George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Ανεβάζουμε θερμοκρασίαΓια καντε λιγο τριψιμο με αυτες και θα σας πω εγω εαν δεν ανεβασετε θερμοκρασια
Και μετά;
Ανεβάζουμε θερμοκρασίαΓια καντε λιγο τριψιμο με αυτες και θα σας πω εγω εαν δεν ανεβασετε θερμοκρασια
Σήμερα ήμουν έτοιμος να πάρω Ζέτα...Για διπλό δεν ξέρω.Ζετα πήρε κανείς προσφατα?εχω καιρό Να τη γαμησω....διπλό κάνει με καμια κοπέλα?
Ερχεσαι στην ΕΛΕΝΑ να στην ριξειΑνεβάζουμε θερμοκρασία
Και μετά;
Τη θερμοκρασία θα μας ρίξεις ή τιποτα άλλο?Ερχεσαι στην ΕΛΕΝΑ να στην ριξει
Το ηθικο παντως αποκλειεταιτην θερμοκρασια ναι μην παθετε και τιποτα!!!!Τη θερμοκρασία θα μας ρίξεις ή τιποτα άλλο?
με την ελενα ολα ανεβαινουν, τιποτα δεν πεφτει..Τη θερμοκρασία θα μας ρίξεις ή τιποτα άλλο?
Να κανεις ....και θα ξανακανεις γιατι η Ελενα ειναι φοβερη!!!Νομίζω ότι πρέπει να κάνω μια επίσκεψη στην Έλενα. Δεν γνωριζόμαστε ακόμα.
με μετρο κυριοι . προσεχουμε για να εχουμεΝα κανεις ....και θα ξανακανεις γιατι η Ελενα ειναι φοβερη!!!
Πολύ ωραία μιλφ η Ζέτα.Απο τις καλές επιλογές.έχουμε επιστροφή στο κατάστημα της όμορφης ξανθιάς Σερβας Ζέτας μετά από δεκαπενθημερη απουσία. Αρκετοί την ψάχναμε και έχουν τους λόγους τους και το δίκιο τους .
Μετρο εχουν οι μετριες εδω βαραμε στο ψαχνομε μετρο κυριοι . προσεχουμε για να εχουμε
οκ.. θα τα πουμε την επομενη φοραΜετρο εχουν οι μετριες εδω βαραμε στο ψαχνο
Η το αντίθετο να ανεβεί επικίνδυναΕρχεσαι στην ΕΛΕΝΑ να στην ριξει
Eδω τυπε ειναι καποια από αυτάΩπ! Τι είναι αυτά πάλι …. Έχω μείνει πίσω μάλλον ….
Το θεμα δεν ειναι τι κανεις αλλα πως το κανεις οπως λεει και ενας συναγωνιστη σαςμε την ελενα ολα ανεβαινουν, τιποτα δεν πεφτει..
ΣωστοΤο θεμα δεν ειναι τι κανεις αλλα πως το κανεις οπως λεει και ενας συναγωνιστη σας