σιγουρα φταινε οι πολιτικοι μας...αλλα δυστυχως ενας ψυχολογος μου ειπε προσφατα....οι πολιτικοι μας εναρμονιστηκαν με τον λαο και τα θελω του ολα αυτα τα χρονια.....αυτοι που εμειναν αμεταβλητοι ,ηταν ο ΛΑΟΣ. ουδεμια αλλαγη ...ηθελε το παλαιο και το σιγουρο .....ελα μου ντε ,που ξεγελαστηκε και νομιζε οτι θα μας αφηναν ετσι για αιωνες !!!! Τωρα απο εδω και περα δε ξερω τι λυση υπαρχει και αν ειναι ικανος καποιος.....πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να ξαναβουτηξουμε τα χερια μας στο αιμα ,αλλωστε στην ελληνικη ιστορια τιποτα δε δοθηκε τσαμπα..παντα χυνοταν αιμα...δυστυχως για αλλη μια φορα θα πρπει να πολεμησουμε ...συντομα??αργοτερα ?? παντως θα γινει το εσχατο ,αργα ή γρηγορα !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραιτείται η κυβέρνηση της Βουλγαρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φίλε πιστεύω ο ψυχολόγος έκανε λάθος είτε από άγνοια είτε εσκεμμένα.Ο ΛΑΟΣ τι μόνη εξουσία που έχει είναι η ψήφος του.Κάθε 4 χρόνια του σερβίρουν τα κόμματα που θέλουν οι εξουσιαστές,τον παρασήρουν πάντα με τα μεγάλια λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις και όποιο κόμμα παίξει καλύτερα το επικοινωνιακό παιχνίδι κερδίζει.Και από κει και πέρα η κυβέρνηση μας κάνει χωρίς δικαιοσύνη χωρίς έλεγχο από κανέναν ότι θέλει.Παράδειγμα ο ΓΑΠ,αυτός δεν μας έφερε στο μνημόνιο ή ο ΛΑΟΣ;Όπως πάντα ο ΛΑΟΣ είναι το θύμα.σιγουρα φταινε οι πολιτικοι μας...αλλα δυστυχως ενας ψυχολογος μου ειπε προσφατα....οι πολιτικοι μας εναρμονιστηκαν με τον λαο και τα θελω του ολα αυτα τα χρονια.....αυτοι που εμειναν αμεταβλητοι ,ηταν ο ΛΑΟΣ. ουδεμια αλλαγη ...ηθελε το παλαιο και το σιγουρο .....ελα μου ντε ,που ξεγελαστηκε και νομιζε οτι θα μας αφηναν ετσι για αιωνες !!!! Τωρα απο εδω και περα δε ξερω τι λυση υπαρχει και αν ειναι ικανος καποιος.....πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να ξαναβουτηξουμε τα χερια μας στο αιμα ,αλλωστε στην ελληνικη ιστορια τιποτα δε δοθηκε τσαμπα..παντα χυνοταν αιμα...δυστυχως για αλλη μια φορα θα πρπει να πολεμησουμε ...συντομα??αργοτερα ?? παντως θα γινει το εσχατο ,αργα ή γρηγορα !!!!
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 408
- Πόντοι
- 26
Αν έχω πληροφορηθεί σωστά, οι Βούλγαροι υπερψήφισαν θετικά σε ένα πρόσφατο δημοψήφισμα για την πυρηνική ενέργεια (κτίσιμο νέων εργοστασίων για να παράγουν φτηνό ρεύμα από πυρηνική ενέργεια), αλλά ο Μπορίσωφ αρνήθηκε να το εφαρμόσει, καθώς θα χάλαγαν τα σχέδια των "αφεντικών" του (Αμερική-Γερμανία).
Η κατάργηση του Αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη από τον Μπορίσωφ έγινε με τις ευλογίες των Αμερικάνων, γιατί ήθελαν να σαμποτάρουν-ματαιώσουν το ενεργειακό άνοιγμα της Ρωσίας στην Ευρώπη (με το φυσικό αέριο), το οποίο θα χάλαγε τα σχέδια των Αμερικάνων.
Τα υπόλοιπα που αναφέρονται για την σημερινή απεργία και την "αγωνιστική γενιά του φραπέ" είναι off-topic κατά την γνώμη μου, αλλά ενδεικτικά του λήθαργου που έχουμε πέσει σαν λαός.
Η κατάργηση του Αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη από τον Μπορίσωφ έγινε με τις ευλογίες των Αμερικάνων, γιατί ήθελαν να σαμποτάρουν-ματαιώσουν το ενεργειακό άνοιγμα της Ρωσίας στην Ευρώπη (με το φυσικό αέριο), το οποίο θα χάλαγε τα σχέδια των Αμερικάνων.
Τα υπόλοιπα που αναφέρονται για την σημερινή απεργία και την "αγωνιστική γενιά του φραπέ" είναι off-topic κατά την γνώμη μου, αλλά ενδεικτικά του λήθαργου που έχουμε πέσει σαν λαός.
Φίλε πιστεύω ο ψυχολόγος έκανε λάθος είτε από άγνοια είτε εσκεμμένα.Ο ΛΑΟΣ τι μόνη εξουσία που έχει είναι η ψήφος του.Κάθε 4 χρόνια του σερβίρουν τα κόμματα που θέλουν οι εξουσιαστές,τον παρασήρουν πάντα με τα μεγάλια λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις και όποιο κόμμα παίξει καλύτερα το επικοινωνιακό παιχνίδι κερδίζει.Και από κει και πέρα η κυβέρνηση μας κάνει χωρίς δικαιοσύνη χωρίς έλεγχο από κανέναν ότι θέλει.Παράδειγμα ο ΓΑΠ,αυτός δεν μας έφερε στο μνημόνιο ή ο ΛΑΟΣ;Όπως πάντα ο ΛΑΟΣ είναι το θύμα.
η απαντηση μου βρισκετε σε παραπανω σχολιο μου περι ΙΜΙΩΝ.....πηρε χρισμα ο σημιτης απο τον ετοιμοθανατο Ανδρεα ....μας πηγε στην κριση ΙΜΙΩΝ σε πολυ συντομο διαστημα.....και μετα ?? τι εγινε ?? εκλογες ,και τον ψηφισε ο λαος.....μετα ξανα εκλογες και τον ψηφισε ο λαος......ποιος φταιει λοιπον ??? 8 χρονια εκλεχτηκε απο τον κοσμο αφου ειχαν γινει τα ΙΜΙΑ και την δευτερη μαλιστα εκλογη του..λιγο προτου παει σε εκλογες...επεφτε το χρηματιστηριο...ποιος λοιπον ηταν ο τυφλος ??? στην ελλαδα εγιναν ολα αυτα και οχι στην σουηδια.....η τσεπη φιλε ....ο καθεις ψηφιζε για την τσεπη του.....οι μονοι στην ευρωπη που το κανουμε αυτο ακομη και σημερα.......ο Συριζα ξερουμε οτι ειναι κατα των ΕΔ....κατα των συνορων και εχει ανοχες σε παραχωρηση εθνικων θεματων που μας απασχολουν χρονια.....λεει οτι πρπει να σταματησει η φαγωμαρα με τα γυρω κρατη και να βρεθει μια λυση για ειρηνη στην περιοχη....ΔΕΚΤΟ....αλλα το να πεις τα σκοπια ,μακεδονια...τους πομακους ,τουρκους....τους μακεδονες ,μπασταρδεμενους σλαβους .....τους αλβανους ως προγονους ελληνων.....και τους υπολοιπους ελληνες ως μπασταρδεμενους τουρκους.....αυτο δεν ειναι λυση....ειναι ουτοπια και νικη των σκοπιανων,αλβανων,τουρκων,βουλγαρων.....και διαλυση τους ελληνικου εθνους....και να δεις οτι ο κοσμος θα ψηφισει τσιπρα για να μπουν ολοι στο δημοσιο και ολιι να εχουν λεφτα στην τσεπη τους....μετα ποιος θα φταιει που οι μακεδονες θα βρεθουν να λεγονται σκοπιανοι απογονοι ???
Σωστα πληροφορηθηκες . Το περιεργο σ΄ αυτην την υποθεση με το πυρηνικο εργοστασιο συο Μπελενε ,ειναι οτι κατα της κατασκευης του ηταν το κομμα του Μπορισωφ , ενω υπερ το Σοσιαλιστικο κομμα του Στανισεφ , του οποιου η μανα ειναι Ρωσιδα . Αν λεει αυτο κάτι . Α , και κατι ακομα οι τρεις εταιριες που εχουν την διαχειριση της ηλεκτρικης ενεργειας στη Βουλγαρια , είναι και οι τρεις Γερμανικες .Αν έχω πληροφορηθεί σωστά, οι Βούλγαροι υπερψήφισαν θετικά σε ένα πρόσφατο δημοψήφισμα για την πυρηνική ενέργεια (κτίσιμο νέων εργοστασίων για να παράγουν φτηνό ρεύμα από πυρηνική ενέργεια), αλλά ο Μπορίσωφ αρνήθηκε να το εφαρμόσει, καθώς θα χάλαγαν τα σχέδια των "αφεντικών" του (Αμερική-Γερμανία).