελληνες. Αρχικα να πω οτι συμφωνα με την παγκοσμια ιστορια αυτο ειναι βρισια και προσβολη του ελληνικου κρατους και της ιστοριας του. Προτεινω σε ολους αυτους να ανατρεξουν στα βιβλια της ιστοριας, τα οποια προφανως δεν εχουν ανοιξει ποτε. Οποιος Ελληνας εχει τετοιες συμπαθειες για ενα αλλο κρατος προφανως δεν σεβεται την πατριδα του, διοτι με αυτο τον τροπο εξισωνει την Ελλαδα, που ειναι ενα κρατος που δημιουργησε τον πολιτισμο και την ιστορια του κοσμου, με την Αλβανια, που ειναι κρατος εγκληματιων, φασιστων και δολοφονων.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
διοτι με αυτο τον τροπο εξισωνει την Ελλαδα, που ειναι ενα κρατος που δημιουργησε τον πολιτισμο και την ιστορια του κοσμου, με την Αλβανια, που ειναι κρατος εγκληματιων, φασιστων και δολοφονων.

Καλα τωρα μην τα παραλες και συ . Και εμεις σκατα ειμαστε.
Απλα το σωστο ειναι: ΄΄απο μακρυα και αγαπημενοι΄΄.

Στα Σκοπια οι Αλβανοι με τους ΄΄ Μακεδονες΄΄, μετα απο δεκαετιες συνυπαρξης και ακομη στα μαχαιρια ειναι..

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα τωρα μην τα παραλες και συ . Και εμεις σκατα ειμαστε.
Απλα το σωστο ειναι: ΄΄απο μακρυα και αγαπημενοι΄΄.

Στα Σκοπια οι Αλβανοι με τους ΄΄ Μακεδονες΄΄ μετα απο δεκαετιες συνυπαρξης και ακομη στα μαχαιρια ειναι..
θα τα κάνουν κολατσιό τα Σκόπια οι ουτσεκάδες...έχει συνέχεια το παιχνίδι παίδες

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε μάγκες αφού και στα δύο κόμματα εξουσίας (κι όχι μόνο σε αυτά)
προωθούνται συστηματικά στην κορυφή και σε θέσεις κλειδιά άτομα
που έχουν ξεπουληθεί στους 'μεγάλους φίλους και συμμάχους μας',
γι΄αυτό γίνονται συνέχεια στο Ελλαδιστάν πράγματα που ένας ουδέτερος
παρατηρητής θα θεωρούσε παράλογα και εγκληματικά κατά της Χώρας και
κατά των Ελλήνων.
Εδώ τώρα στην Αμερική μια ομάδα Ομογενών προσπαθεί διαρκώς να αποχαρακτηριστούν έγγραφα του Department of State για το μαύρο
χρήμα που έριξε αφειδώς μέσω της USAID και διαφόρων NGOs (Non Goverment
Organizations) σε Πολιτικούς, Δημοσιογράφους και λοιπά πρόσωπα
με 'Επιρροή στην Κοινή Γνώμη' στην Κύπρο για να πείσουν τα 'πρόβατα'
να πούνε 'Ναί' στο σχέδιο του ΑΥΝΑΝ.
Δυστυχώς για μας η Χώρα μας είναι σε πολύ Στρατηγικό Σημείο οπότε πάντα
θα αποτελούμε στόχο 'χειρισμών των μεγάλων'.
Και το οτι γεμίσαμε αλβανούς συμφωνημένο ήταν με τα αμερικανάκια για να
στηριχθεί η ανόρθωση της αλβανίας μετά τις πυραμίδες και σιγά σιγά να
προετοιμαστεί για την αγγαλιά τους (εις βάρος μας).
Φνταστείτε τότε εάν δεν ανοίγαμε τα σύνορα και τους αφήναμε να πεθάνουν
από την πείνα ούτε κόσοβο θα υπήρχε ούτε τίποτα.
Η λύση για μας είναι μία, ανεξάρτητα από το ποιό κόμμα γουστάρετε να
ψηφίζετε βουλευτές που ξέρετε οτι είναι πατριώτες και όσο πιο λίγο
κλεφτρόνια γίνεται. Παράδειγμα που λειτούργησε στις τελευταίες εκλογές
είναι οτι δεν μπήκαν στη βουλή η κουτσίκου (με τα βιβλία ιστορίας) και
ο γεωργιάδης της κέρκυρας (με την μπούρδα στο μακεδονικό).
Μαυρίστε αυτούς που δρούν εναντίoν των συμφερόντων μας, ποιοί είναι
φαίνεται εύκολα...

Υ.Γ. Κι άμα χρειαζόμασταν 'μετανάστες' μπορούσαμε να κάνουμε συμφωνία με
Ουκρανία και Ρωσία και να μας στείλουν μερικά εκατομμύρια δίμετρες να μας
ομορφύνουν και το γονιδίωμα χεχεχε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
είναι δύσκολο το όλο εγχείρημα, σε πρώτη φάση πρέπει να ενισχυθούν οι λίγοι τίμιοι πολιτικοί που υπάρχουν,
να ψηφίζουμε δηλαδή προσωπικότητες...
το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ένα κόμμα (πλην του ΚΚΕ) με πατριωτικό προφίλ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση
πρέπει να ενισχυθούν οι προσωπικότητες...το ΛΑΟΣ δυστυχώς ξεφτιλίζεται με κάτι άτομα στυλ Γεωργιάδης...
η όλη δουλειά φίλοι μου θα χρειαστεί πολύ χρόνο καθότι το οικονομικό & εκδοτικό κατεστημένο έχει επιβάλει το δίπολο
μία μορφή αντίστασης θα ήταν οι οργανωμένες διαμαρτυρίες χωρίς κομματικό χαρακτήρα μέσω ίντερνετ...
κι εγώ για ιδέες ψάχνω παιδιά...

Αν είσαι ΚΚΕ , αγαπητέ μου φίλε, μεγιά σου με χαρά σου!!
Αλλα νομίζω δεν είναι μόνο εκεί οι τίμιοι πολιτικοί και οι προσωπικότητες!!!
Είδες τα πρότυπα που είχε το ΚΚΕ πρίν 15 χρόνια??? ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ!!!!
Μήπως φίλε μου φταίει ο καλοπερασισμός του Νεοέλληνα και όλων μας , βλέπουμε ανεργους Έλληνες και Αλβανούς μή άνεργους να μας μαζέβουν τα φράγκα, τώρα έγιναν και ψευτοεργολάβοι, κάνουν αγορές κλπ κλπ
Φοβάμαι και ψευτης μακάρι να βγώ ότι και στους Κινέζους σε λίγα χρόνια θα λέμε μονο κώλο έχουμε να σας δώσουμε να πάρουμε απο εσάς κανένα σώβρακο!!!
Που πήγαν οι Ελληνικές  βιοτεχνίες η κλωστουφαντουργία πχ Πειραϊκή Πατραϊκή Λαναράς κά????
Κάποιοι τις ονόμασαν κάποτε προβληματικές και έβαλαν κομματόσκυλα να τις διοικήσουν που τις πούλησηαν νύχτα!!!
Κάποιοι σοσιαλιστάδες με τα δωράκια πολλών εκατομμυρίων που λαμβαναν υπο την προστασία του αρχηγού, που διάλυσε τους θεσμούς και το Ελληνικό Κράτος τώρα το παίζουν και εθνοσωτήρες!!!

Ασε δε βαριέσαι γιατι αν πώ ότι σε αυτή τη φάση και με τη διεθνή κρίση καμμιά τίμια κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να πείσει τους Έλληνες για μακροχρόνιο πρόγραμμα αλλαγής σε 1002 τομείς θα με περάσεις για δεξιό!!!

Φιλικά και νάσαι καλά!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η λύση για μας είναι μία, ανεξάρτητα από το ποιό κόμμα γουστάρετε να
ψηφίζετε βουλευτές που ξέρετε οτι είναι πατριώτες και όσο πιο λίγο
κλεφτρόνια γίνεται. Παράδειγμα που λειτούργησε στις τελευταίες εκλογές
είναι οτι δεν μπήκαν στη βουλή η κουτσίκου (με τα βιβλία ιστορίας) και
ο γεωργιάδης της κέρκυρας (με την μπούρδα στο μακεδονικό).
Μαυρίστε αυτούς που δρούν εναντίων των συμφερόντων μας, ποιοί είναι
φαίνεται εύκολα...

:thumbsup:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μην ανησυχειτε για τον Τσεναι
Μολις επιστρεψει στην Ελλαδα και ειδικοτερα μολις πατησει το ποδι του στο αεροδρομιο θα γινει ο "νεος Μπενίνο Ακίνο"

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
θα τα κάνουν κολατσιό τα Σκόπια οι ουτσεκάδες...έχει συνέχεια το παιχνίδι παίδες
Ποιος UCK μωρέ;
Αν δεν είχαν τις ευλογίες των ΗΠΑ (των οποίων την σημαιούλα βλέπουμε και στο βίντεο) ούτε για νταβατζιλίκι δεν θα τους έπαιρνε!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ποια καναλια ειναι Νομιμα .

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ολα στον Αερα , και γιατι βιαζοσαστε μπορει να εχουν και καλυτερα προγραμματα , γιατι τα δικα μας ειναι ολα μπουρδελα . τουλαχιστον αυτους δεν θα τους καταλαβενουμε , τους δικους μας που τους καταλαβενουμε , τι καταλαβενουμε ???? . Μπουρδελο η κατασταση ..............

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και για την ιστορια μπορει κανενας να μας πει τι φαρα ειναι οι Αλβανοι απο που κραταει η σκουφια τους ????? για να κανουμε και λιγο πλακουλα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom