Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.436
Έλενα άμα θέλεις και μπορείς στείλε μου μήνυμαΑνοιχτά είμαστε καλησπερα σε ολους
Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να μείνει εδώ, ούτε τις φέραμε με το ζόρι..Και στα 40 θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αλλά να ξέρετε ότι όλες οι αξιόλογες κοπέλες έφυγαν η θα φύγουν για άλλες χώρες της Β.Έυρωπης γιατί οι τιμές στην Ελλάδα είναι μισές και κάτω από ότι εκει.Για ποιον λόγο να μείνουν?
Αστέρι φαίνεται. Μακάρι να έχει και καλές υπηρεσίες...από αύριο ξεκινάει μαζί μας μια καινούρια κοπέλα στον χώρο από την Βραζιλία 20 χρόνων και κούκλα!!
- Mikaela (1)Από αύριο ξεκινάει μαζί μας μια καινούρια κοπέλα στον χώρο από την Βραζιλία 20 χρόνων και κούκλα!!
Πολύ καλές φωτογραφίες και ωραίο πρόσωπο!Από αύριο ξεκινάει μαζί μας μια καινούρια κοπέλα στον χώρο από την Βραζιλία 20 χρόνων και κούκλα!!
Μια κριτική που υπάρχει στο διαδίκτυο είναι πολύ καλη. Ας ελπίσουμε να την επιβεβαίωσει και στο μασάζ...για να δούμε
Απο εσκορτ των 130 ευρω το μισαωρο ,στα μασαζ;Από αύριο ξεκινάει μαζί μας μια καινούρια κοπέλα στον χώρο από την Βραζιλία 20 χρόνων και κούκλα!!
Χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για την γυναίκα και της υπηρεσίες της τι θα σου έλεγε η υπηρεσία? Ότι έφυγε βριζοντας?Λοιπόν την είδα είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Δεν μιλά ελληνικά μίνι βραζιλιάνικα και λίγα ελληνικά. Φοβερό κορμί και το κυριότερο πολύ ωραίο μουτράκι . Ευδιάθετη χαμογελαστή ζεστή κοπέλα καμία σχέση με ύφος ντίβας δεν μπόρεσα δυστυχώς να την πάρω γιατί είχε ραντεβού με συναγωνιστή . Η υπηρεσία μου είπε πως το πρωί ένας που την πήρε έφυγε πάρα πολύ ικανοποιημένος. Οπότε μάλλον μιλάμΕ για πολύ καλή περίπτωση
αχ αυτες οι Λατίνες... ούτε ακα πίπα... να υποθέσω ούτε γλωσσόφιλα?Δοκιμάστηκε η όμορφη Βραζιλιάνα πριν λίγο. Πραγματικά πολύ όμορφο κορίτσι δείχνει μικρότερη και από οτι είναι με κορμί ασύλληπτο. Το κορμί είναι μαυρισμένο όπως στη φωτογραφία πολύ σέξι και νεανικό Με άλλα λόγια εμφάνιση είναι άριστη. Τιμολογιακά το κορίτσι διαφοροποιείται λίγο Μιας και χρεώνεται το ελεύθερο στοματικό +20 ευρώ (δεν δοκίμασα μιας και ήμουν περίεργος να δω το βασικό πακέτο). Η κοπέλα είναι αρκετά αμηχανη με ένα νευρικό μικρό γέλιο και φαίνεται έξω από τα νερά της. Βέβαια είμαι και 20 χρόνια μεγαλύτερός της. Πιθανά να λειτουργεί πιο χαλαρά με κάποιον νεότερο. Το στοματικό της με προσπάθεια καλή για deep throat και με καλο γλύψιμο διδύμων. Συνολικά καλό και αν θα ήταν ακαποτο θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο. Στην προσπάθεια να συνεννοηθούμε για το αν κάνει και ακαποτο νομίζω πως ήταν αρνητική. Μπορεί όμως απλά να ήταν και κακή συνεννόηση λόγω ελαχιστων ελληνικών και αγγλικών. Στο σεξ τώρα η κοπέλα έχει ωραία αίσθηση αν και προσπαθεί να αποφύγει έντεχνα την διείσδυση. Βέβαια το ξεπέρασα όταν την είχα στα 4 όπου και ανέβασα ρυθμούς. Η καλή αίσθηση του αιδίου της και η ασύλληπτη εικόνα να την έχεις στα 4 επιταχυναν το τέλος της συνεδρίας. Συμπερασματικα θα έλεγα παρόλο που ένιωσα την αμηχανία της και σίγουρα δεν αφέθηκε στο σεξ η συνεύρεση μαζί της ήταν μια εμπειρία που σίγουρα για εμένα αξίζει...
Τα φιλιά ήταν με σταγονόμετρο. Πάντως επιμένω αν χαλαρώσει ίσως σε κάποιους να βγάλει και γούστα. Κάνα 25 αρη 30 αρη μορφονιο να τον/την αγαπησει θέλουμε.. Λολαχ αυτες οι Λατίνες... ούτε ακα πίπα... να υποθέσω ούτε γλωσσόφιλα?
Φίλε βάλε εδώ την κριτική σου όταν έχεις χρόνοαχ αυτες οι Λατίνες... ούτε ακα πίπα... να υποθέσω ούτε γλωσσόφιλα?