kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.546
- Πόντοι
- 456
εσυ βαζεις κατω ενα ταγμα ρωσσους ανετα !2 ντουφεκια και 2 ντουφεκιες?
εσυ βαζεις κατω ενα ταγμα ρωσσους ανετα !2 ντουφεκια και 2 ντουφεκιες?
Και τον Πούτιν μαζί......εσυ βαζεις κατω ενα ταγμα ρωσσους ανετα !
Μη σου πω και 3×3?
δηλαδή 2Χ2??
Εε κατι κραταμε απο κει?εσυ βαζεις κατω ενα ταγμα ρωσσους ανετα !
Αγαπημενος μου?Και τον Πούτιν μαζί......
Στη μια ώρα δύο δεν είναι;Μάλλον θα πρέπει να διευκρινιστεί: δυο ντουφέκια ή δυο ντουφεκιές?
Στη
Στη μια ώρα δύο δεν είναι;
Εξηγησε στον κοσμο ετσι οπως τα εκανες konsta1nos???μπορεις δυο τουφεκια ?
Αλήθεια αύριο θα είναι ανοιχτά;Λέω για τις σκέψεις της κάτω κεφαλής...Πάντα όντε σε σκέφτομαι με πιανει η κεφαλη μου
μα οχι τουτη που θωρεις... η αλλη στο βρακι μου
Ξεκουρασε σημερα την κεφαλη φαε και κανενα αφροδισιακο να χτυπησει κοκκινο και αυριο ξεκινα χωρις σκεψεις και οποιον παρει ο χαροςΑλήθεια αύριο θα είναι ανοιχτά;Λέω για τις σκέψεις της κάτω κεφαλής...
με τετοια καταναλωση οστρακοειδων και θαλασσινων χθες , βλεπω να μην βαζετε κωλο κατω σημερα ....Ξεκουρασε σημερα την κεφαλη φαε και κανενα αφροδισιακο να χτυπησει κοκκινο και αυριο ξεκινα χωρις σκεψεις και οποιον παρει ο χαρος
Έτσι φαίνεται.Χθες ξεκουράστηκαν και τώρα επιστροφή.με τετοια καταναλωση οστρακοειδων και θαλασσινων χθες , βλεπω να μην βαζετε κωλο κατω σημερα ....
Τον κ.......ο μας να το αφησεις ησυχο ολα τα αλλα ειναι στο κοκκινο σημεραμε τετοια καταναλωση οστρακοειδων και θαλασσινων χθες , βλεπω να μην βαζετε κωλο κατω σημερα ....
ε καλα .... τροπος του λεγειν , παρεξηγησιαρα :-pΤον κ.......ο μας να το αφησεις ησυχο ολα τα αλλα ειναι στο κοκκινο σημερα
Τσιμπας βλεπωε καλα .... τροπος του λεγειν , παρεξηγησιαρα
Τσιμπας βλεπω
Μη μου γουρλωνεις τα ματια
αφωνος ... τι να κανω ...Μη μου γουρλωνεις τα ματια
Εσυ τιποτα εγω θα κανω να σου επαναφερω την λαλιααφωνος ... τι να κανω ...
Ξερεις εσυΕσυ τιποτα εγω θα κανω να σου επαναφερω την λαλια
Φαρμακο ειμαι μανα μουΞερεις εσυ