Νέα

Παραχριστιανικές οργανώσεις και αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ένα μείζον θέμα το οποίο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τώρα τελευταία στην χώρα μας και κυρίως εδώ στην Αθήνα η ύπαρξη δεκάδων παρά χριστιανικών  οργανώσεων που έχουν σαν στόχο κυρίως της αλλοδαπές.
στρατολογούν κυρίως της νέες σε ηλικία αλλοδαπές και μιλάμε ότι πρόσφατα έκανα επίσκεψη σε δυο παλιές μου γνώριμες με τις οποίες  η σχέση μας ήταν κάτι ποιο πολύ από φιλική και αντί για συνέχεια του καφέ στα σπίτια τους σε κανένα καναπέ η κρεβατοκάμαρα άρχισαν και μου μίλαγαν για το ευαγγέλιο.
δεν ξέρω αν σε κανένα συναγωνιστή έχει συμβεί κάτι παρ όμοιο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πηδατες!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Koσμοπολίτικες θρησκείες, δλδ αυτές που δεν έχουν Εθνική βάση, προσυλυτίζουν πάντα μεταξύ του περιθωρίου, εντός μεγαλουπόλεων.
Διότι αυτό είναι ευάλωτο.
Το πρώτο διδάξαντα τον γνωρίζουμε.
Σκοπός είναι η μεταβολή του Εθνισμού.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πιστευε μονο στον εαυτο σου και μη βλασθημεις τιποτα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ένα μείζον θέμα το οποίο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τώρα τελευταία στην χώρα μας και κυρίως εδώ στην Αθήνα η ύπαρξη δεκάδων παρά χριστιανικών  οργανώσεων που έχουν σαν στόχο κυρίως της αλλοδαπές.
στρατολογούν κυρίως της νέες σε ηλικία αλλοδαπές και μιλάμε ότι πρόσφατα έκανα επίσκεψη σε δυο παλιές μου γνώριμες με τις οποίες  η σχέση μας ήταν κάτι ποιο πολύ από φιλική και αντί για συνέχεια του καφέ στα σπίτια τους σε κανένα καναπέ η κρεβατοκάμαρα άρχισαν και μου μίλαγαν για το ευαγγέλιο.

παιδια οταν ανοιγουμε τετοιας φυσεως θρεντ που ειναι πολυ λεπτα ζητηματα ας εχουμε πρωτα κατανοησει τον ορο "παραθρησκευτικη οργανωση" και μην γενικευουμε αοριστα οπως εκανες arion μου εσυ.Εντελως φιλικα στο λεω διοτι ορμωμενος απο εσενα μπορει να γινει χαμος απο διαφορα μελη(οπως εχει στο παρελθον) που θα αρχισουν να αναπτυσσουν το μακρυ τους και το κοντο τους πανω σε θεματα πολυ ευαισθητα και που χρηζουν ιδιαιτερης λεπτοτητας χειρισμων!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Παραχριστιανική είναι η χριστιανική οργάνωση η οποία δεν είναι αναγνωρισμένη σε καμία χώρα , ωστόσω δεν έχει αποκυρηχθεί και από κάποιο επίσημο δόγμα ως αίρεση.Και τι είναι δόγμα; Κάθε χριστιανική οργάνωση που τελεί νόμιμα τουλάχιστον σε ένα κράτος.

Επισκέπτης
Παραχριστιανική είναι η χριστιανική οργάνωση η οποία δεν είναι αναγνωρισμένη σε καμία χώρα , ωστόσω δεν έχει αποκυρηχθεί και από κάποιο επίσημο δόγμα ως αίρεση.Και τι είναι δόγμα; Κάθε χριστιανική οργάνωση που τελεί νόμιμα τουλάχιστον σε ένα κράτος.
χαλάνε την πιάτσα θα μας καταντήσουν τις Ρωσιδούλες καλόγριες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
... και αντί για συνέχεια του καφέ στα σπίτια τους σε κανένα καναπέ η κρεβατοκάμαρα άρχισαν και μου μίλαγαν για το ευαγγέλιο.

Δε μου έχει τύχει αλλά δε θα με χάλαγε και να μου τύχει.
Τι θα πείραζε δηλαδή να της τον έβαζα και να μου λέει τα δικά της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom