Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πρόσφατο πέρασμα από τον οίκο, παρέα συναγωνιστού.

Τέσσερις κορασίδες παρούσες: η (χαμογελαστή) Σμαράγδα, η(petite) Πάολα, η (αυθάδης) Ναταλί και μία ακόμη που δεν ενθυμούμαι το όνομά της. :woldman:, γαρ......

Δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη "κλίκ", πάντως για κάποιον που αναζητεί ή αρέσκεται σε μία λύση κάτω του μετρίου το μαγαζί ενδείκνυται.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πιο καλα περναγα με την Ελενιτσα παρα με την Βικτωρια... ειναι αληθεια... δεν ξερω τι σημαινει αυτο για μενα...

αφου  περναγες  εσυ καλα ,  ολα  τα υπολοιπα  ειναι περιττα .  απο  εμφανιση  δεν ελεγε.    απλα    με εχεις  συνηθισει , να  την προσεχεις  εσυ  λιγο  την εμφανιση  των κορασιδων και να μην πηγαινεις με οτι ναναι. 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε τι οτι ναναι...? στης κυρα-Γιαννας το μαγαζι ειμαστε... δεν θα πετυχουμε και κανα μοντελο... κοπελες της διπλανης πορτας με μετρια εμφανιση ειναι το καλυτερο που περιμενω... οσο για την Ελενιτσα εχει νεανικο σφριγηλο κορμακι, το προσωπο δεν το λες και ασχημο, λιγο στο βυζι πασχει βεβαια... θεωρω την απουσια της μεγαλη απωλεια...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Το οινομαγειρείο της κυρα Γιάννας ενίοτε πρόσφερε και καμιά ευχάριστη έκπληξη...(εκτός από τα γιουβαρλάκια του Πάθου)

Που και που σκάγανε και μερικά δυνατά κορμιά ή έστω κάποια φιλότιμα μιλφ...

Τώρα πλέον είναι πιο προβλέψιμο κι από τον Πρωταθλητή της Σούπερ Λίγδας  :S

Βασίλειο της ανθυπομετριότητας...

Πέρασα μετά από πολύ καιρό... είχε και 2 μαδημένες μαύρες απαράδεκτες...
Ηταν και μια καινουρια, ρουμανα, κοντή και ανθυπομέτρια (όπως όλες δηλ), αλλά αυτή είχε μεγαλούτσικα :tits: και εγώ μεγαλούτσικη ανάγκη αδειάσματος της αρχιδοσακούλας...
Τυπικά πράματα... Για ένα 20ρικο θα ήταν καλά... Για 40 δε νομίζω.... Ουτε το ονομα της δε συγκρατησα  :booty: :grin:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
δυστυχως η κα γιαννα το χει ριξει πολυ το επιπεδο στο τελος μονο με γεροντακια θα δουλευει....
αν δεν κανει κατι γρηγορα παει για φουντο κ ειναι κριμα γιατι ειναι σενια
αλλα θα την φαει η μαλακια....τσιγγουνια ηθελα να πω...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εχουμε να δουμε βυζι απο εποχες ολγας στο παγκρατι μιλαμε για πολυ βυζοπεινα....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα  ηταν  μια  σοκολατα  :2funny:  η σεμπαχ (  ειχε υψος ,   μπουταρες  και κολλαρα  πολυ  τουμπανο .)   η  πιο ωραια  εκει μεσα  (  αν και δεν μου αρεσουν  οι μαυρες  ) ηταν  η κλεοπατρα (   ψηλη  κοπελα,    μικρη   σε  ηλικια , γλυκο  ομορφο προσωπο , ωραιο σωματακι,   λαμπαδα,   βυζακι μικρο , μπουτακια και κολλαρακι ολα  νεανικα και αρμονικα πανω της ).  επισης  ηταν   η  σμαραγδα    και  η  μικρουλα η παολα (  το μονο που την σωζει καπως   ειναι  η  ηλικια της και το σωματακι της.   εχει ενα πολυ περιεργο   και μεγαλο   τατουαζ  στο προσωπο  της .  τιποτα το ιδιαιτερο και τελειως  ανωριμο.).

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
α πα πα Μεταξι... καταντια... για μας δηλαδη που με 40 περναμε μια ωρα σερβις...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μπορδελο καταντησε....και τα κοριτσια αμα ζητας μασαζ παθαινουν αλλεργια...
αντι με τη κριση να το γεμισει αματουρια
και να περναμε ζαχαρη
μαζευει απο τανες απ το πατο...
ποιος ξερει γιατι...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
μπορδελο καταντησε....και τα κοριτσια αμα ζητας μασαζ παθαινουν αλλεργια...
αντι με τη κριση να το γεμισει αματουρια
και να περναμε ζαχαρη
μαζευει απο τανες απ το πατο...
ποιος ξερει γιατι...
Για αματουρια πρεπει να πας δεκα πεντε χρονια πισω!
αν και τελευταια εχουν σκασει καποια...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πρόσφατο πέρασμα από τον οίκο, με καλή παρέα.

Αρκετές οι παρουσίες στο μαγαζί. Όλες επιλέξιμες, ανάλογα με το γούστο του καθενός.

Η υπεύθυνη του μαγαζιού, πάντα καλοσυνάτη και πρόσχαρη.

Τελικά, επελέχθη μία εκ των μελαμψών κοριτσιών, η συνεδρία με την οποία ήτο πραγματική απόλαυση. Ο χρόνος μέσα στο δωμάτιο όσο έπρεπε, και τα διαδραματισθέντα επί του καναπέως πέρα από κάθε προσδοκία.

Ήταν το απολαυστικό τελείωμα μίας πολύ δύσκολης ημέρας.

Το κοστολόγιο το σύνηθες, δηλ. 40 ευρώ.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε καλα τωρα... χωρις περιγραφη?
η Βουλα απο τα Λιοσα ψηλη μελαχρινη με 3ρι τουμπανο βυζι, βραζιλιανικο κωλο και υπηρεσιες φουλ εξτρα στο τετραγωνο... ξερεις εσυ τωρα, μην κανεις εκπτωσεις στην ενημερωση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα καλά αματούρια μόνο πάνω , έχουμε και τα καλά μας όχι μονο Ανθιμοψωμιάδηδες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παντα ηταν cult φαση αλλα εχει παραγινει στα ορια του ντεκαντανς. ιδιως οιμαυρες (τους  λειπουν και δονντια  :headbang:) σε παραπεμπουν σε αλλη κατηγορια....

εγω αιρνω μονο τη σμαραγδα πλεον. εκοψα τις παρτουζες διοτι οι σαμιαμιδια/ανατολικες που εχουν ξεψειμει εκει εθεσαν βετο στο ντουέτο (!!!!!  :2funny: :2funny: :headbang:) διότι δεν βολεύονταν με τις επιλογές μου  :headbang: :headbang: :headbang:

μετα από αυτό, οσο γελιο και αν εχω ριξει εκει διαχρονικα, δεν με ξαναβλέπω.....ειδα και ενα κηδιοχαρτο στο κτηριο και ειμαι και προληπτικος... :2funny:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ε καλα τωρα... χωρις περιγραφη?
η Βουλα απο τα Λιοσα ψηλη μελαχρινη με 3ρι τουμπανο βυζι, βραζιλιανικο κωλο και υπηρεσιες φουλ εξτρα στο τετραγωνο... ξερεις εσυ τωρα, μην κανεις εκπτωσεις στην ενημερωση...

Ήταν η με τα πιό γλυκά χαρακτηριστικά από τις εκπροσώπους της Αφρικής.

Πέρασα (απρόσμενα) υπέροχα και νομίζω ότι αυτό είναι που μετράει. Νομίζω ότι κάθε περιγραφή του τι έλαβε χώρα εντός του δωματίου περιττεύει, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά τη φαντασία σας για να αντιληφθείτε περί τίνος πρόκειται. Εξ' άλλου, δεν θα ήθελα να φερθώ χυδαία σε ένα τόσο γλυκό πλάσμα.

παντα ηταν cult φαση αλλα εχει παραγινει στα ορια του ντεκαντανς. ιδιως οιμαυρες (τους  λειπουν και δονντια  :headbang:) σε παραπεμπουν σε αλλη κατηγορια....

Η φάση είναι όντως cult, αλλά μάλλον δεν έχεις δει τις Αφρικανές νέας εσοδείας που παρεπιδημούν στο κατάστημα.

μετα από αυτό, οσο γελιο και αν εχω ριξει εκει διαχρονικα, δεν με ξαναβλέπω.....ειδα και ενα κηδιοχαρτο στο κτηριο και ειμαι και προληπτικος... :2funny:

Το κηδειόχαρτο όντως ανήκει σε πρώην ένοικο του ισογείου και υπενθυμίζει τη συμπλήρωση 365 ημερών από τη στιγμή που εγκατέλειψε το μάταιο τούτο κόσμο..... :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το κηδειόχαρτο όντως ανήκει σε πρώην ένοικο του ισογείου και υπενθυμίζει τη συμπλήρωση 365 ημερών από τη στιγμή που εγκατέλειψε το μάταιο τούτο κόσμο..... :grin:

δεν το πιστευω οτι το διαβασες κιολας!  :2funny:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν το πιστευω οτι το διαβασες κιολας!  :2funny:

:smitten:

Όσο κι' αν επισκέπτομαι σπάνια τους οίκους (λόγω επαγγελματικών/οικογενειακών υποχρεώσεων) αλλά και χρήσης επιλογών που επέχουν πλέον θέση "στανταρακίων" :rolleyes: προσπαθώ να παρέχω σφαιρική ενημέρωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom