Πολύ καλός φίλος εξωθεσμικος με τον οποίο έχουμε ίδια γούστα και ίδια αρρώστια με το μασάζ πέρασε από το κατάστημα με Αντζελίνα
Μου μετέφερε την απορία του γιατί κανείς δεν γράφει εδώ στο σάιτ κάτι για αυτήν καθώς ο ίδιος πέρασε καταπληκτικα μαζί της.
τουμπανο μελαχρινό άλογο με κωλαρα ωραία στήθη και πολύ διάθεση στο σεξ.
Βέβαια ο τύπος είναι και μορφονιος και τον γουστάρουν τα κορίτσια αλλά γενικά σε ότι μου λέει είναι εγγύηση.
Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω και εγώ δοκιμή ...για να τον επιβεβαιωσω
Σημερα Πεμπτη υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας και για όλη την εβδομάδα στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.
Υπηρεσίες αισθησιακού μασάζ Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος. Καυτές μασέζ, χαλαρωτικά προγράμματα, ωράριο μασατζίδικου, φωτογραφίες. www.mpaknana47.net
Paradise Spa Μπακνανά 47 Νέος Κόσμος | 6942 084629 - 210 9011410
Υπαρχει καινουργιο προγραμμα αρωματοθεραπειας καθώς και προγγραμα για μισαωρο με δυο θεραπευτριες στα 100 ευρω!!
Yπαρχει προγραμμα Nuru μασαζ με τα γνησια προιοντα.
Επισης υπαρχει προγραμμα σοκολατοθεραπειας Hot stones καθως ταντρα μασαζ και αυταρχκο.
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σημερα Παρασκευηυπαρχει προσφορα ειδικα για εσας και για όλη την εβδομάδα στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.
Σήμερα Σάββατο υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας και για όλη την εβδομάδα στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.
Σημερα Δευτερα 13/2 υπαρχει προσφορα ειδικα για εσας και για όλη την εβδομάδα στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100 επισης και στο body to body.