kwnstantinos80
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω σημερα το βραδυ πυ περασα δεν ειδα τιποτα να κινειται!γυρω στις 23,15....μηπως κανουν απεργια?
εγω σημερα το βραδυ πυ περασα δεν ειδα τιποτα να κινειται!γυρω στις 23,15....μηπως κανουν απεργια?
Πως να κινούνται ρε φίλε,αφού μιλάμε για granny,οι οποίες περιμένουν εντός αυτοκινήτου ;).Πόσες αναγνωριστικές έκανες πριν βγάλεις το συμπέρασμα .Για ξαναπέρνα πάλι σήμερα να μας πεις αν είναι όντως εκεί,γιατί θέλω κι εγώ να χτυπήσω καμιά γιαγιά
καυλαειναι μια γιαγια με μαγκουρα ασπρα μακρια μαλλια για μεγαλα βιτσια!
τυπε συνδυαζει μερεντα και φαφουτικο στοματικοΣίγουρη μερέντα τύπε
αγωνιζεται ακομα τυπεΤύπε, δεν έχει ακόμα κρεμάσει τη μασέλα της;
οταν σου βαλει την μαγκουρα στο κωλο θα δειτε καυλα
ειναι στο πακετο του αυταρχικου τυπε...αυτό είναι το δώρο στο πακέτο της προσφοράς???
τυπε εισαι μεγαλη μορφηοι φημες ισχυουν!βρεθηκα για μια δουλεια στο καβουρι και στην επιστροφη μου μπηκα στο παραδρομο να ριξω μια ματια!γυρω στις 20.30 πρωτο αυτοκινητο ενα ασπρο hunday με ενα μελαχρινο mature 40+ σταματησα και την ρωτησα το menu αλλα εκανε οτι δεν καταλαβαινε!την αποχαιρετησα και προχωρησα στο επομενο ενα ασημενιο toyota?μια επισης mature γυρω στα 60 με 20 ευρο σε ενα καθετο στενο και μου υποσχεθηκε πως θα περασουμε αρα πολυ καλα και δεν θα το μετανοιωσω!!!!λαι ακριβως απεναντι μια κοπελα 70+ με τα ποδια!ειχε ποικιλια!δεν επραξα αναλογως γιατι δεν ειχα τα καταλληλα χρηματα μαζι μου!οσοι τις εχουν δοκιμασει ποια ειναι η καλυτερη?
οι φημες ισχυουν!βρεθηκα για μια δουλεια στο καβουρι και στην επιστροφη μου μπηκα στο παραδρομο να ριξω μια ματια!γυρω στις 20.30 πρωτο αυτοκινητο ενα ασπρο hunday με ενα μελαχρινο mature 40+ σταματησα και την ρωτησα το menu αλλα εκανε οτι δεν καταλαβαινε!την αποχαιρετησα και προχωρησα στο επομενο ενα ασημενιο toyota?μια επισης mature γυρω στα 60 με 20 ευρο σε ενα καθετο στενο και μου υποσχεθηκε πως θα περασουμε αρα πολυ καλα και δεν θα το μετανοιωσω!!!!λαι ακριβως απεναντι μια κοπελα 70+ με τα ποδια!ειχε ποικιλια!δεν επραξα αναλογως γιατι δεν ειχα τα καταλληλα χρηματα μαζι μου!οσοι τις εχουν δοκιμασει ποια ειναι η καλυτερη?