Νέα

Παραιτήθηκε η πρώτη αρσενική πόρνη της Αμερικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Τι θα γινει ρε παιδια με την "αποκαθηλωση"?

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην ευρωπη ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα απο πλευρα τιμων απο το αμερικα ειναι και πολυ πιο κοντα παρτε ενα τρενο πηγενετε

μονο εδω υπαρχει προβλημα με τους λιγουρηδες και τις υστερικές που ειναι και ντιβες με κολοτριχες και τελικα ολοι κλεινονται στο καβουκι τους

δεν υπαρχει απελευθερωση στην ελλαδα ειναι ακομα ολοι στο καβουκι τους και ολοι ξινιζουν με το οτιδηποτε δεν υπαρχει ουτε υπομονη ασε που και να γινει κατι μετα ακολουθουν οι θεωριες συνωμοσιας γινεται σεναριο κανονικο
στην αμερική απέτυχε ο τύπος γιατί εκεί είναι απελευθερωμένοι όσο αναφορά το σεξ.
η χειρότερη γκόμενα εκεί έχει γαμηθεί πριν τα 18 της, ενώ εδώ οι περισσότερες είναι 22-23 και δεν ξέρουν τι είναι πούτσα.
no offence , αλλά στην αμερική άμα θες να γαμήσεις γαμάς, εδώ και να θες πρέπει να καλύπτεις κάποια standards, άσε που άμα γαμήσεις καμιά μεθυσμένη σε κάνει η άλλη να έχεις και τύψεις.

νομίζετε ότι, σε μια χώρα που έχει την μεγαλύτερη βιομηχανία πορνό στον κόσμο, έχει τα μεγαλύτερα τσοντο περιοδικά, κυκλοφορούν οι μεγαλύτερες ξεκωλιάρες, έχει ανάγκη ο κόσμος από σεξ;
εκεί οι πουτάνες αποτελούν χόμπυ και όχι τρόπος να ξεφύγεις από την αγαμία οπως γίνεται εδώ(γι' αυτό και οι τιμές είναι πιο ακριβές από ότι εδώ)
επισης ευρωπη αμερικη δεν εχουν κομπλεξ οι αντρες να εχουν σοβαρη σχεση με μια γκομενα μετριας εμφανισης ακομα κι αν αυτοι ειναι "ωραιοι" και ειναι πολυ συχνο φαινομενο αυτο

και επισης...ειδικα αμερικη...στα 22 23 πρεπει να χεις βρει μια γκομενα to settle down οπως λενε οι ιδιοι και κοβονται τα πολλα πολλα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης ευρωπη αμερικη δεν εχουν κομπλεξ οι αντρες να εχουν σοβαρη σχεση με μια γκομενα μετριας εμφανισης ακομα κι αν αυτοι ειναι "ωραιοι" και ειναι πολυ συχνο φαινομενο αυτο

και επισης...ειδικα αμερικη...στα 22 23 πρεπει να χεις βρει μια γκομενα to settle down οπως λενε οι ιδιοι και κοβονται τα πολλα πολλα...
επισης εχουν και 110 βολτ στην αμερικη αλλα ξερεις κατι;

στα αρχιδια μου..... :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Φανταζεστε την παρουσιαση του απο την τσατσα..???

-Μαρκους αγορι μου ελα να σε δουνε οι κοπελες....αυτο ειναι το δροσερο αγορι μας ειναι πολυ καλος στο δωματιο χαδιαρης, αγαπουλης, δεν βιαζετε μπορειτε να ανεβειτε και απο πανω του, 26 μισο την εχει, ντουρος δεν του πεφτει με τιποτα, χαδακια ελευθερα, κανει γλυφομουνι βαζει και γλωσσα μεσα, ολες οι στασεις ελευθερα, το αγορι καθετε μεσα 20 λεπτα μονο...αν θελετε να τσιμπουκωσετε το αγορι, ειναι extra οπως και το anal επισης.! θα σας μεινει αξεχαστος οσες εχουνε περασει ξαναερχονται.! περασε κοπελα μου να περασεις καλα?? γιατι φευγεις?? ο Μαρκους ειναι.!!

:2funny: :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Φανταζεστε την παρουσιαση του απο την τσατσα..???

-Μαρκους αγορι μου ελα να σε δουνε οι κοπελες....αυτο ειναι το δροσερο αγορι μας ειναι πολυ καλος στο δωματιο χαδιαρης, αγαπουλης, δεν βιαζετε μπορειτε να ανεβειτε και απο πανω του, 26 μισο την εχει, ντουρος δεν του πεφτει με τιποτα, χαδακια ελευθερα, κανει γλυφομουνι βαζει και γλωσσα μεσα, ολες οι στασεις ελευθερα, το αγορι καθετε μεσα 20 λεπτα μονο...αν θελετε να τσιμπουκωσετε το αγορι, ειναι extra οπως και το anal επισης.! θα σας μεινει αξεχαστος οσες εχουνε περασει ξαναερχονται.! περασε κοπελα μου να περασεις καλα?? γιατι φευγεις?? ο Μαρκους ειναι.!!:2funny: :2funny:

Γλειφομουνάκι,Πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
gl+Karaman 7 ανοίγουμε ένα μπουρδέλο για γυναίκες;;; :grin:

Θα κάνω την τσατσά επειδή την έχω μικρή!!! :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
gl+Karaman 7 ανοίγουμε ένα μπουρδέλο για γυναίκες;;; :grin:

Θα κάνω την τσατσά επειδή την έχω μικρή!!! :2funny:

Εχω κανει προταση στο παρελθον για κανονικο μπουρδελο αλλα δεν επεισα... :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μεγάλος ο ανταγωνισμός ρε συ,τόσα έχουνε ανοίξει!!! :cheesy:

Μπουρδέλο για γυναίκες είναι το μέλλον!!! :2funny: ;)
σιγα μη βαλει Ελλεηνιδα το χερι στην τσεπη....

την αλλη μερα θα κλεισετε!

Επισκέπτης
σιγα μη βαλει Ελλεηνιδα το χερι στην τσεπη....

την αλλη μερα θα κλεισετε!
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!! :rolleyes:

Ούτε αν χρεώνουμε 10e δεν θα έρθουνε λες;;; :think:

Υ.Γ.Βασικά πιστεύω ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι είναι χορτάτες από σεξ!!! :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!! :rolleyes:

Ούτε αν χρεώνουμε 10e δεν θα έρθουνε λες;;; :think:
αμα δινετε και δωρο  3 πιτσες, 7 σουβλακια 12 κουτακια μπυρα και ενα γιαουρτακι μπορει και ναρθει καμια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom