Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.454
ΔΗΜΗΤΡΑ
και εχει και τιμωρια????Ξερεις ε μενεις μεταξεταστεος
Μεχρι τρελης κ..........αςκαι εχει και τιμωρια????
Βγαλε μια φωτο σαν αυστηρη δασκαλα, με τα καταλληλα εργαλεια για τιμωρια!!!!!Μεχρι τρελης κ..........ας
Δηλαδη αν δεν "γραψω "καλα την πατησα ε ...Ξερεις ε μενεις μεταξεταστεος
Εξετάσεις «προφορικά» χρειάζεσαι.......Δηλαδη αν δεν "γραψω "καλα την πατησα ε ...
Και ειναι και το αλτζχαιμερ και ξεχναω αυτα που εμαθα
Μαλλον θα χρειαστω "εντατικα" φροντιστηρια
Για λεγε .... για λεγε ...Εξετάσεις «προφορικά» χρειάζεσαι.......
Θα σου δείξει η Έλενα τι κάνει με το στόμα και μετα θα δείξεις εσύ τι έμαθες......για μην προλάβεις να ξεχάσεις......Για λεγε .... για λεγε ...
Ειμαι ολος αυτια
Κατι μου εχει δειξει ...αλλα ηταν μαζι και η Δημητρα και δεν θυμαμαι ...μπερδευτηκα ο χριστιανοςΘα σου δείξει η Έλενα τι κάνει με το στόμα και μετα θα δείξεις εσύ τι έμαθες......για μην προλάβεις να ξεχάσεις......
Επανάληψη μήτηρ μαθησεως...Κατι μου εχει δειξει ...αλλα ηταν μαζι και η Δημητρα και δεν θυμαμαι ...μπερδευτηκα ο χριστιανος
Ξεχναω αδελφέ ..ξεχναω ...Γερματα βλεπεις
Παπαγαλία θα τα μαθω ολα ..να μη τα ξεχάσωΕπανάληψη μήτηρ μαθησεως...
Θα σου βαλω καρτα μνημης εκει που χρειαζεται και δεν θα ξεχναςΠαπαγαλία θα τα μαθω ολα ..να μη τα ξεχάσω
Και παγωτο μαζι ..που μου αρεσειΘα σου βαλω καρτα μνημης εκει που χρειαζεται και δεν θα ξεχνας
Ειδες που δεν ξεχνας;το μονο που μπορω να σου καταστρεψω ειναι τον εγκεφαλοΚαι παγωτο μαζι ..που μου αρεσει
( κανονισε εσυ να μου καταστρεψεις το Image )
Σε είδα από μακριά μέσα στο μασαζ όταν έβγαινα να φυγω ότι καλύτερο με το στριγκακι και αυτή η κωλαρα σου κόλαση Την επόμενη φορά
Ότι καλύτερο είδα μέσα στο μασατζιδικο τέλειος κωλος η ξανθιά είναι κόλαση από κοντά