Νέα

Παραλίες και καταπατήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DESAPARECIDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ειλικρινα ρε παιδες δε βρισκω λογω να πηγαινει καποιος σε μερη εντος πολεως για μπανιο καθε σκ.
Ασε που τρως το απιστευτο πακετο με ταμαξι.
Ειναι τιγκα απο κοσμο,στα παιρνουν απο παντου και τρως παλι γαμησι στην επιστροφη.
Δυσκολο ειναι να παει καποιος εκτος αθηνων να αναπνευσει εστω και λιγο οσο πιο γινεται καθαρο αερα?
Τα ιδια γκαφρα που δινεις στα λαμογια για εισοδο και παρκιν δινεις σε καυσιμο και μπυρες.
Οσο για το κρατος εν κρατι στα λεγομενα καταπατηθεντα σημεια προσβασης στις παραλιες.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και δε γινεται μονο στις παραλιες γινεται ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,τετοια και χειροτερα μας αξιζουν.

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
απολκλειεται φιλε 5 ευρω στον αστερα! 10 -12 το λιγοτερο κ καθημερινη! μηπως πηγες σε καμια αλλη κ οχι στον αστερα που ειναι στην βουλιαγμενη?

Αστερας γλυφαδας εκει που ειναι η μαλλον ητανε τα balux.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
να νοικιαζεις ξαπλωστρα και ομπρελα και να πληρωνεις πανω απο 12 ευρω ειναι παρανομο!το να εχουν ρεζερβε ξαπλωστρες ειναι παραπονομο!το να σε αναγκαζουν να αγοραζεις απο το κυλικειο τους καφε ο οποιος κοστιζει 6 ευρω ειναι παρανομο!ασε που ο καφες τους ειναι καραβισιος  :headbang:!!οι δεν ναυαγωσωστες κοιταζουν τις πιπιτσες και γραφουν στα αρχιδια τους τους λουωμενους!!αν βεβαια υπαρχουν ναυαγοσωστες!!ρε ουσττττττττττ !!οι παραλιες ειναι για ολους

Θα συμφωνήσω απόλυτα...
Η πρόσβαση και η χρήση των παραλιών είναι δικαίωμα εξίσου αυτονόητο με το να αναπνέω ή να περπατάω στο δρόμο...
Από κει και πέρα, αν το Δημόσιο θέλει, μπορεί να δώσει το δικαίωμα σε κάποιους ιδιώτες να νοικιάζουν ξαπλώστρες ή να στήσουν ένα μπαρ και να βγάζουν λεφτά από αυτό, με αντάλλαγμα να διατηρούν την παραλία λαμπίκο...
Όχι όμως αυτό το φασισταρίο να πληρώνω είσοδο για να απολαύσω κάτι κοινόχρηστο..
Αν θέλω, ας νοικιάσω ξαπλώστρα...Αν θέλω ας πιω το σιχαμένο φραπέ...
Αν δεν θελω όμως δεν δίνω τίποτα, στον κάθε παράλιο νταβατζή...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Στον αγιο κοσμα πριν δυο τρεις μερες, μαζευτηκανε
κανα δυο χιλιαδες, και κοψανε τα καγκελα ελευθερωνοντας την προσβαση προς τη θαλασσα (στα καρτ)
Οι πολιτικοι ως γνησια λαμογια πηγανε να καπελωσουνε το γεγονος (γιωργακης,αλαβανος κλπ) οπου βλεπουνε μπουγιο, τσουουκ.. μπροστα.

Ελεγα να παω αλλα δε μετανοιωσα γιατι θα τους εκανα και φοντο για το προεκλογικο τους παραμυθι.

