Νέα

Ad Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
είναι τρομερό που όλοι λέτε για την Ελένη. Και πράγματικα δε της φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ. Ωραία λοιπόν αφού 29 κατασκευαστές μασατζουδων χαχχα συμφωνούν θα δώσω τα ευρωπουλα μου στην Ελένη και ελπίζω να ανταμείφθω

πάρε ομως μερικές βιταμίνες πρώτα,θα σου χρειασθουν........ :heavymetalbig: :heavymetalbig:

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
:rose:  Έλενα

Συνημμένα

• IMG-7ac6eb26e328590caa67e2e483ca1d8f-V.jpg
    IMG-7ac6eb26e328590caa67e2e483ca1d8f-V.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.436
Μίνα  :rose:

Συνημμένα

• pic_1021151120800262473lathen.jpg
    pic_1021151120800262473lathen.jpg
    301,1 KB · Εμφανίσεις: 31

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Το μαγαζί αυτό πάντοτε ειχε πολλές και καλές επιλογές.....τώρα έχει ακόμα περισσότερες......για μένα,η Ελένη,η Ειρήνη και η Αλίνα είναι οι καλύτερες......η κάθε μία έχει αλλα χαρακτηριστικά,αλλά με όλες θα περάσεις καλά.....πέραν των άλλων,υπάρχει και φιλική αντιμετώπιση απο τα κορίτσια και νοιώθεις άνετα απο την αρχή....αν έπρεπε βέβαια να διαλέξω μία,κρίνοντας συνδυασμό μασαζ και πρόγραμμα,η Ελένη είναι ένα κλικ παραπάνω.
Andy ορθά ομιλείς, αν και κατά την γνώμη μου η Ελένη είναι μεν ένα κλικ παραπάνω σε πρόγραμμα, αλλά είναι και 5 κλικ παρακάτω σε εμφάνιση σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Αν κάποιος δεν είναι οπτικός τύπος, και κλείσει τα μάτια και αφεθεί στα χέρια της και στην γλώσσα της, θα περάσει ζάχαρη. Αν όμως τα ανοίξει και δει τι έχει απάνω του τότε ίσως και να τρομάξει (λέω τώρα).
Δηλαδή η κοπέλα αξίζει για αυτό που προσφέρει αλλά ο καιρός έχει αφήσει πλέον τα σημάδια του πάνω της.
Από συμπεριφορά πάντως όλες σχεδόν οι κοπέλες είναι εντάξει σε αυτό το μαγαζί.
Αυτά κατά την προσωπική πάντα γνώμη μου...

Fleshlover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
332
Πόντοι
301
Andy ορθά ομιλείς, αν και κατά την γνώμη μου η Ελένη είναι μεν ένα κλικ παραπάνω σε πρόγραμμα, αλλά είναι και 5 κλικ παρακάτω σε εμφάνιση σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Αν κάποιος δεν είναι οπτικός τύπος, και κλείσει τα μάτια και αφεθεί στα χέρια της και στην γλώσσα της, θα περάσει ζάχαρη. Αν όμως τα ανοίξει και δει τι έχει απάνω του τότε ίσως και να τρομάξει (λέω τώρα).
Δηλαδή η κοπέλα αξίζει για αυτό που προσφέρει αλλά ο καιρός έχει αφήσει πλέον τα σημάδια του πάνω της.
έρχομαι και εγώ με την σειρά μου να πω τα εξής. Ο επιμενων τελικά... γαμα...μετά τα απίστευτα καλά λόγια όλων εδώ μέσα και χωρίς να σηκώνουν αντίρρηση μετά από μια δυο αποτυχημένες προσπάθειες σήμερα τα κατάφερα και βρέθηκα με την Έλενα. Λοιπόν να τα πούμε όπως είναι τα πράγματα. Εμφανίσιακα εμφανώς και πάσχει. Προσοχή δε λέω ότι είναι άσχημη, αλλά όπως λέει και ο φίλος καλοερος ο χρόνος είναι σκληρός. Αυτό φαίνεται κυρίως στο πρόσωπο. Αλλά το χαμόγελο και η ευγένεια της σαφέστατα σε κάνουν να τα ξεχάσεις. Επιλογή λοιπόν της Έλενας και βουρ δωμάτιο για μπανάκι μέχρι να έρθει η κοπέλα. Με το που μπήκε στο δωμάτιο, αμέσως χειραψία, αγκαλιά και φιλί στόμα to know us better που λένε. Επέλεξα πρώτα μασαζακι να χαλαρώσω. Έχω να πω ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο και με προσοχή σε όλο μου το κορμί. Ωραίες κινήσεις και πιέσεις, πότε ήταν αισθησιακό, πότε πιο σκληρό για να μπορέσει να με "λύσει". Πραγματική απόλαυση κάτι που σπάνια συμβαίνει. Σταδιακά το χέρι της άρχισε να τσουλαει όλως τυχαίως σε επικίνδυνα σημεία και ήδη ο σκληρός φίλος μου έδειχνε το δρόμο. Τρομερά φιλιά σε όλο μου το σώμα μέχρι που έφτασε στο σημείο ενδιαφέροντος. Το στοματικό της τι να λέμε τρομερό και φοβερό, με γλώσσα πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, να με κοιτάει πρόστυχα, να γλείφει μπαλάκια να τον φτύνει. Αν την άφηνα θα εχυνα έτσι. Καποτά και εκείνη από πάνω για αρκετή ώρα με εμένα να χουφτωνω το κωλαρακι της και να την καρφώνω με δύναμη και εκείνη να αντιδραει τέλεια χωρίς υπερβολές. Επόμενη στάση στο πεζούλι του δωματίου με εκείνη στα 4 και εγώ να δίνω δυνατό Ρυθμό μέχρι το τέλος που δεν άργησε να έρθει στα κωλομερια της. Πραγματικά εκπληκτική επιλογή η Έλενα, που παραβλέποντας τα οποία εμφανισιακά μικρά μειονέκτηματα σε αποζημιώνει με το παραπάνω στο δωμάτιο. Συνδυάζει τέλεια το πρώτο και το δεύτερο μέρος και σου δημιουργεί την ανάγκη να την ξαναδείς. Κάτι που θα κάνω κ γω σε πρώτη ευκαιρία.
Ξανά ευχαριστώ τα παιδιά εδώ που με ενθάρρυναν να κάνω την απόπειρα!!

Fleshlover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
332
Πόντοι
301
έκλαψα ρε φίλε καλοερος με την ατάκα σου "αν ανοίξει τα μάτια του και δει τι έχει πάνω του ίσως και να τρομάξει". εντάξει λίγο τραβηγμένο είναι αυτό αλλά δίνεις το νόημα. Στην τελική δεν έχεις λόγο να ανοίξεις τα μάτια γιατί θα μειωθεί η απόλαυση των όσων σου προσφέρει η Έλενα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@ kaloeros : η εμφάνιση ειναι καθαρά υποκειμενικό θέμα,η Ελένη δεν ειναι 20 χρονών,ούτε το παιζει οτι ειναι......αλλά σε μασαζ και σε υπηρεσίες είναι σούπερ.Επίσης,εχει σώμα που δεν το εχουν πολλές μικρότερες......

Εκείνο που έχει σημασία εδω,αγαπητέ φίλε,είναι να δίνουμε σωστές πληροφορίες στους συναγωνιστές,ώστε να περνάνε καλά,να πιανουν τόπο τα λεφτά τους και να αποφευγουν τις φόλες......εγω όσες εχω προτείνει τόσα χρόνια,με εβγαλαν ασπροπρόσωπο σε θέματα υπηρεσιών και συμπεριφοράς.Απο εμφάνιση,σε άλλους άρεσαν,σε άλλους όχι,είπαμε είναι υποκειμενικό αυτό....
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΩ ΒΈΒΑΙΑ ΌΤΙ ΣΤΑ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΠΆΩ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΆ,ΈΧΩ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΆΡΕς ΔΊΜΕΤΡΕς ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ....ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΣΚΕΤΑ......και το γράφω αυτό με κεφαλαία,για να τονίσω ότι ασφαλώς η εμφάνιση μετράει,αλλά το όλο πακέττο εχει μεγαλύτερη σημασία......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.032
Πόντοι
42.697
έρχομαι και εγώ με την σειρά μου να πω τα εξής. Ο επιμενων τελικά... γαμα...μετά τα απίστευτα καλά λόγια όλων εδώ μέσα και χωρίς να σηκώνουν αντίρρηση μετά από μια δυο αποτυχημένες προσπάθειες σήμερα τα κατάφερα και βρέθηκα με την Έλενα.
Ξανά ευχαριστώ τα παιδιά εδώ που με ενθάρρυναν να κάνω την απόπειρα!!

ωραια περιγραφη συναγωνιστη!

αν θελεις γραψε την ολη εμπειρια σου και εδω για να ενεβει η σχετικη κριτικη

ευχαριστω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
εχω πει κι αλλες φορές,οτι αν αρχίσουν και γράφουν και οι κοπέλλες,κάποιοι θα μπλέξουν.......διότι πολλοί άλλα γράφουν εδω και αλλα κανουν η ζητάνε στο δωμάτιο.....
Να τα λέμε κι αυτά.....!

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Η ανάρτηση του συναγωνιστή andy51  ήταν..προφητική   :2funny:

Το πιο κυριλέ "άδειασμα" που εχω δει γραμμένο μέχρι στιγμής.  :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2:  :heavymetalbig:

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.436
Σήμερα Παρασκευη  12/1/2018.
Να σας περιμένουν
Όμορφα κορίτσα
      :rose: :rose:

11:00-21:00
Αλίκη
Έλενα
Στεφανία
11:00-20:00
Αλίνα
12:00-20:00
Νατάσσα
12:00-21:00
Ειρήνη

Φιλία πολλά !!!

Paradise Spa Μπακνανά 47 Νέος Κόσμος | 6942 084629 - 210 9011410
Υπαρχει καινουργιο προγραμμα για μισαωρο με δυο θεραπευτριες στα 100 ευρω!!
Επισης υπαρχει προγραμμα Nuru μασαζ με τα γνησια προιοντα.
Ειμαστε ανοικτα και Κυριακες

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Δεν μου αρέσει να Ρίχνω επίπεδο kaloere...oταν ήσουν παρεούλα μου τα ματάκια σου τα είχες ορθανοιχτα...καλο βραδυ
Αγαπητή Έλενα,
Λυπάμαι που όσα έγραψα τις προάλλες σε στεναχώρησαν. Δεν είχα καμιά πρόθεση να σου δημιουργήσω αρνητικά συναισθήματα. Σου ζητώ συγνώμη, αν αυτό έχει -έστω και ελάχιστα- κάποια αξία για σένα. Θέλω να ξέρεις ότι εκτιμώ ειλικρινά την προσπάθεια που κάνεις (όπως και άλλες κοπέλες, όχι όμως πολλές) να εργαστείς με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες σου σε ένα αντικειμενικά πολύ δύσκολο επάγγελμα. Πέραν του θέματος "εμφάνιση", που ίσως ήμουν λίγο σκληρός μαζί σου αν και εκτιμώ με χιούμορ, μόνο θετικά εκφράστηκα για σένα. Τώρα για τα σχόλιά σου για το πως ήμουν στην "παρεούλα σου" τα αντιπαρέρχομαι, είναι λόγια θυμού χωρίς καμιά αξία. Δεν αλλάζουν τίποτα για την εικόνα που έχω για σένα.

Αγαπητέ Andy,
Τα σχόλιά μου απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του forum που είναι "πελάτες των οίκων" και όχι στα μέλη "εργαζόμενες/διαφημιζόμενοι των οίκων". Εξαίρεση η αναγκαία απάντηση παραπάνω στην Έλενα. Με τις εργαζόμενες ποτέ δεν είχα καμιάς μορφής προσωπική σχέση και αυτό ποτέ δεν θα συμβεί γιατί δεν το χρειάζομαι, μου αρκεί ο πληρωμένος χρόνος μαζί τους, τίποτα παραπάνω. Συνυπογράφω ότι σκοπός μας εδώ είναι "να δίνουμε σωστές πληροφορίες στους συναγωνιστές, ώστε να περνάνε καλά, να πιάνουν τόπο τα λεφτά τους και να αποφεύγουν τις φόλες", και έχω την εντύπωση ότι αυτό κάνω συστηματικά. Αν κάποιες φορές τα σχόλια (δικά μου ή άλλων φίλων εδώ μέσα) δεν είναι θετικά αυτό δεν γίνεται για να δυσφημίσουμε κάποιαν, αλλά για να συμμορφωθούμε με τον κανόνα σου, που μόλις επανέλαβα πριν λίγο.

Άλλοι, αξιότεροι φίλοι έχουν πει πριν από μένα ότι δυστυχώς πλέον "σπάνια γαμάμε καλά, και σπανιότερα το γράφουμε ενημερώνοντας". Άρα καλό είναι να μην είμαστε υπερ-προστατευτικοί προς κάποια μέλη εδώ μέσα, με το να αποθαρρύνουμε ή απειλούμε άλλα μέλη. Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις καταφανώς υπερβολικών ή υβριστικών σχολίων.

Και για να το ελαφρύνουμε γιατί παραβάρυνε:
Παιδιά, ας λέμε και καμιά μαλακία παραπάνω εδώ μέσα, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Επίσης οι προσωπικές αντιπαραθέσεις απαγορεύονται δια ροπάλου, διότι κάνουν κακό στην υγεία.
Όποιος τα παίρνει όλα στα σοβαρά να αλλάξει αμέσως ρότα (και όχι 360 μοίρες που έλεγε ο ανεκδιήγητος Τσίπρας, και οι 180 αρκετές είναι).
Παιδιά, είμαστε σε δύσκολη ηλικία και σε δύσκολες εποχές.
Λίγη εκτόνωση -έστω και λίγο υπερβολική κάποιες φορές- δεν βλάπτει. Μάλλον καλό μας κάνει...

Ελπίζω να μην κούρασα με τις φλυαρίες μου... Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εξαιρετική η τοποθέτηση του φίλου kaloeros,δείχνει υψηλό επίπεδο μόρφωσης και ευγένειας.....μία παρατήρηση μόνον,σε όσα πολύ σωστά αναφέρεις.....
Εμείς εδω μέσα κάνουμε την πλάκα μας,το κέφι μας,πολλές φορές μάλιστα εκτονονώμαστε απο τις δυσκολίες και τα αγχη της καθημερινότητας.Οι κοπέλλες όμως ζουν οικογένειες απο την δουλειά αυτή,πολλές μάλιστα μεγαλώνουν και παιδια......γι' αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς,να γράφουμε αλήθειες και να επιβραβεύουμε όσες κάνουν έντιμα την δουλειά αυτή,την πολύ δύσκολη δουλειά όπως σωστά αναφέρεις,όσες κοπέλλες σέβονται εμας και τον χώρο που εργάζονται.....Η Ελένη είναι σίγουρα μία απο αυτές....ασφαλώς βέβαια υπάρχουν και άλλες,και εχουν αναφερθεί απο φίλους συναγωνιστές.....

Αυτά κι απο μένα,καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Thanks Andy για τα καλά σου λόγια. Καμιά φορά και η πλάκα έχει παράπλευρες συνέπειες και ορθά το έθεσες για την συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν πέρασε το χιούμορ μου και έμοιασε με κάτι αρνητικό. Ήταν ατυχές και την αδίκησα την Ελένη χωρίς να το θέλω... Το παίρνω πίσω να πάει στην ευχή.
Επίσης καλό ΣΚ σε όλους!

Fleshlover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
332
Πόντοι
301
Καταρχήν να δώσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον φίλτατο @kaloeros γιατί δείχνει άνθρωπος με μπέσα και ότι τα παντελόνια τα φοράει και τα τιμάει. Η απάντησή του στην Ελένη δείχνει άνθρωπο επιπέδου, που δεν θέλει και δεν επιδιώκει καυγάδες. Αναγνώρισε το όποιο λάθος ή υπερβολή του στο σχόλιο του και δε δίστασε να ανασκευάσει. Και φυσικά ο @andy51 κράτησε το επίπεδο στο νήμα και στις απαντήσεις του βοηθώντας να βγει μια άκρη και κάποιο συμπερασμα. Είναι πολύ όμορφο όταν οι διαφορές λύνονται πολιτισμένα και με επιχειρήματα και χωρίς βρισίδια και κατινιές. Εγώ θα συμφωνήσω με όσα είπε και ο andy στο τέλος, περί σεβασμού, γιατί ενώ εμείς πάμε για χαλάρωση και για την <<πλάκα>> μας οι κορασίδες είναι εκεί για σοβαρούς λόγους, γιατί έχουν οικογένειες όπως σωστά είπε ο andy, κάποιες υποστηρίζουν τους γονείς τους, κάποιες έχουν οικογένειες δικές τους και δεν είναι σωστό να βάζουμε σε κίνδυνο τη δουλειά τους με σχόλια ή αναφορές αν δεν ισχύουν. Εγώ όσα κορίτσια έχω δει στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν ένα επίπεδο, δε δείχνουν ούτε συμπεριφέρονται σαν τσόλια και είναι ευγενικές και σε σέβονται είτε περάσεις, είτε φύγεις, είτε επιλέξεις κάποια άλλη κοπέλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Ας λήξει το θέμα νομίζω εδώ, πάμε παρακάτω, να περνάμε καλά, να μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας ηρεμία και ωραίες στιγμές και πάντα με σεβασμό στο λειτούργημα των κορασίδων, είτε είναι λαδοκόρες, είτε cg είτε studiogirls. Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα κορίτσια του μαγαζιού!! :coolcondom: :coolcondom:

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.436
Σήμερα Σαββατο  13/1/2018.
Να σας περιμένουν
Όμορφα κορίτσα

Αλίκη
Έλενα
Στεφανία
Νατάσσα
Ειρήνη

Φιλία πολλά !!!

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.436
Καλησπερα
Αυριο Kυριακη 14/1/2018.
Να σας περιμένουν
Όμορφα κορίτσα

11:00-19:00
Ελλα ΝΕΑ  :rockon: :rockon:
Νικολετα ΝΕΑ :rockon: :rockon:
Ειρήνη
Στεφανία

Φιλία πολλά !!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom