μια ειναι η λυση
alexis kai syriza
nothing else
ΝΑΙ στο σχεδιο ΑΝΑΝ.
μια ειναι η λυση
alexis kai syriza
nothing else
με χρήματα του ελληνικού δημοσίου;;;Προς eidafoskaimpika, φιλε μου χαιρομαι που εισαι ενημερωμενος. Και θα ηθελα να προσθεσω οτι εγω προσωπικα δεν ενοχλουμαι απο το οτι ενας Αλβανος, οπως ο Τσεναϊ σπουδαζει στο Harvard, αλλα με το οτι αυτο γινεται με χρηματα του ελληνικου δημοσιου. Ας πληρωσει το αλβανικο κρατος για τον Αλβανο πολιτη και οχι το ελληνικο. Αντι το ελληνικο κρατος να δωσει χρηματα σε ατομα που βιωνουν καθημερινα την εξαθλιωση, αντιθετως υστερα απο πολυμηνη προπαγανδα σε οφελος του Τσεναϊ πριν χρονια, προκαλωντας συμπαθεια και ευμενεια στο προσωπο του, τωρα τον στελνει να σπουδασει στο Harvard. Αυτο ειναι λιγο περιεργο και κυριως εξοργιστικο, αν σκεφτει ποσοι αξιολογοι Ελληνες πολιτες στερουνται της ευκαιριας των σπουδων σε ενα απο τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου, για να σπουδασει ενας Αλβανος.
με χρήματα του ελληνικού δημοσίου;;;
Πλάκα κάνεις;
Να ήξερες τί τράβηξα εγώ φίλε μου για να μπορέσω να φύγω έξω...
προφανώς και δεν με στήριξε το ελληνικό κράτος και μάλιστα κάποιος καθηγητής προσπάθησε να μου κόψει τα φτερά...
το καναλι παιζει καμια αλβανικη τσοντουλα?
ΝΑΙ και στην ενδιάμεση συμφωνία του 1995 (2 ώρες χωρίς όνομα) επνευστής και πάλι ο "εγκέφαλος" Γιωργάκηςκαι στο σχεδιο ΑΥΝΑΝ
κακως δεν το κλεινουν τοτεεχω δει αλβανικη τιβι ρε απο δορυφορο
δεν εχουν τετοια καναλια
διοτι με αυτο τον τροπο εξισωνει την Ελλαδα, που ειναι ενα κρατος που δημιουργησε τον πολιτισμο και την ιστορια του κοσμου, με την Αλβανια, που ειναι κρατος εγκληματιων, φασιστων και δολοφονων.
θα τα κάνουν κολατσιό τα Σκόπια οι ουτσεκάδες...έχει συνέχεια το παιχνίδι παίδεςΚαλα τωρα μην τα παραλες και συ . Και εμεις σκατα ειμαστε.
Απλα το σωστο ειναι: ΄΄απο μακρυα και αγαπημενοι΄΄.
Στα Σκοπια οι Αλβανοι με τους ΄΄ Μακεδονες΄΄ μετα απο δεκαετιες συνυπαρξης και ακομη στα μαχαιρια ειναι..
είναι δύσκολο το όλο εγχείρημα, σε πρώτη φάση πρέπει να ενισχυθούν οι λίγοι τίμιοι πολιτικοί που υπάρχουν,
να ψηφίζουμε δηλαδή προσωπικότητες...
το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ένα κόμμα (πλην του ΚΚΕ) με πατριωτικό προφίλ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση
πρέπει να ενισχυθούν οι προσωπικότητες...το ΛΑΟΣ δυστυχώς ξεφτιλίζεται με κάτι άτομα στυλ Γεωργιάδης...
η όλη δουλειά φίλοι μου θα χρειαστεί πολύ χρόνο καθότι το οικονομικό & εκδοτικό κατεστημένο έχει επιβάλει το δίπολο
μία μορφή αντίστασης θα ήταν οι οργανωμένες διαμαρτυρίες χωρίς κομματικό χαρακτήρα μέσω ίντερνετ...
κι εγώ για ιδέες ψάχνω παιδιά...
Η λύση για μας είναι μία, ανεξάρτητα από το ποιό κόμμα γουστάρετε να
ψηφίζετε βουλευτές που ξέρετε οτι είναι πατριώτες και όσο πιο λίγο
κλεφτρόνια γίνεται. Παράδειγμα που λειτούργησε στις τελευταίες εκλογές
είναι οτι δεν μπήκαν στη βουλή η κουτσίκου (με τα βιβλία ιστορίας) και
ο γεωργιάδης της κέρκυρας (με την μπούρδα στο μακεδονικό).
Μαυρίστε αυτούς που δρούν εναντίων των συμφερόντων μας, ποιοί είναι
φαίνεται εύκολα...
με παραμυθιασες ρεεεεεεε
Ποιος UCK μωρέ;θα τα κάνουν κολατσιό τα Σκόπια οι ουτσεκάδες...έχει συνέχεια το παιχνίδι παίδες