Επισκέπτης
Φίλοι αν και είμαι βαθειά δημοκράτης και αριστερός πιστεύω πως η Ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ένα πολιτικό σοκ.
Οι βολεμένοι μαυρογυαλούροι που ξέρουν ότι κάθε 4 ή 8 χρόνια θα τάρπάζουν πρέπει να αισθανθούν λίγο σγίξιμο στο κωλαράκι τους. Βγαίνουν οι ΝΔίτες και παριστάνουν τους κινέζους για την κατάντεια του Ελληνικού κράτους. Βγαίνουν οι ΠΑΣΟΚίτες να κάνουν κριτική πού? Και ποιός κυβερνούσε πριν 3 χρόνια. Φίλοι με θλίβει όταν σκέφτομαι πως ένα 7-8% στο Καρατζαφέρη θα έκανε πολλούς να καταλάβουν πόσο μηδενικά είναι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Tefktros έχω την αίσθηση ότι η σύνθεση της βουλής που θα προκύψει από τις εκλογές αυτές, θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα

Το ποσοστό που δίνεις για Καρατζαφέρη μάλλον είναι ρεαλιστικό μιας και θα ψηφιστεί όχι μόνο απο ακροδεξιούς και θρησκόληπτους αλλα θα αποτελέσει και ψήφο διαμαρτυρίας για τους άχρηστους αποτυχημένους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Επι της παραλίας τώρα, πήγε κανείς ρε παιδιά να δει τι έγινε σήμερα στον Αγιο Κοσμά; Παίζει η παραλία ελεύθερα;

super31

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι νταβατζιδες της παραλιακης κρατουν χρονια οι περισσοτεροι δημαρχοι τα παιρνουν βγαζουν λεφτα απο ολους εμας που παμε να δροσιστουμε και στην ουσια καιγομαστε!αν ειδατε αλφα μια εκπομπη της Μπαρμπα οπου σχεδον ολη η παραλιακη ειναι βρωμικη.δηλαδη πληρωνουμε και κολυμπαμε στα σκατα !αλλα κανεισ δε μιλα ουτε κρατος ουτε δημαρχοι γιατι οι μεν θα χαλασουν τον τουρισμο και οι δεν τους ψηφοφορους τους!αλλα εγω χεστηκα για το τουρισμο τους και τα συμφεροντα του καθενος!εμενα με νοιαζει να μπορω να κανω μπανιο χωρις να πληρωνω σε καθαρη θαλασσα κοντα σχετικα στο σπιτι μου! εκεινοι ολοι δεν τοθσ νοιαζει πανε στη μυκονο στις βιλλες τους!εχετε δει κανεναν πολιτικο να παει για μπανιο στον αλιμο στη βουλα στο φαληρο στο ελληνικο !

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ειλικρινα ρε παιδες δε βρισκω λογω να πηγαινει καποιος σε μερη εντος πολεως για μπανιο καθε σκ.
Ασε που τρως το απιστευτο πακετο με ταμαξι.
Ειναι τιγκα απο κοσμο,στα παιρνουν απο παντου και τρως παλι γαμησι στην επιστροφη.
Δυσκολο ειναι να παει καποιος εκτος αθηνων να αναπνευσει εστω και λιγο οσο πιο γινεται καθαρο αερα?
Τα ιδια γκαφρα που δινεις στα λαμογια για εισοδο και παρκιν δινεις σε καυσιμο και μπυρες.
Οσο για το κρατος εν κρατι στα λεγομενα καταπατηθεντα σημεια προσβασης στις παραλιες.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και δε γινεται μονο στις παραλιες γινεται ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,τετοια και χειροτερα μας αξιζουν.

Συμφωνώ απόλυτα!!
Όταν πάω καμιά Κυριακή για μπάνιο, πηγαίνω
στην Ν. Αρτάκη στη Χαλκίδα! Ελεύθερη είσοδος, δικά μου πράγματα, ομπρέλες κλπ, ωραίοι καφέδες, έτσι μου λέει η κοπελιά μου και οι φίλοι μου που πίνουν,
και..... πολύ ωραία ταβέρνα για μπριζολοκοψιδοκατάσταση μετά!!
Αυτήν την έξοδο την προτείνω!!
Α, καις και λιγότερη βεβζίνη από το να πας στην πιγμένη παραλιακή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom