Καλησπέρα σε όλους. Το Σάββατο με βρήκε να έχω αρκετή όρεξη αλλά και καταπονηση. Μια ο τσιγαροβηχας σε συνδυασμό με ορέξεις και πολλά άλλα με έκαναν να σκεφτώ που να πάω στην περιοχή από Ν.Σμυρνη ως Νέο Κόσμο από στούντιο ως μασσαζ. Τα μενού λίγο πολύ παρομοια. Ειδικά στο μασσαζ άκουγα την ίδια προσφώνηση 30 τόσο,1 τόσο,45 τόσο που δεν με κέρδισαν παρά τη πληθώρα επιλογών. Τελευταία μου στάση ήταν το paradise στο Μπακνανά. Η προσφώνηση και το μενού παρόμοιο και οι επιλογές επί του μετρίου. Για να μη φύγω αντουφεκιστος ρώτησα αν υπάρχουν αλλά προγράμματα και τότε η ρεσεψιόν μου φώναξε ξανά την Έλενα η οποία πατώντας δυνατά σε αυτά που γνώρισε και γνωρίζει μου είπε τις επιπλέον θεραπείες που είχαν ίδια τιμή με body στα 100€ μιας ώρας και 2 εκτονώσεις και ήταν το honey, hotstones και hammam σπιτιού δηλαδή χωρίς πολλές πετσέτες πιο λιτό από αυτά που βλέπουμε και μου το σύστησε ανεπιφύλακτα βλέποντας ότι εβηχα σαν αράπης.
Εισερχομενος στο δωμάτιο η ζέστη αυτή παρουσία με κέρασε με ότι είχε αυτή και με υπέβαλλε σε ένα ατμόλουτρο και ύστερα με απωλεπιστικο γαντι. Ένιωσα άβολα διότι η αποτοξίνωση ήταν τέτοια που κατέβασα λες και έλειπα χρόνια σε αντισκοινο. Άλλο να το βλέπετε και άλλο να το ζειτε. Σχεδόν μαστουρωσα. Το τέλος με βρήκε με μια θεσπέσια πίπα στο μπάνιο και να τη ποτίζω "αφρολουτρο",παντού,χάμω, στα τζάμια του ντους.Παρα το twerking στον πουτσο μου τιμώντας αυτό που συμφωνήσαμε δεν μπόρεσα. Η συνεδρία συνεχίστηκε με κέρασμα και βιολογική λοσιόν μπειμπυ στυλ.
Για όσους φίλους λοιπόν τους καλεί η φύση για λουτρό. Η αιδιψος πέφτει μακριά και το Μπακνανά κοντυτερα
Μαγκες την ανεβασα εδω γτ στις κανονικες κριτικες δεν μου τις ανεβασαν!!!