Νέα

Παράνομο Αλβανικό κανάλι στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
"Ξεφραγκο αμπελι εχουν καταντησει τις τηλεοπτικες συχνοτητες στον νομο Αττικης.
Παρα τις βαρυγδουπες δηλωσεις περι νεας εποχης της ψηφιακης τηλεορασης και νοικοκυρεμα του παρκου κεραιων στον Υμηττο, καθε ''ενδιαφερομενος''στηνει παρανομα το μαγαζακι του, για να εξυπηρετησει οικονομικα και....αλλα συφεροντα.
Μεχρι σημερα γνωριζαμε τα παρανομα ροζ καναλια που... ξεφυτρωναν σαν μανιταρια στις μπαντες των UHF και VHF.
Τις τελευταιες εβδομαδες ενα καινουργιο τηλεοπτικο''μανιταρι''ονοματι DTV εκπεμπει εθνικιστικα Αλβανικα μηνυματα.
Διερωτωμαι οι κυριοι στο Υπουργειο Τυπου και στο ΕΣΡ δεν κανουν ζαπινγκ για να εποπτευουν τα καναλια και να περιφρουρουν την νομιμοτητα;
Δεν εχουν ιχνος ευαισθησιας να παρακολουθουν με σταυρωμενα χερια να μεταδιδει το συγκεκριμενο καναλι''πατριωτικα''τραγουδια με φοντο την Αλβανικη σημαια;
Tελικα σ'αυτο το'' δημοκρατικο''κρατος μας εχουν καταλυθει ολοι οι νομοι;
Mε τα χαλια μας θα''πλακωσουν''και οι Σκοπιανοι και θα στησουν μεχρι και ''Μακεδονικο καναλι''. ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ...... Ε..... ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ!!!!!"
JO CALLAHAN

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παρα τις βαρυγδουπες δηλωσεις περι νεας εποχης της ψηφιακης τηλεορασης και νοικοκυρεμα του παρκου κεραιων στον Υμηττο, καθε ''ενδιαφερομενος''στηνει παρανομα το μαγαζακι του, για να εξυπηρετησει οικονομικα και....αλλα συφεροντα.
Μεχρι σημερα γνωριζαμε τα παρανομα ροζ καναλια που... ξεφυτρωναν σαν μανιταρια στις μπαντες των UHF και VHF.
Τις τελευταιες εβδομαδες ενα καινουργιο τηλεοπτικο''μανιταρι''ονοματι DTV εκπεμπει εθνικιστικα Αλβανικα μηνυματα.
Διερωτωμαι οι κυριοι στο Υπουργειο Τυπου και στο ΕΣΡ δεν κανουν ζαπινγκ για να εποπτευουν τα καναλια και να περιφρουρουν την νομιμοτητα;
Δεν εχουν ιχνος ευαισθησιας να παρακολουθουν με σταυρωμενα χερια να μεταδιδει το συγκεκριμενο καναλι''πατριωτικα''τραγουδια με φοντο την Αλβανικη σημαια;
Mε τα χαλια μας θα''πλακωσουν''και οι Σκοπιανοι και θα στησουν μεχρι και ''Μακεδονικο καναλι''. ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ...... Ε..... ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ!!!!!"
JO CALLAHAN

αντε να το κανουν και νομιμο
μην καταπιεζουμε τους φιλους μας τους οικονομικους μεταναστες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
JO CALLAHAN

To μούσχαροι στον Καραμανλή πηγαίνει; Αυτός ο άνθρωπος πώς τα κατάφερε έτσι... Πέτα τον έξω

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχως το ελληνικο κρατος ειναι για κλαματα, ασχετα απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ειναι και τα δυο για τον πουτσο. Τιποτα δεν λειτουργει. Δυστυχως το ελληνικο κρατος ξερει να κανει μονο μαλακιες, γι αυτο κι παιδια μην περιμενετε τιποτε απο αυτο, γιατι θα παρετε τα αρχιδ... . Ειναι πραγματικα κριμα να βλεπει κανεις να επιτρεπονται τετοια πραγματα, αλλα εδω ελληνας μεγαλοεφοπλιστης θα χρηματοδοτησει το πρωτο αλβανικο κομμα στην Ελλαδα, οποτε τα χειροτερα ερχονται. Για να μην αναφερω οτι ο Τσεναϊ σπουδαζει στην Αμερικη με λεφτα του ελληνικου δημοσιου. Την καταρα μου να εχουν ολοι οι Ελληνες, πολιτικοι και μη, που γαμανε και γαμησανε την Ελλαδα, και την καταντησαν απο κεντρο του πολιτισμου σε κεντρο διερχομενων λαθρομεταναστων και εγκληματιων. Δεν ειμαι εθνικιστης παιδια, απλως δεν μου αρεσει το αδικο.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Δυστυχως το ελληνικο κρατος ειναι για κλαματα, ασχετα απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ειναι και τα δυο για τον πουτσο. Τιποτα δεν λειτουργει. Δυστυχως το ελληνικο κρατος ξερει να κανει μονο μαλακιες, γι αυτο κι παιδια μην περιμενετε τιποτε απο αυτο, γιατι θα παρετε τα αρχιδ... . Ειναι πραγματικα κριμα να βλεπει κανεις να επιτρεπονται τετοια πραγματα, αλλα εδω ελληνας μεγαλοεφοπλιστης θα χρηματοδοτησει το πρωτο αλβανικο κομμα στην Ελλαδα, οποτε τα χειροτερα ερχονται. Για να μην αναφερω οτι ο Τσεναϊ σπουδαζει στην Αμερικη με λεφτα του ελληνικου δημοσιου. Την καταρα μου να εχουν ολοι οι Ελληνες, πολιτικοι και μη, που γαμανε και γαμησανε την Ελλαδα, και την καταντησαν απο κεντρο του πολιτισμου σε κεντρο διερχομενων λαθρομεταναστων και εγκληματιων. Δεν ειμαι εθνικιστης παιδια, απλως δεν μου αρεσει το αδικο.
Φίλε, θύμισέ μου ποιός είναι ο Τσενάϊ. Επίσης στείλε μου αν θέλεις τον εφοπίστή με pm, ευχαριστώ.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε, θύμισέ μου ποιός είναι ο Τσενάϊ. Επίσης στείλε μου αν θέλεις τον εφοπίστή με pm, ευχαριστώ.
Αν δεν κανω λαθος ειναι ο Οδυσσεας Τσεναι,αλβανος μαθητης που ειχε γινει μεγαλος ντορος για το αν πρεπει να σηκωσει την σημαια στην παρελαση η οχι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρωτη φορα που συμφωνουμε σε τετοιο θεμα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ετσι ρε
εχουμε γεμισει φασιστες στην ελλαδα
ζητω η ροζ επανασταση
η μακεδονια ειναι σουηδικη
λευτερια στο ναγκορνο καραμπαχ

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μπουρδελιάρηδες και μη,
βλέπω το χάλι της χώρας και δεν πιστεύω στα μάτια μου...
η υποκρισία και το μπάχαλο σε όλο τους το μεγαλείο...
από τη μία η αστυνομία κλείνει (προσωρινώς) το bourdela.com ένα site ποικίλης ύλης, όμως οι τσόντες και οι διάφορες αγγελίες "μασάζ" και "γνωριμίες" δεν την ενοχλήσανε
από την άλλη το ΕΣΡ ξύνεται...
όπως πάμε σε καμιά 10ετία θα γίνει Κόσοβο η Ελλάδα, φροντίστε συνέλληνες να πάρετε κάνα σιδερικό γιατί θα
μας σουβλίσουνε οι αλλοδαποί σε λίγο
μην ψηφίζετε πλέον τα μεγάλα κόμματα και το ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί βουλιάξανε την Ελλάδα
καλά κάνει ο προηγούμενος συναγωνιστής που τους καταριέται...

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο Τσενάι είναι υιός λοχαγού των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας που μετείχε στο σκάνδαλο των "πυραμίδων", σπουδάζει δε στο Harvard στη σχολή ηγετών...
ετοιμάζεται για τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων εν Ελλάδι
αυτά προς το παρόν, οψόμεθα

Συνημμένα

• ALLODAPOI.jpg
    ALLODAPOI.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 17

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αμα δεν αντιδρασουμε εμεις οι πολιτικοι δεν προκειται να παρουν χαμπαρι,

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915

Καλά θα ψηφίσουμε ΚΚΕ δλδ;
Δεν το κόβω καλύτερα :think: :think:

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά θα ψηφίσουμε ΚΚΕ δλδ;
Δεν το κόβω καλύτερα :think: :think:
δεν είναι ανάγκη να ψηφίσεις ΚΚΕ μην δώσεις τη συγκατάθεσή σου σε ΝΔ & ΠΑΣΟΚ κυρίως...
αν είναι να το κόψεις 1 φορά για το ΚΚΕ γι'αυτούς πρέπει να το κόψεις 1000
επί τη ευκαιρία πάντως, μόνο η Παπαρήγα είπε ότι όλοι αυτοί ι αλλοδαποί λαθρομετανάστες είναι η 5η  στρατιά της Τουρκίας στην Ελλάδα
σημειωτέον ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές μπουρδελιάρηδες και μη,
βλέπω το χάλι της χώρας και δεν πιστεύω στα μάτια μου...
η υποκρισία και το μπάχαλο σε όλο τους το μεγαλείο...
από τη μία η αστυνομία κλείνει (προσωρινώς) το bourdela.com ένα site ποικίλης ύλης, όμως οι τσόντες και οι διάφορες αγγελίες "μασάζ" και "γνωριμίες" δεν την ενοχλήσανε
από την άλλη το ΕΣΡ ξύνεται...
όπως πάμε σε καμιά 10ετία θα γίνει Κόσοβο η Ελλάδα, φροντίστε συνέλληνες να πάρετε κάνα σιδερικό γιατί θα
μας σουβλίσουνε οι αλλοδαποί σε λίγο

Εντάξει μεγάλε ως εδώ καλά τα λές, τι προτείνεις? Μήπως να μην ψηφίσουμε κανέναν λευκό δηλαδή?? Και αν είναι έτσι τι θα βγεί?

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Προς eidafoskaimpika, φιλε μου χαιρομαι που εισαι ενημερωμενος.  Και θα ηθελα να προσθεσω οτι εγω προσωπικα δεν ενοχλουμαι απο το οτι ενας Αλβανος, οπως ο Τσεναϊ σπουδαζει στο Harvard, αλλα με το οτι αυτο γινεται με χρηματα του ελληνικου δημοσιου. Ας πληρωσει το αλβανικο κρατος για τον Αλβανο πολιτη και οχι το ελληνικο. Αντι το ελληνικο κρατος να δωσει χρηματα σε ατομα που βιωνουν καθημερινα την εξαθλιωση, αντιθετως υστερα απο πολυμηνη προπαγανδα σε οφελος του Τσεναϊ πριν χρονια, προκαλωντας συμπαθεια και ευμενεια στο προσωπο του, τωρα τον στελνει να σπουδασει στο Harvard. Αυτο ειναι λιγο περιεργο και κυριως εξοργιστικο, αν σκεφτει ποσοι αξιολογοι Ελληνες πολιτες στερουνται της ευκαιριας των σπουδων σε ενα απο τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου, για να σπουδασει ενας Αλβανος.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου.
Το προβλημα ειναι τα κοινα συνορα και το παραδειγμα του Κοσυφοπεδιου.
Σαν χωρα χρειζομαστε μεταναστες.
Το σωστο ομως θα  ηταν, αυτοι να ειναι Πολωνοι, Ρουμανοι, Σερβοι, Μαυροι απο την αφρικη , Ουκρανοι, πακμαν..

Περιμενω τωρα απο αυτους που γλυφουν τους Αλβανους να μου απαντησουν :

΄΄ Μα οι Αλβανοι δευτερης γενιας αισθανονται Ελληνες΄΄  :bigdick: :bigdick:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εντάξει μεγάλε ως εδώ καλά τα λές, τι προτείνεις? Μήπως να μην ψηφίσουμε κανέναν λευκό δηλαδή?? Και αν είναι έτσι τι θα βγεί?

μια ειναι η λυση
alexis kai syriza
nothing else

Συνημμένα

• alexis.jpg
    alexis.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • elvis.jpg
    elvis.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 15

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είναι δύσκολο το όλο εγχείρημα, σε πρώτη φάση πρέπει να ενισχυθούν οι λίγοι τίμιοι πολιτικοί που υπάρχουν,
να ψηφίζουμε δηλαδή προσωπικότητες...
το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ένα κόμμα (πλην του ΚΚΕ) με πατριωτικό προφίλ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση
πρέπει να ενισχυθούν οι προσωπικότητες...το ΛΑΟΣ δυστυχώς ξεφτιλίζεται με κάτι άτομα στυλ Γεωργιάδης...
η όλη δουλειά φίλοι μου θα χρειαστεί πολύ χρόνο καθότι το οικονομικό & εκδοτικό κατεστημένο έχει επιβάλει το δίπολο
μία μορφή αντίστασης θα ήταν οι οργανωμένες διαμαρτυρίες χωρίς κομματικό χαρακτήρα μέσω ίντερνετ...
κι εγώ για ιδέες ψάχνω παιδιά...

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου.
Το προβλημα ειναι τα κοινα συνορα και το παραδειγμα του Κοσυφοπεδιου.
Σαν χωρα χρειζομαστε μεταναστες.
Το σωστο ομως θα  ηταν, αυτοι να ειναι Πολωνοι, Ρουμανοι Σερβοι, Μαυροι απο την αφρικη , Ουκρανοι..

Περιμενω τωρα απο αυτους που γλυφουν τους Αλβανους να μου απαντησουν :

΄΄ Μα οι Αλβανοι δευτερης γενιας αισθανονται Ελληνες΄΄  :bigdick: :bigdick:
πολύ σωστή η τοοθέτηση σου φίλε μου, η Ιστορία δίδαξε τί συμβαίνει όταν έχουμε μεταναστεύσεις από όμορες περιοχές (βλ. Κοσσυφοπέδιο)
έχω μία επιφύλαξη πάντως, πιστεύω ότι οι ανάγκες μας σε εργαζόμενους μετανάτες είναι πολύ περιορισμένες, ιδίως αν λάβουμε υπ'όψη ότι έχουμε μείωση της παραγωγικής δραστηριότητας στην Ελλάδα (κλείνουν οι βιομηχανές, η γεωργία πάει από το κακό στο χειρότερο).. και πάλι τονίζω νόμιμη μετανάστευση κι όχι το χάλι αυτό με κάθε φανάρι και ζητιάνο και τις σκηνές απείρου κάλλους στην Πάτρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom