dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
μαλιστα!!!!Έλενα
live
μαλιστα!!!!Έλενα
live
Έλενα
live
Γίνεται να κάνει τέτοιο βαθύ κάθισμα η Έλενα πάνω στο πρόσωπο μου???
Γίνεται να κάνει τέτοιο βαθύ κάθισμα η Έλενα πάνω στο πρόσωπο μου???
Απο φατσα τι λεει? Ειναι γειτονικο το μαγαζι κ σκεφτομαι να το τιμησω..!Γίνεται να κάνει τέτοιο βαθύ κάθισμα η Έλενα πάνω στο πρόσωπο μου???
Aυτα για την Ελενα ειναι απλα οδοντοκρεμες και για ζεσταμα!!!Γίνεται να κάνει τέτοιο βαθύ κάθισμα η Έλενα πάνω στο πρόσωπο μου???
Xρειαζεται καποιο ραντεβου για καποιον που δεν εχει ξανα ερθει ωστε η κοπελα να ειναι διαθεσιμη η απλα ερχεται καποιος κ περιμενει?Aυτα για την Ελενα ειναι απλα οδοντοκρεμες και για ζεσταμα!!!
Καλο θα ηταν την πρωτη φορα να γινει κατευθειαν απο εκει και στην συνεχεια μπορει να γινεται με ραντεβου.Xρειαζεται καποιο ραντεβου για καποιον που δεν εχει ξανα ερθει ωστε η κοπελα να ειναι διαθεσιμη η απλα ερχεται καποιος κ περιμενει?
Απο φατσα τι λεει? Ειναι γειτονικο το μαγαζι κ σκεφτομαι να το τιμησω..!
Aυτα για την Ελενα ειναι απλα οδοντοκρεμες και για ζεσταμα!!!
Θα το εξακρίβωση ο ιδιος
Aγαπητε εγινε δοκιμη με Ελενα κ περασε ολα τα τεστ με απολυτη επιτυχια. Προσωπο ωραιο για την ηλικια της σωμα οκ τρωγεται καπως μικρο. Θα γινω πελατης του προγραμματος 60 ευρω μιση ωρα. Αξιζει.Μια πολύ σέξυ Ελληνίδα είναι
Πρόσωπο οκ
Aγαπητε εγινε δοκιμη με Ελενα κ περασε ολα τα τεστ με απολυτη επιτυχια. Προσωπο ωραιο για την ηλικια της σωμα οκ τρωγεται καπως μικρο. Θα γινω πελατης του προγραμματος 60 ευρω μιση ωρα. Αξιζει.
Bυζι καπως μικρο ηθελα να γραψω. Η Γυναικαρα κανει μασαζ με χερια, γλωσσα και το νιμου της ΠΑΝΤΟΥ.
Θεά!!!!Απο φατσα τι λεει?