SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.127
- Πόντοι
- 6.796
Εγινε ενωπιον συμβολαιογραφου η κληρωση; Αν οχι, θα κανω ενσταση.![]()
Έχουμε νικητές..
Με τη σειρά τα έπαθλα οι:
Geoman - ZeroTolerance - XXX man
23 - 43 - 22
δωριζω το δικο μου επαθλο στον μεγιστο heellover![]()
o γκαντεμοσαυρος ο βλακοσμυρνης-κωσταςπετρ οπως αναμενοταν κερδισε ενα παπαρι![]()
Οπότε οι τρείς νικητές..
geoMan - Συνεδρία της μιας ώρας nuru massage αξίας 120 ευρω με 50% έκπτωση.
heellover - Συνεδρία της μιας ώρας massage αξιας 80 ευρω με έκπτωση 50%.
XXX man - Συνεδρία μισής ώρας massage αξίας 60 ευρω με 50% έκπτωση, πάντα με κοπέλα της επιλογής σας.
Αρχικά μιλάτε ΠΜ εδώ: ..Επισής θα πρέπει να γράψετε κ αναφορά κριτικής μετά..
Ευχαριστούμε θερμά το Paradise SPA για τις προσφορές του.
![]()
Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγάΚανα νέο οι νικητές? Πήρατε τα έπαθλα?
Εγω το 'πηρα' το δωρακι μ..
Με την Ελεναρα... Best Milf in Town!!!
Οτι και να πουμε για αυτην την γυναικα..ειναι λιγο!
Κανει τα παντα για να περασει ο παρτενερ της καλα..το ζει... δεν προσποιειται,
καταλαβαινει τι θελεις.. τι σου αρεσει..και το κανει.. κ το ξανακανει..μεχρι να σε τρελανει!!!
Εχουμε βρεθει κ αλλες φορες και παντα ειναι ευγενικη κ ευδιαθετη!Το τι κανει μεσα στο δωματιο... αποσπασματικα θα αναφερω..τις αρεσουν οι φραουλες..η σοκολατα... κ η σαντιγι!!..και αφηστε την φαντασια σας να οργιασει!!!
Τελος να πω οτι η Ελενα ειναι μια γυναικαρα,που καθε αντρας στην Αθηνα(τουλαχιστον) που ασχολειται με το 'σπορ' πρεπει να δοκιμασει!!!
καταλαβαινει τι θελεις.. τι σου αρεσει..και το κανει.. κ το ξανακανει..μεχρι να σε τρελανει!!!
Εχουμε βρεθει κ αλλες φορες και παντα ειναι ευγενικη κ ευδιαθετη!Το τι κανει μεσα στο δωματιο... αποσπασματικα θα αναφερω..τις αρεσουν οι φραουλες..η σοκολατα... κ η σαντιγι!!..και αφηστε την φαντασια σας να οργιασει!!!
Τελος να πω οτι η Ελενα ειναι μια γυναικαρα,που καθε αντρας στην Αθηνα(τουλαχιστον) που ασχολειται με το 'σπορ' πρεπει να δοκιμασει!!!
Κανα νέο οι νικητές? Πήρατε τα έπαθλα?
Αμσ δεν μπορεί κι ο Χαρης δώστε το σε μένα![]()
![]()
![]()