You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
Αστο καλυτεραΚεραστική μισή είσοδοσ προκειμένου να με οδηγήσει έμπειρο μέλος στα άδυτα της ακολασίαςς!
Κάντε μου πμ
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Πέρασμα από την Γιάννα μέσα στην εβδομάδα. Υποτονικά. Ρόστερ Ελενίτσα, Μάγια και μια μικρή καινούργια Μόνικα νομίζω (δεν την είδα ήταν σε δωμάτιο). Από τα συμφραζόμενα και το ύφος της Γιάννας δεν νομίζω να στεριώσει εκεί.
Αναμένοντας (ξανά) νέα τεμάχια. Μέχρι τότε ας είναι καλά η Ελενίτσα....
Αναμένοντας (ξανά) νέα τεμάχια. Μέχρι τότε ας είναι καλά η Ελενίτσα....
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Η Ελενίτσα που αναφέρεις φίλε Butts είναι από την Ουκρανία;
Επισήμως είναι από Αρμενία....
giorgioole
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επειδή απο οτι έχω καταλάβει το μαγαζί είναι διακριτικό και επιλεκτικό με τους πελάτες...πως μπορώ να γίνω συνδρομητής και εγώ στο μαγαζί...? Με βολεύει πολύ η περιοχή...
Κάποιος παλιός να στείλει τηλέφωνο...?
Ελπίζω να μην είστε μονοφαγάδες...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
Επειδή απο οτι έχω καταλάβει το μαγαζί είναι διακριτικό και επιλεκτικό με τους πελάτες...πως μπορώ να γίνω συνδρομητής και εγώ στο μαγαζί...? Με βολεύει πολύ η περιοχή...
giorgioole
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα. Ανεβρέθησαν Ελενίτσα (κλασικά), Μάγια και δύο καινούργιες.
Η Μόνικα σχετικά κοντούλα με στογγυλό πρόσωπο, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, 2αρι στήθος και κοιλίτσα. Μου αναοικώθηκε από Ρουμανία αλλά δεν νομίζω. Ντροπαλή και συνεσταλμένη στο σαλόνι.
Και μια ψιλή στυλιάρη καστανή με κοντό μαλί νομίζω Αμίρα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) πολύ ψυχρή και απόμακρη στο σαλόνι.
Καμία δεν μου έκανε κλικ και όπως λέει και μια ψυχή (αλήθεια που χάθηκε ο Σέργιος) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πήρα Ελενίτσα και δεν έχασα
Η Μόνικα σχετικά κοντούλα με στογγυλό πρόσωπο, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, 2αρι στήθος και κοιλίτσα. Μου αναοικώθηκε από Ρουμανία αλλά δεν νομίζω. Ντροπαλή και συνεσταλμένη στο σαλόνι.
Και μια ψιλή στυλιάρη καστανή με κοντό μαλί νομίζω Αμίρα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) πολύ ψυχρή και απόμακρη στο σαλόνι.
Καμία δεν μου έκανε κλικ και όπως λέει και μια ψυχή (αλήθεια που χάθηκε ο Σέργιος) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πήρα Ελενίτσα και δεν έχασα
καλημερα.......Επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα. Ανεβρέθησαν Ελενίτσα (κλασικά), Μάγια και δύο καινούργιες.
η αμιρα ( ναι ετσι λεγεται)
ειναι καλη σαν εμφανιση??????
απ ο υπηρεσιε μου ειπε η κυρα γιαννα κανει μονο owc
προς το παρον ....ισχυει????? :-
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
καλημερα.......
η αμιρα ( ναι ετσι λεγεται)
ειναι καλη σαν εμφανιση??????
απ ο υπηρεσιε μου ειπε η κυρα γιαννα κανει μονο owc
προς το παρον ....ισχυει????? :-
Στηλιαρωηδές άχρωμο άοσμο απόμακρο κάπως ψυχρό. Από την παρουσίαση και μόνο σε προδιαθέτει για να μην.... :- :-
Στηλιαρωηδές άχρωμο άοσμο απόμακρο κάπως ψυχρό. Από την παρουσίαση και μόνο σε προδιαθέτει για να μην.... :- :-
Καλησπερα σε ολους θα παρακαλεσω να μου στειλει καποιος το τηλεφωνο τησ κυριας γιαννα και την διαδικασια που
πρεπει να ακολουθησω για να επισκεφτω το συγκεκριμενο "μαγαζι"
ειναι κοντα στην περιοχη μου και απο οτι διαβαζω εχει αφθονο αναλ το μενου (λατρης του ειδους)και πολυ καλες τιμες (αν ισχυουν οσα διαβαζω)
αν δεν σας κανει κοπο και μερικα ονοματα κοριτσιων με anal υπηρεσιες
μην με ξεχασετε ευχαριστω
πρεπει να ακολουθησω για να επισκεφτω το συγκεκριμενο "μαγαζι"
ειναι κοντα στην περιοχη μου και απο οτι διαβαζω εχει αφθονο αναλ το μενου (λατρης του ειδους)και πολυ καλες τιμες (αν ισχυουν οσα διαβαζω)
αν δεν σας κανει κοπο και μερικα ονοματα κοριτσιων με anal υπηρεσιες
μην με ξεχασετε ευχαριστω
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.276
- Πόντοι
- 216
<<απ ο υπηρεσιε μου ειπε η κυρα γιαννα κανει μονο owc>>
Tι σημαίνει παιδιά το owc, πειτε γιατι δεν ξέρω;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
oral without condom.κοινως πιπες ακα.<<απ ο υπηρεσιε μου ειπε η κυρα γιαννα κανει μονο owc>>
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αχ ρε γκούρου ταχεις ξεχάσει
Oral with condom. Κοινώς με ομπρέλλα
Το ακαπέλλα γραφεται OWO Oral WithOut...
Κοινως δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες της κορασίδας εαν δεν γινει σεμιναριο αρκτικόλεξων...
Oral with condom. Κοινώς με ομπρέλλα
Το ακαπέλλα γραφεται OWO Oral WithOut...
Κοινως δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες της κορασίδας εαν δεν γινει σεμιναριο αρκτικόλεξων...