Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.512
Η Μπελλα τελικα θα απουσιασει σημερα και στην θεση της θα ειναι η Μαρια.Καλημερα.
Σημερα Κυριακη 5/8/2018.
Να σας περιμένουν
Όμορφα κορίτσα
11:00-19:00
MΠΕΛΛΑ
Στέλλα
Στεφανία
Paradise Spa Μπακνανά 47 Νέος Κόσμος | 6942 084629 - 210 9011410
Υπαρχει καινουργιο προγραμμα για μισαωρο με δυο θεραπευτριες στα 100 ευρω!!
Yπαρχει προγραμμα Nuru μασαζ με τα γνησια προιοντα.
Επισης υπαρχει προγραμμα σοκολατοθεραπειας Hot stones καθως ταντρα μασαζ και αυταρχκο.
Ειμαστε ανοικτα και Κυριακες
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα κερασμενα
τι ειναι αυτο που σε ...χαλασε ..σε εισαγωγικα...γτ κι εγω θελω πολυ καιρο να παω...με αυτα που εχω διαβασει για το μωρο..αλλα κωλωνω....γιατι θεωρω θα απογοητευτωΓεια και χαρά σας, είναι η τρίτη φορά που ανεβάζω κριτική και θα την βάλω και στο φόρουμ για να είμαι σίγουρος πως θα ανέβει.
Συνάντηση προ μηνός στο εν λόγω ελαιοτριβείο με επιθυμία DUO Έλενα κ Μπέλλα.
Το λοιπόν, μία ώρα βρισκόμουν με Έλενα για μυοχαλαρωτικό μασάζ κ τελείωμα με πίπα και άλλα 30' και με Μπέλλα, οι 3 μας δηλαδή.
Αισθησιακό μασάζ και πίπα για κάνα τέταρτο και από τις 2 κ σεξ στα 4 την Μπέλλα ενώ η Ελενα χάιδευε τα @@@ μου.
Ενώ έχω διαβάσει τόσα καλά για την Έλενα ομολογώ πως δεν ήταν αυτό που περίμενα.
Η κοπέλα πραγματικά έκανε τα πάντα, κ γλύψιμο κ σωστή άσκηση πίεσης και απ'όλα, εγώ όμως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου σαν παρουσία γενικά.
Λίγο καλύτερη εμφανισιακά ήταν η Μπέλλα γι αυτό κ προτίμηση να τελειώσω μαζί της στο σεξ.
Αυτά τα ολίγα.
Να περνάτε όλοι καλά.
oχι απολύτως τίποτα αλλά δεν το είχα συζητήσει εξ αρχής κ δεν ξέρω αν παρέχεται αυτό.τι ειναι αυτο που σε ...χαλασε ..σε εισαγωγικα...γτ κι εγω θελω πολυ καιρο να παω...με αυτα που εχω διαβασει για το μωρο..αλλα κωλωνω....γιατι θεωρω θα απογοητευτω
επισης....μεταξυ τους κανανε τπτ ?