Δεν μου αρέσει να Ρίχνω επίπεδο kaloere...oταν ήσουν παρεούλα μου τα ματάκια σου τα είχες ορθανοιχτα...καλο βραδυ
Αγαπητή Έλενα,
Λυπάμαι που όσα έγραψα τις προάλλες σε στεναχώρησαν. Δεν είχα καμιά πρόθεση να σου δημιουργήσω αρνητικά συναισθήματα. Σου ζητώ συγνώμη, αν αυτό έχει -έστω και ελάχιστα- κάποια αξία για σένα. Θέλω να ξέρεις ότι εκτιμώ ειλικρινά την προσπάθεια που κάνεις (όπως και άλλες κοπέλες, όχι όμως πολλές) να εργαστείς με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες σου σε ένα αντικειμενικά πολύ δύσκολο επάγγελμα. Πέραν του θέματος "εμφάνιση", που ίσως ήμουν λίγο σκληρός μαζί σου αν και εκτιμώ με χιούμορ, μόνο θετικά εκφράστηκα για σένα. Τώρα για τα σχόλιά σου για το πως ήμουν στην "παρεούλα σου" τα αντιπαρέρχομαι, είναι λόγια θυμού χωρίς καμιά αξία. Δεν αλλάζουν τίποτα για την εικόνα που έχω για σένα.
Αγαπητέ Andy,
Τα σχόλιά μου απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του forum που είναι "πελάτες των οίκων" και όχι στα μέλη "εργαζόμενες/διαφημιζόμενοι των οίκων". Εξαίρεση η αναγκαία απάντηση παραπάνω στην Έλενα. Με τις εργαζόμενες ποτέ δεν είχα καμιάς μορφής προσωπική σχέση και αυτό ποτέ δεν θα συμβεί γιατί δεν το χρειάζομαι, μου αρκεί ο πληρωμένος χρόνος μαζί τους, τίποτα παραπάνω. Συνυπογράφω ότι σκοπός μας εδώ είναι
"να δίνουμε σωστές πληροφορίες στους συναγωνιστές, ώστε να περνάνε καλά, να πιάνουν τόπο τα λεφτά τους και να αποφεύγουν τις φόλες", και έχω την εντύπωση ότι αυτό κάνω συστηματικά. Αν κάποιες φορές τα σχόλια (δικά μου ή άλλων φίλων εδώ μέσα) δεν είναι θετικά αυτό δεν γίνεται για να δυσφημίσουμε κάποιαν, αλλά για να συμμορφωθούμε με τον κανόνα σου, που μόλις επανέλαβα πριν λίγο.
Άλλοι, αξιότεροι φίλοι έχουν πει πριν από μένα ότι δυστυχώς πλέον
"σπάνια γαμάμε καλά, και σπανιότερα το γράφουμε ενημερώνοντας". Άρα καλό είναι να μην είμαστε υπερ-προστατευτικοί προς κάποια μέλη εδώ μέσα, με το να αποθαρρύνουμε ή απειλούμε άλλα μέλη. Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις καταφανώς υπερβολικών ή υβριστικών σχολίων.
Και για να το ελαφρύνουμε γιατί παραβάρυνε:
Παιδιά, ας λέμε και καμιά μαλακία παραπάνω εδώ μέσα, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Επίσης οι προσωπικές αντιπαραθέσεις απαγορεύονται δια ροπάλου, διότι κάνουν κακό στην υγεία.
Όποιος τα παίρνει όλα στα σοβαρά να αλλάξει αμέσως ρότα (και όχι 360 μοίρες που έλεγε ο ανεκδιήγητος Τσίπρας, και οι 180 αρκετές είναι).
Παιδιά, είμαστε σε δύσκολη ηλικία και σε δύσκολες εποχές.
Λίγη εκτόνωση -έστω και λίγο υπερβολική κάποιες φορές- δεν βλάπτει. Μάλλον καλό μας κάνει...
Ελπίζω να μην κούρασα με τις φλυαρίες μου... Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ!