Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.436
Η Βικτωρια τι απογινε; Μια φορα εμφανιστηκε στο μαγαζι και τερμα;;
όπως γράφουν όλοι οι συναγωνιστές , όλα καλά και όλα ωραία. Το πρόβλημα είναι αυτο το συνεργείο από κάτω που μόνο φωτογραφία δεν σε βγάζουν πριν μπεις . ( Όταν βγεις , αν κρίνω απο τα λεγόμενα γιατι δεν έχω παει, δεν σε βγάζουν γιατί ζηλεύουν το χαμόγελο της colgate ). Εξαγοράστε το συνεργείο και κλείστε το να μπορούμε και εμείς οι ντροπαλοί να έρθουμε
ειπα οτι δεν εχω παει , αναπαράγω αυτά που λένε οι άλλοι . Οσο για την τρόμπα για το λαστιχο του νουρου έχω πάντα μαζί μου.
Κ48 γύρισεηταν που λεμε για 3 εμφανισεις
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα το συνεργειο, οσο αυτος καθαυτος ο δρομος. Βεβαια υπαρχει μια τακτικη οταν επισκεπτεσαι καταστηματα σε πολυσυχναστους δρομους. Ερχομενος απο μια κατευθυνση, προσπερνας την εισοδο περπατωντας καμμια 10αρια μετρα, και μετα κανεις μεταβολη και κατευθυνεσαι εκει που θελεις. Ετσι εξασφαλιζεις οτι δεν σε εχει ακολουθησει καποιος και εχεις ελεγξει και τις δυο κατευθυνσειςΑ το συνεργειο ειναι μνημειο πλεον ανωτερου πολιτισμου...Επισης η περιοχη ειναι πολυ λειτουργικη, εχει προπατζιδικο, εχει καβα "για να πιεις τον κωλο σου για να ξεχασεις το δικο της"..., και καφε στη γωνια για να παρεις δυναμεις..
Εγω εχω να πω οτι τη 1η μερα που πηγα ειχε τεχνικους που βλεπαν τις γραμμες και αντι να βλεπουν τις γραμμες βλεπαν τα κοριτσα απο πανω.. Σκηνικο 80s λεμε
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα το συνεργειο, οσο αυτος καθαυτος ο δρομος. Βεβαια υπαρχει μια τακτικη οταν επισκεπτεσαι καταστηματα σε πολυσυχναστους δρομους. Ερχομενος απο μια κατευθυνση, προσπερνας την εισοδο περπατωντας καμμια 10αρια μετρα, και μετα κανεις μεταβολη και κατευθυνεσαι εκει που θελεις. Ετσι εξασφαλιζεις οτι δεν σε εχει ακολουθησει καποιος και εχεις ελεγξει και τις δυο κατευθυνσεις
Δεν σε περνανε για αυτιτστικο με αυτη την μεθοδο! κοβοντας βολτες πανω - κατω!!! ???
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα το συνεργειο, οσο αυτος καθαυτος ο δρομος. Βεβαια υπαρχει μια τακτικη οταν επισκεπτεσαι καταστηματα σε πολυσυχναστους δρομους. Ερχομενος απο μια κατευθυνση, προσπερνας την εισοδο περπατωντας καμμια 10αρια μετρα, και μετα κανεις μεταβολη και κατευθυνεσαι εκει που θελεις. Ετσι εξασφαλιζεις οτι δεν σε εχει ακολουθησει καποιος και εχεις ελεγξει και τις δυο κατευθυνσεις