Νέα

Παρακολούθηση κινητών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολούθηση κινητών !!!

Χθες βράδυ στον Ευαγγελάτο στις ?Αποδείξεις? με αυτά που που ειπώθηκαν και προβλήθηκαν είναι να φρικάρεις, ανά πάσα στιγμή μπορεί ο οποιοσδήποτε να γνωρίζει με ακρίβεια τη θέση που βρίσκεσαι και τι συζητάς με το διπλανό σου.
ʼντε τώρα να βρεις πιστευτή δικαιολογία να πεις στη γυναίκα σου ότι δεν είχες πάει τσάρκα στη φυλής και βρισκόσουν εκεί για κάποιο άλλο λόγο?.
Μήπως μπορεί να σκεφτεί κανείς τι λέμε σε μια τέτοια περίπτωση???

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
μου το κλεψαν το κινητό...

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
εκτος αν σε ρωτησει η γυναικα σου στο κινητο σου...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
εκτος αν σε ρωτησει η γυναικα σου στο κινητο σου...

Απλά απαντάς 'είμαι με ένα θεόμουνο σε ξενοδοχείο και το ξεσκίζω!' Λόγω του γυναικείου ψυχισμού, η απάντηση που θα πάρεις θα είναι πιθανότατα: 'κόψε την πλάκα, ρε μαλάκα. πού είσαι? σοβαρά μιλάω!'

:)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αν ακουστεί το γνωστό: "Πισωκολητό, στα γόνατα, ελευθερα πιασίματα, είναι πολύ καλή η κοπελίτσα μας....κλπ" μπορείς να πεις ότι το άκουγες από κάποιο site στο Internet. ;) ;) ;)

Ας σοβαρευτούμε όμως, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για δυο λόγους:

1ο. Οι γυναίκες δεν έχουν καλή σχέση με τη τεχνολογία, άρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξέρουν ή να ψάξουν το πρόγραμμα που μπορεί να κάνει αυτά που είδαμε στην τηλεόραση.  :grin: Επίσης, ακόμα κι αν από κάπου το βρουν δεν θα ξέρουν να το βάλουν στο κινητό μας. :2funny:

2ο. Οι εφαρμογές αυτές είναι μόνο για κινητά με symbian. ʼρα όποιος  :jerking: έχει τέτοιο κινητό καλά να πάθει :dancing:.

Σίγουρα όμως ο μεγαλύτερος  :jerking: είναι ο γνωστός παρουσιαστής, ΠΑΛΙ βλακείες έλεγε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Απλά απαντάς 'είμαι με ένα θεόμουνο σε ξενοδοχείο και το ξεσκίζω!' Λόγω του γυναικείου ψυχισμού, η απάντηση που θα πάρεις θα είναι πιθανότατα: 'κόψε την πλάκα, ρε μαλάκα. πού είσαι? σοβαρά μιλάω!'

:)

το έχω κάνει μερικές φορές και πιάνει ΠΑΝΤΑ.
Σίγουρα όμως ο μεγαλύτερος  :jerking: είναι ο γνωστός παρουσιαστής, ΠΑΛΙ βλακείες έλεγε.

Συμφωνώ απόλυτα- τεράστιος μπαγλαμάς. Παίζει με τις φοβίες του κοσμάκη

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ο πιο μαγαλος βλακας της ελληνικης τηλεορασης ειναι. απορω πως δεν τον εχει σαπισει κανενας ακομα στο ξυλο!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί και αυτός, όπως και ο Μάκης, τα βάζουν με κάποιους που τους παίρνει ή/και μέχρι εκεί που τους παίρνει!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ο γνωστος ΓΑΤΟΣ παρουσιαστης την προηγουμενη εβδομαδα ελεγε οτι στο Μαραθωνα ψεκαζουν τα λαχανικα με DDT (ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ) γιατι σε ελεγχο που εκανε στο γαλα γυναικων απο πακισταν - ινδια  που εργαζονται στην περιοχη διαπιστωθηκε η υπαρξη του. Η αληθεια ειναι οτι το DDT δεσμευεται στο λιπος του σωματος του ανθρωπου για πολλα χρονια και οτι οι αλοδαποι αυτοι εργατες προερχονται απο χωρα οπου το DDT χρησιμοποιειτε ελευθερα. ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ  ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έχει ενδιαφέρον πάντως ο τρόπος εύρεσης θέσης μέσω των πληροφοριών κυψέλης. Το πρόγραμμα που έδειξε η εκπομπή είναι στη σελίδα . Λέει και τον τρόπο όπου μπορείς να πάρεις και πληροφορία θέσης. Όχι βέβαια με ακρίβεια μέτρου όπως υποστήριζε ο μαλάκας στην εκπομπή. Αν κάποιος έχει διάθεση και χρόνο ας του ρίξει μια ματιά.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ευαγγελάτος και Τριανταφυλόπουλος οι μεγαλύτεροι εκβιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.. αν τους τα χώσεις τουμπεκί αν δεν τους τα χώσεις έχουν δεν έχουν στοιχεία στο γυαλί και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας..

πες πες κάτι θα μείνει (Γκαίμπελς)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Αφου οι μ@λ@κες κανουνε την τριχα,τριχια. Με μια απλη αναβαθμιση τα εχεις διαγραψει ολα.Και εκτος αυτου υπαρχουν και antivirus για κινητα.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
ρε παιδια ποιος ξερει πως εκανε το κινητο κοριο? παιζει κανενας ηλεκτρονικος να μας πει και μας?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
2ο. Οι εφαρμογές αυτές είναι μόνο για κινητά με symbian.

TI ειναι αυτο αγαπητε???

OP
OP
arcturus

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ας σοβαρευτούμ ε όμως, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για δυο λόγους:

1ο. Οι γυναίκες δεν έχουν καλή σχέση με τη τεχνολογία, άρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξέρουν ή να ψάξουν το πρόγραμμα που μπορεί να κάνει αυτά που είδαμε στην τηλεόραση.  Επίσης, ακόμα κι αν από κάπου το βρουν δεν θα ξέρουν να το βάλουν στο κινητό μας.

Συμφωνώ ότι δεν μπορούν οι γυναίκες τουλάχιστον οι περισσότερες να κάνουν τέτοιου είδους παρακολουθήσεις, αλλά μη ξεχνάς ότι υπάρχουν τα γραφεία ερευνών που μπορούν να παρακολουθήσουν για λογαριασμό τους, με το αζημίωτο βέβαια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ευαγγελάτος και Τριανταφυλόπουλος οι μεγαλύτεροι εκβιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.. αν τους τα χώσεις τουμπεκί αν δεν τους τα χώσεις έχουν δεν έχουν στοιχεία στο γυαλί και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας..

πες πες κάτι θα μείνει (Γκαίμπελς)

Για εκβιαστές δεν ξέρω, ειδικά ο πρώτος...

Ωστόσο τα περισσότερα ρεπορταζζζζζζζζζ τους είναι παιδαριώδη, τα στοιχεία που παραθέτουν άσχετα και ευκαιριακά (ειδικά ο Μάκης) και σκοπός τους δεν είναι να αποκαλύψουν την όποια αλήθεια αλλά να αναδείξουν το δικό τους ρόλο σε μείζονες παράγοντες του τόπου- σωτήρες του ταλαίπωρου κοσμάκη...

Τα τελευταία χρόνια ειδικά, τα ρεπορταζ του Μάκη δεν βλέπονται και δεν αντέχουν σε οποιαδήποτε λογική εξέταση (γι' αυτό και καλεί σχετικα ακίνδυνους στο πάνελ του ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να του φέρει κάποιος σοβαρή αντίδραση στο παραλήρημα που έχει βαφτίσει ρεπορταζ..)

Όσο για τα κινητά, λίγο να έχεις διαβάσει το εγχειρίδιο του κινητού σου, λίγο να έχεις διαβάσει έστω και ένθετα εφημερίδων για τα κινητά ξέρεις ότι όπως κάθε τι που τρέχει πρόγραμμα, έτσι και τα 3ης γενιάς κινητά είναι ευάλωτο σε ιούς...

ʼντε να το καταλάβει αυτό ο μέσος τηλεθεατής του Ευαγγελάτου που ακόμη δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί το τηλεκοντρόλ του....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Εχω να γράψω καιρό στο φόρουμ αλλά πραγματικά αξίζει και γράφψ τώρα.

Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω πως οι συναγωνιστές εδώ εκτός απο καβλιάρηδες :cheesy: :cheesy: :cheesy: έχουν και λογική αλλά και άποψη :) :) :)

Πραγματικά τα 2 αποβράσματα  Ευαγγελάτος-Τριανταφυλλόπουλος παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά.
Και βλέπεις βουλευτές, υπουργούς να πηγαίνουν προς άγρα ψήφων, και να κουνάνε το κεφάλι συγκαταβατικά σε κάθε  μ α λ α κ ί α  που ακούνε :idiot:  και να λένε "πω πω πω", "συμβαίνουν αυτά Μάκη μου;" και εγώ σαν θεατής απορώ.....

Απορώ αν είναι τόσο μαλάκες όλοι εκεί στο πάνελ ή απλά εγώ είμαι τόσοοοο έξυπνος που βλέπω την προφανή μαλακία του ρεπορτάζ που φουσκώνει τα πράγματα και κάνει την τρίχα τριχιά.

Πραγματικά νιώθω σαν το τηλεπαιχνίδι-απάτη με το Φωτο-κουίζ που λέγαμε όλοι πως ξέραμε τι είναι και στα τηλέφωνα λέγανε άλλα! Το θυμάστε;

'Οπως είπε ένας συναγωνιστής η ιδέα των δημοσιογράφων αυτών είναι η εξής "Λέγε λέγε όλο και κάτι θα μείνει".

Εγώ προσωπικά έχω πάψει εδώ και 1 χρόνο να βλέπω σκατά και σκουπίδια στην τηλεόραση, γιατί η ανοσία μου έχει και τα οριά της.

Με τις υγείες μας :rolleyes:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
2ο. Οι εφαρμογές αυτές είναι μόνο για κινητά με symbian.

TI ειναι αυτο αγαπητε???

Symbian είναι ένα από τα λειτουργικά που χρησιμοποιούνται στην σύγχρονη κινητή τηλεφωνία. Κάτι αντίστοιχο με το windows for mobile.

Στο myphone.gr, σε κάθε παρουσίαση κινητού, γράφει και αν χρησιμοποιεί ή όχι symbian.

Για κινητά που χρησιμοποιούν symbian, μια ματιά www.symbian.com/phones/index.html]εδώ[/url].

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom