Νέα

Παράνομη στάθμευση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sgt04b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!
η κληση απο την δημοτικη αστυνομια δεν ερχετε στην δηλωση!! αυτο που μπορει να συμβει ειναι αμα σας γραψουν σε καποιο δημο στον οποιο ειστε δημοτες σε καποιο θεμα να  δημιουργησουν προβλημα(οπωσ πχ να ζητησετε καποιο χαρτι η κατι αλλο)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Παίδες άλλο δημοτική αστυνομία, άλλο τροχαία. Αυτά που λέτε για προσαυξήσεις ισχύουν για κλήσεις τις τροχαίας. Η δημοτική απλά σου κλανει τ'αρχίδια!

Οχι δεν ισχυει αυτο που λες. Ολες οι κλησεις για παρανομη σταθμευση μεσα στα ορια του δημου Αθηναιων εισπρατονται απο τα ταμεια του δημου ειτε σε γραφει η δημοτικη ειτε η τροχαια. Το μηχανογραφημενο προγραμμα των κλησεων ειναι του δημου ( ακομα και τα 2 ταμεια στην που εναι στη τροχαια Αθηνων ειναι συνδεδεμενα online με τον κεντρικο server του δημου).
Αν δεν την πληρωσεις στο χρονο που οριζουν σου ερχεται ειδοποιηση στο σπιτι μετα απο αρκετο καιρο ισως και χρονια με ενα μικρο ποσοστο προσαυξησης.
Αυτα που σας λεω ειναι γκαραντι. (το ξερω απο πρωτο χερι) ;)

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός ο μούτσος..... ;)
Ξέρω τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας και μου το έχει επιβεβαιώσει. Δυστυχώς δεν μου έσβησε 2 κλήσεις που έφαγα....
Μου έιπε ας πρόσεχα.......... >:( >:( >:(
Μου ήρθαν ειδοποιήσεις στο σπίτι 1 μήνα έπειτα απο τις κλήσεις:
η μια για ράμπα αναπήρων και η άλλη για διπλοπαρκάρισμα :( :( :(

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Σωστός ο μούτσος..... ;)
Ξέρω τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας και μου το έχει επιβεβαιώσει. Δυστυχώς δεν μου έσβησε 2 κλήσεις που έφαγα....
Μου έιπε ας πρόσεχα.......... >:( >:( >:(
Μου ήρθαν ειδοποιήσεις στο σπίτι 1 μήνα έπειτα απο τις κλήσεις:
η μια για ράμπα αναπήρων και η άλλη για διπλοπαρκάρισμα :( :( :(

Αδέλφια, μην τα μπλέκουμε....έσυ φίλε έκανες παράβαση του KOK. Εγώ μιλάω για τα γαμημένα τα παρκόμετρα. Εννοείται ότι πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας, πληρώνω ταυτόχρονα χώρο σταθμευσης σε δημόσιο δρόμο....πως ο μάγκας μου βάζει παρκόμετρο

Α, έκανα την ΜΑΛΑΚΙΑ κάποτε να πάρω τηλ σε υπουργία,,,,κτλ...μίλησα με 14 αρμόδιους όπου κανείς φυσικά δεν ήξερε τίποτα....ένας μου έβαλε και χέρι γιατί ψάχνομαι αφού δεν θα βγάλω άκρη...... :jerking:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
έχουμε τρελαθεί να πληρώνουμε

Stories

Νέο!

Stories