Νέα

Παράνομη στάθμευση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sgt04b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sgt04b

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Το δικό μου αυτοκίνητο είναι το μπορντό FIAT στα δεξιά της φώτο. Για αυτό το παρκάρισμα (Αρχιμήδους στο Μετς) έφαγα πρόστιμο από δημοτική αστυνομία γιατί λέει παρεμπόδιζα την ελεύθερη διέλευση άλλων οχημάτων και γιατί είχα παρκάρει "εν τη μέσο οδό". Νομίζω ότι από τη φώτο φαίνεται ότι περνάει άνετα φορτηγό όσο για το "εν τη μέσο οδό" οι ρόδες μου ξύνουν το πεζοδρόμιο.

Εχθές που πήγα στην Αθήνα για να δω τι θα κάνω με το πρόστιμο είδα ότι η δημοτική αστυνομία είχε ρίξει  σε ένα φουκαρά πρόστιμο γιατί λέει πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο. Κάμια σχέση, είχε παρκάρει κανονικά στην άκρη του δρόμου.

Είμαι υπέρ της σωστής αστυνόμευσης αλλά αυτοί οι μαλάκες ρίχνουν τον πέλεκη επί δικαίων μόνο (τα αυτοκίνητα στο βάθος της φώτο αραγμένα αμέριμνα πάνω στο πεζοδρόμιο δεν έχουν φάει κλήση). Έχετε εσείς ανάλογες εμπειρίες από εντελώς άδικα πρόστιμα;

Συνημμένα

• car.jpg
    car.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
πολυ απλα μην πληρωσεις το προστιμο!!απο την δημοτικη αστυνομια ειναι σιγα!!τι θα κανουν?θα σου κλασουν!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνώ και εγκρίνω! Γραψ τους τους άθλιους κομπλεξικούς υπαλληλίσκους! Η δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα!

Επισκέπτης
να σκεφτεστε καλα τι και ποιον θα ψηφιζετε !!!

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες! Όντως είσαι λιγάκι παράνομος και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους γράψεις στην καραπουτσακλάρα σου! Ή ακόμη καλύτερα πήγαινε στον δήμαρχο να στην σβήσει και με την ευκαιρία βάλτον να σου παρει και μια πίπα!

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
αρκετά είναι αυτά που μας παίρνουν απο τους φόρους........... αυτά καλήτερα να τα πιείς καφέδες παρά να τα πληρώσεις........ δεν σου κλάνουν ούτε την πουτσότριχά σου.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Αν δεν πληρώσεις την κλίση αυτή μεταβιβάζεται στο δημόσιο ταμείο και την πληρώνεις μέσω της εφορίας (φορολογική δήλωση) αν δεν κάνω λάθος

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αν δεν πληρώσεις την κλίση αυτή μεταβιβάζεται στο δημόσιο ταμείο και την πληρώνεις μέσω της εφορίας (φορολογική δήλωση) αν δεν κάνω λάθος

Αυτό γίνεται με κλήση απο τροχαία, απο αυτους τους μαλάκες να μην περιμένεις ο'υτε το λογαριασμό τοου νερού

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Και προσαυξημένη, νομίζω.

OP
OP
S

sgt04b

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Τους έγραψαν όλους σε αυτή την πλευρά του δρόμου αλλάρ ρωτάω, είμαι σίγουρος ότι ξέρετε άπειρους άλλους δρόμους διπλής κατεύθυνσης στην Αθήνα που παρκάρουν αριστερά δεξιά και αφήνουν το μισό πλάτος από αυτό που έχω αφήσει εγώ και σε αυτούς τους δρόμους δεν πέφτει ποτέ κλήση. Εδώ γιατί πέφτουν τακτικά κλήσεις όπως μου είπε και η υπάλληλος στο δήμο; Μήπως μένει κάπου από πάνω κανένας ξεκωλιάρης προύχοντας;

Όσο για τα παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο που τα δικαιολογείτε (έ τι να κάνουν και αυτοί οι καημένοι) θα μπορούσα και εγώ να έχω παρκάρει έξω από το σπίτι μου πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά αντ αυτού προτίμησα να το αφήσω δέκα λεπτά με τα πόδια μακριά από το σπίτι μου γιατί σέβομαι τα άτομα με κινητικά προβλήματα για τα οποία ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο μπορεί να αποτελέσει λόγο να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι τους.

Όσο για το πρόστιμο έκανα ένσταση επισυνάπτοντας φώτο αλλά δεν νομίζω να καταφέρω τίποτα γιατί τα αποτελέσματα λέει θα βγουν σε 45 μέρες δηλαδή μετά τις εκλογές οπότε καταλαβαίνετε, άδεια ταμειά θα βρουν και θα θέλουν γέμισμα. Ξέρει κανένας θετικά να μου πει αν το συγκεκριμένο πρόστιμο θα πάει εφορεία ή όχι; Δηλαδή τι; δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης από μεριά δήμου; Τότε όλοι θα κάνανε χαρτοπόλεμο τις κλήσεις από τον δήμο.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
απλα επεσες σε μαλακα. εγω πιστευω οτι το 90% των τροχονομων ειναι κομπλεξικοι που βγαζουν τα απωθημενα τους στους οδηγους.

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παίδες άλλο δημοτική αστυνομία, άλλο τροχαία. Αυτά που λέτε για προσαυξήσεις ισχύουν για κλήσεις τις τροχαίας. Η δημοτική απλά σου κλανει τ'αρχίδια!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
601
Πόντοι
86
Παίδες άλλο δημοτική αστυνομία, άλλο τροχαία. Αυτά που λέτε για προσαυξήσεις ισχύουν για κλήσεις τις τροχαίας. Η δημοτική απλά σου κλανει τ'αρχίδια!
Σωστός ..αυτή είναι η αλήθεια !!!

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Ρε μάγκες μιας και πιασατε αυτή την κουβέντα...έχω φορτώσει καμια 14αρα κλίσεις γιατι δεν είχα πληρώσει το παρκόμετρο, στο στενό (όχι parking ή άλλος χώρος σταθμευσης) κάτω από το σπίτι μου..Ένας κοινός και δημοσιος δρόμος δηλαδή..
Το πρόβλημα είναι ότι τα αρχίδια δεν μου βγάζανε άδεια να σταθμεύω γιατί το αμάξι ήταν στο όνομά μου και το σπίτι στο όνομα της γυναίκας..και κάθε  πρωί αν με έπαιρνε ο ύπνος....μετα της 9 τσουπ κλίση. Σημειώνω ότι γύρω γύρω όλα τα στενά είναι γεμάτα παρκόμετρα

Ξέρει κανείς τίποτα για τα γαμημένα τα παρκόμετρα::?????

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Όταν δεν τους συμφέρει η περιουσία της γυναίκας σου δεν είναι και δική σου......αρα δεν έχει άδεια στάθμευσης. Όταν όμως παίζει κανα ανεξόφλητο δάνειο σε καμια τράπεζα .....οχι μόνοσ της γυναίκας σου είναικαι δική σου περιουσία...( το σπίτι στην δικιά σου περίπτωση....) αλλα και το σόβρακο του γείτωνα!

ΤΑ @@@@@@@@@@@ του κερατά.

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Φιλαράκο έγραψες χεχεχεχεχεχεχεχε

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σωστα.
Εχω πεταξει πανω απο 20 κλησεις απο Δημοτικη Αστυνομια και απο τροχαια του Λιμενικου τα τελευταια 3 χρονια. Προσφατα χρειαστηκα φορολογικη ενημεροτητα και ολα ηταν ΟΚ.  ...δεν χρωστουσα τπτ. Χε Χε Χε !!!

Επισκέπτης
Απο το Λιμενικό να τις περιμένεις...Ότι ειναι η τροχαία της ΕΛ.ΑΣ για τους δρόμους,είναι και η τροχαία του Λ.Σ για τα λιμάνια.Αυτές θα σού έρθουν...Μπορεί ν'αργούν αλλά δε σε ξεχνούν!

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ρε μάγκες μιας και πιασατε αυτή την κουβέντα...έχω φορτώσει καμια 14αρα κλίσεις γιατι δεν είχα πληρώσει το παρκόμετρο, στο στενό (όχι parking ή άλλος χώρος σταθμευσης) κάτω από το σπίτι μου..Ένας κοινός και δημοσιος δρόμος δηλαδή..
Το πρόβλημα είναι ότι τα αρχίδια δεν μου βγάζανε άδεια να σταθμεύω γιατί το αμάξι ήταν στο όνομά μου και το σπίτι στο όνομα της γυναίκας..και κάθε  πρωί αν με έπαιρνε ο ύπνος....μετα της 9 τσουπ κλίση. Σημειώνω ότι γύρω γύρω όλα τα στενά είναι γεμάτα παρκόμετρα

Ξέρει κανείς τίποτα για τα γαμημένα τα παρκόμετρα::?????

Φίλε μου, αυτό που ξέρω είναι ότι πριν καμιά δεκαριά χρόνια, η προσπαθεια του δήμου χαλανδρίου να τα τσακώσει με παρκόμετρα απέτυχε. Για την ακρίβεια, τα τσάκωνε για κάποια χρονάκια, αλλά προφανώς μετά απο μυνήσεις, τα παρκόμετρα κρίθηκαν παράνομα, οπότε καταργήθηκαν και όλες οι κλήσεις διαγράφηκαν. Από τότε γενικά την δημοτική την γραμμένη στην βοϊδοπουτσακλάρα μου! Θα πρότινα να κάνεις το ίδιο.

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Από το Λιμενικό μου ήρθε και μένα μετα από χρόνια :cussing:

Ακούστε τι κλήση έφαγα εγώ.
Νυχτερινή έξοδος στο FEVER Συγγρού σε  καθετο στην γέφυρα. Στην πλευρα του μαγαζιού (γεμάτη κώνους) το γνωστο νταβατζιλίκι της νυχτας ΟΙ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. Όχι ρε, δεν σου δίνω το τάλιρο - δεκάρικο για να μου το παρκάρεις στον δρόμο επειδή είσαι μάγκας, η περιοχή είναι ψιλοχαλαρή θα παρκάρω αλλού. Πράγματι τεφαρίκι θέση στο απέναντι σημείο της γέφυρας ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
Ε, μαντεύετε την συνέχεια...
Κλήση και μάλιστα απο την Τροχαία παρακαλώ την ίδια στιγμη που η επιχείρηση "Φερτε μαλάκες τα οχήματα σας να τα παρκάρουμε με το αζημίωτο στον δρόμο ΕΠΕ" λειτουργούσε ανενόχλητη.:tickedoff:

Ευχαριστώ την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής :police:
Φαντάζομαι κι εκείνη με ευχαριστεί για την χορηγία μου :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom