Να γράψω και εδώ μία κριτική για πρόσφατη εμπειρία μου με την Ειρήνη,άν και έγραψα στην σελίδα του Paradise Spa.Και επειδή δεν ξέρω αν θα δημοσιευθεί όπως έγινε με κριτική μου στο Σαπφούς 101 και δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο.
Είδα φωτογραφίες της Ειρήνης στην σελίδα τους και μου έδωσε την αίσθηση δύναμης.Και τελικά αποδείχθηκε καλή επιλογή και επιβεβαιώθηκε η αίσθηση που είχα.Δυνατή παρουσία και δυναμική εκτέλεση των υπηρεσιών της.
Ψηλή,ωραίο δυνατο γεμάτο σώμα σωστά κατανεμημένο σε όλα τα επίπεδα,καλό πρόσωπο,κοντά μαλλιά με πιό μακριά στην μία πλευρά.Πολύ καλά ελληνικά,πολύ καλη επικοινωνία σε όλα τα θέματα που προέκυψαν.Καλό δυνατό μασάζ σε όλο το σώμα με σωστές πιέσεις,δίχως ίχνος βιασύνης και άγχους.Το πρώτο μέρος κάλυψε πλήρως τον χρόνο που διάθεσε και προς το τέλος και αφού είχε αφαιρέσει το κοντό μαύρο φόρεμα και τον στηθόδεσμο(κοινώς σουτιέν) αισθάνθηκα τα χείλη και την γλώσσα της στην μέση και γλουτούς μου...έναρξη δεύτερου μέρους της συνεδρίας.Φιλιά,επαφή σωμάτων με σκοπό την αναγνώριση των ευαίσθητων σημείων και αλλαγή στο μασαζοκρέβατο με εμένα στον ρόλο της απόδοσης υπηρεσιών όπως μου αρέσει.Δεκτική στην όλη περιποίηση μου και εμφανή απόλαυση από την Ειρήνη...καθαρή,μυρωδάτη,υγρή εκεί που χρειάζεται.Piercing στην αριστερή θηλή,πάνω από το επίπεδο της κλειτορίδας και λίγο πιό πάνω και αριστερά.σύνολο τρία.Και κάποια στιγμή ήρθε και το δικό μου τέλος σε μία πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα πρώτη συνεδρία με την Ειρήνη!Και το επιστέγασμα του σωστού επαγγελματισμού της Ειρήνης ήταν η προσφορά δυνατού και γευστικού mouth wash κατά την διάρκεια που έκανα το μπάνιο μου με το άοσμο σαμπουάν σώματος(άλλο ένα σωστό είδος από την Όλγα ειδικά για τους παντρεμένους)!Καταβολή του αντίστοιχου τιμήματος για την συνεδρία της μίας ώρας...Αυτή ήταν η πρόσφατη εμπειρία μου στο Paridise Spa που θεωρώ ότι αναλαμβάνει και πάλι το επίπεδο που του αντιστοιχεί!Να είσαστε όλοι καλά!